Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe

Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe

Sülearvuti Asus ZenBook 3 Deluxe

Tootekood: UX490UA-BE012T Tootja: Asus
1499 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Asus on uue ZenBook 3 Deluxe puhul võtnud ette täiusliku ZenBook 3 sülearvuti ning muutnud seda veelgi paremaks. Selle seadme loomisel on saavutatud midagi pealtnäha võimatut - imekaunis 14-tolline ekraan on mahutatud elegantse ja kompaktse 13-tollise sülearvuti raamistikku. See pakub konkurentsitut kombinatsiooni jõulisusest ja ilust, kaasaskantavusest ja produktiivsuse säilitamisest. ZenBook 3 Deluxe on midagi enneolematut, see on võimekas ja silmapaistev.

Protsessor:
Intel® Core™ i7-7500U
Videokaart:
Intel HD 620
Püsimälu/Operatiivmälu:
512 GB SSD; 16 GB RAM
Op.süsteem/Ühenduvus:
Win 10 Home 64bit; Bluetooth; WiFi; USB tüüp-C

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kujundatud täiuslikkuseni
ZenBook 3 Deluxe puhul on järgitud väga lihtsat idealoogiat - ei mingeid kompromisse. See on käsitöö meisterlikkuse tippklass, milles on pööratud suurt tähelepanu detailidele. Alumiiniumist korpuse sujuvad kurvid on hoolikalt vormistatud vaid ühest metallitükist, mis peale kujundamist läbib 40-etapilise töötluse, et saavutada siidjas ning viimistletud välimus. Kahefaasilise anodiseerimisprotsessi käigus luuakse silmapaistvad kullatud servad ja Asuse logo. Kõige selle tulemusena valmib hingematvalt kaunis sülearvuti, mis lisaks oma ilule on mugavalt kaasaskantav, mobiilne ja võimekas.

13-tolline sülearvuti 14-tollise ekraaniga
ZenBook 3 Deluxe'i korpus on sama suur, kui enamusel 13-tollistel sülearvutitel, kuid ometigi mahutab see endas eriti suurt 14-tollist ekraani. ZenBook 3 Deluxe on loodud kvaliteetsest alumiiniumsulamist, mis on 50% tugevam kui tavaline sulam. Tänu sellele on suudetud vähendada seadme paksust kõigest 12,9 millimeetrile ning kaalu kõigest 1,1 kilogrammile. Seda kattev 0,55 mm paksune Corning® Gorilla® Glass 5 on kõige tugevam klaas, tuues sinuni legendaarse ja tunnustatud vastupidavuse.

Kitsad ekraaniäärised
14-tollise Full HD ekraani mahutamine väiksemasse korpusesse polnud lihtne ülesanne. Üheks võtmeteguriks on tõeliselt kitsad ekraaniäärised, mis on kõigest 7,46 mm laiused. Tänu sellel avaldub sinuni suurim võimalik kuvaala, mille suhe korpusega on hämmastavad 84%. Laia vaatenurgaga IPS tehnoloogia tagab moonutusteta värvid ja suurepärase kontrasti kuni 178-kraadise vaatenurga alt. See ekraan pakub sulle tõelist naudingut oma loomulike värvide ja selgete detailidega.

Elutruud visuaalid
Suurepärase kuvatava sisu saavutamiseks on ZenBook 3 Deluxe'is kasutatud eksklusiivseid Asuse ekraanitehnoloogiaid, optimiseeritud riistvara ja tarkvara. 100% sRGB värviesitus ja telerisarnane 1000:1 kontrastisuhe tagab erksamad ja elutruud värvid, Asus Splendid tehnoloogia häälestab aga täiuslikult ekraani parameetreid, et tagada värvide täpsus ning igasuguse sisu optimiseerimine. Asus Tru2life Video on märkimisväärne reaalajas töötav videopilti täiustamise tehnoloogia, mis optimeerib iga kaadri igat pikslit.

Jahedamadest jahedam
Kiire ja üliõhukese sülearvuti disainimisel on tihti murekohaks korralik jahutussüsteemi tagamine. Asus ZenBook 3 Deluxe'is kasutatava Intel® Core™ i7 jaoks tuli luua täiesti uus jahutus ja seda tehti kasutades parimaid komponente. Efektiivsed ventilaatorid ja jahutuselemendid juhivad sooja õhu süsteemist välja ekraani kinnitushingede kaudu. Mis kõige olulisem, see kõik toimub vaikselt, hoides sinu seadme alati jahedana.

Aku terveks päevaks, laadimine vaid minutitega
Tõelist produktiivsust pakkuv imekaunis arvuti vajab akut, mis aitaks sellel seadmel sinuga veeta terve päeva. ZenBook 3 Deluxe'is on kasutusel liitium-polümeer aku, mille eridisain sobib täpselt õhukesse korpusesse ning pakub sulle kuni 9 tundi kasutusaega. Kiirlaadimise tehnoloogia abil on võimalik 60% mahust täita kõigest 49 minutiga.

Kompromissitu produktiivsus
Niivõrd kaunis sülearvuti väärib sensatsioonilist klaviatuuri. Siia paigutatud klaviatuur on täissuuruses, varustatud taustavalgusega, klahvide vajutusdistants on kõigest 1,2 mm, muutes sinu kirjutamise täpsemaks ja mugavamaks. Lisaks klaviatuurile leiad ZenBook 3 Deluxe'i küljest ka puuteplaadi, mille kasutusmugavus ning täpsus on samuti fantastilised. Mitmikpuute tugi, peopesa puudutuse ignoreerimine ning sujuv kursori juhtimine tagavad alati meeldiva kogemuse.

Hämmastav heli
Lummava heliesituse saavutamiseks tegi Asus Golden Ear meeskond koostööd Harman Kardoni spetsialistidega ning nii loodi järgmise generatsiooni Asus SonicMaster Premium helitehnoloogia. Selle sülearvuti neli eraldiseisvat kõrgkvaliteetset kõlarit loovad loomuliku ruumilise heli, mida saadab kinoheli kvaliteet. Eriline neljakanaline nutikas võimendi tagab maksimaalse helitugevuse juures jõulisuse ja selguse ning väldib täielikult moonutusi. Proovi seda korra ning Asus kinnitab - ZenBook 3 Deluxe edastab kõige imelisemat heli üliõhukeste sülearvutite seas.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 14"
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
    ekraani pind läikiv
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i7
    protsessor 7500U
    kiirus 2,7 kuni 3,5 GHz
    vahemälu 4 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 512 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Jah
  • Liidesed

    USB-A 3.0
    1 tk
    HDMI Ei
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.1
  • Mõõtmed

    laius 32,9 cm
    sügavus 1,29 cm
    kaal
    1,1 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Asus
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.