Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Muusikakeskus Blaupunkt MB10

Muusikakeskus Blaupunkt MB10
  • Muusikakeskus Blaupunkt MB10
  • Muusikakeskus Blaupunkt MB10
  • Muusikakeskus Blaupunkt MB10
  • Muusikakeskus Blaupunkt MB10
  • Muusikakeskus Blaupunkt MB10
  • Muusikakeskus Blaupunkt MB10

Muusikakeskus Blaupunkt MB10

Tootekood: RTVBLAS001 Tootja: Blaupunkt
199.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

MB10 ratastel muusikakeskus on kvaliteetne kaasaskantav muusikaseade, pakkudes sulle suurepärase kvaliteediga esitusi kus iganes sa ka ei viibiks. See sobib suurepäraselt saatmaks muusikaga sinu üritusi nii toas kui välitingimustes - vastupidav konstruktsioon, jõuline võimendi, palju ühendamisvõimalusi ja 600 W koguvõimsust!

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Uskumatu funktsionaalsus
Integreeritud Bluetooth moodul annab võimaluse juhtmevabalt esitada oma lemmikmuusikat näiteks nutitelefonidest või tahvelarvutitest. USB-liidese ja mälukaardilugejaga saad esitusi alustada SD-mälukaardile (max 32 GB) talletatud loenditest või mälupulkadelt. Lisaks kõigele sellele saad alati oma muusikamängija ühendada ka AUX-liidese abil. Esitatavad failiformaadid võivad olla nii MP3 kui WMA vormingus. Ja ka see pole veel kõik - kui soovid, et mõni DJ mängiks sinu eest või tahad lihtsalt kuulata uudiseid, siis FM-tuuneri abil saad alati kuulata oma lemmikraaadiojaama ning salvestada kuni 99 jaama seadme mälusse.

Ekvalaiser
Kohanda oma esitusi vastavalt oma eelistustele - tee sobiv valik ekvalaiseri valikute hulgast nagu rock, pop, classic, jazz või news. Lisaks saad spetsiaalse pöördnupu abil reguleerida käsitsi madal- või kõrgsagedushelisid.

Karaoke
Integreeritud karaoke funktsiooni abil saad muuta iga peo kaasahaaravamaks nii laste kui täiskasvanute jaoks. Ühenda mikrofon, lülita käima oma lemmiklaul ja vabasta oma sisemine superstaar!

Mugav kasutamine
MB10 muusikakeskuse üheks suurimaks eeliseks on seadme erngonoomiline kujundus ning lihtne kasutamine. Seadme juhtimine on võimalik kas kaugjuhtimispuldiga või kõlaril asuvate nuppudega ning käepideme ja kummist rataste abil on kõlari transportimine lihtne. Kui soovid kõlari endaga välja kaasa võtta, siis toetab sind 3,5 tundi kestev aku. Kui aku on tühjenemas, saad selle alati jälle vooluvõrku lülitada. Aku täielik laadimine võtab aega kuni 7 tundi.

Tagasi

  • Funktsioonid

    karaoke Jah
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Bluetooth Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    16 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Blaupunkt
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.