Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon HTC U11

Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11
  • Nutitelefon HTC U11

Nutitelefon HTC U11

Tootekood: 99HAMB080-00 Tootja: HTC
449.99 €
799.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

HTC on täpselt nagu sina, soovides olla alati parem, alati otsides ja alati õppides. Nii on mindud edasi tavalisest puuteekraanist ja loodud uus ning intuitiivne moodus nutiseadmega suhtlemiseks - Edge Sense. Tavaline pigistamine avab sinu jaoks täiesti uue maailma. Kuid HTC ei peatunud siin - 3D klaasist pinnas, kõige kõrgema DxOMark hinnanguga nutitelefoni kaamera koos UltraSpeed autofookusega, kõige puhtam helikvaliteet koos aktiivse mürasummutusega. HTC U11 on uus standard, mida oodata nutitelefonidest.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Uus ajastu telefoniga suheldes
HTC on kasutanud täiesti tavalisi võimalusi enda eelisena ja seda ka näiteks telefoni pigistamise puhul. Edge Sense suudab selle loomuliku žesti muuta millekski revolutsiooniliseks. Lihtsa pigistamise järel saad sa teha veelgi rohkem asju mida sulle meeldib teha - pildistamine, lemmikrakenduste käivitamine, sõnumite saatmine. Kui enne nõudis nende funktsioonideni jõudmine aega ja otsimist, siis nüüd toimub see kõik ühe hetkega. Kastist välja mõtlemise tõttu on HTC võimeline sinuni tooma üha uusi võimalusi!

Sinu kätes on võimalus midagi muuta
Edge Sense laiendab oluliselt sinu nutiseadme funktsionaalsust. Kohanda see vastavalt oma soovide järgi, et pääseda ligi just neile rakendustele ja funktsioonidele, mida ihaldad. Üks pigistus võib avada Facebooki, Twitteri või Pinteresti. Samuti on pigistuse kaugusel Google Assistant, kes toob võimalusterohke hääljuhitava abilise koheselt sinuni. Koos ühe lihtsa liigutusega tagab HTC U11 kõik, mida vajad.

Loomulik pildistamine
Kaamerarakenduse avamine pole olnud kunagi lihtsam. Ära otsi seda õiget ikooni või nuppu, vaid tõsta lihtsalt telefon kõrgemale, pigista seda ja naerata. Lõpuks ometi on nutitelefoniga pildistamine sama loomulik kui tavalise kaamera kasutamine. 

Miski ei piira sind
HTC U11 veekindlus koos tõeliselt kasuliku Edge Sense tehnoloogiaga tagab võimaluse teha pilte ka vee all! Kuigi vesi kaotab võimaluse kasutada samaaegselt ekraani, on Edge Sense'i abil võimalik oma seiklust jäädvustada uutmoodi ja seda vaid pigistusega. Talvel, kõige külmematel päevadel, on sul võimalus oma nutiseadet nüüd kasutada, ilma et peaksid võtma käest kindad.

Kõige arenenum peakomplekt
Ümbritse end puhtama heliga. HTC U11 tutvustab HTC USonicu kõige uuemat versiooni, mis on kombineeritud aktiivse mürasummutuse ja võimalusega kohandada heli vastavalt endale sobivate unikaalsete omaduste järgi. Tihtipeale keskenduvad peakomplektid pakkumaks sulle suurepärast helikvaliteeti, kuid unustatakse kõige olulisem - kõigi meie kuulmisomadused on erinevad. USonic kõrvaklapid kaardistavad sinu kõrva arenenud helinavigatsiooni tehnoloogiatega ja kohandavad heliprofiili vastavalt sinule omapäraste bioloogilistele omadustele. Nii luuakse tõeliselt optimiseeritud ja isiklik kuulamiskogemus koos värvika helipildiga, mis sobib täpselt sulle.

Ümbritse end heliga koos aktiivse mürasummutusega
Lülita välja kõik segajad. HTC USonic hõlmab endas aktiivset mürasummutust, mis vähendab oluliselt sind segavaid väliseid tegureid, et saaksid end täielikult pühendada oma lemmikmuusikale. Aktiivne mürasummutus jälgib pidevalt kõiki ümbritsevaid helitasemeid ja reageerib kiiresti kõigitele häirivatele ning uutele helidele. See kõik töötab automaatselt, et sina saaksid lihtsalt oma tähelepanu suunata muusikale, videotele või mängudele.

Veelgi võimekam BoomSound
Uuenduse on saanud ka BoomSound™ Hi-Fi kõlarid. HTC uuendas kõlarite disaini, et need tooksid esile 100% kõrgema helitugevuse ja 150%-lise tõusu heli dünaamilises ulatuses. Lisaks sellele on kõrgsageduselement varustatud akustilise akustilise kambriga, mis muudab kõrg- ja kesksagedushelid tunduvalt rikkalikumaks. Samal ajal muudab allpool olev madalsageduselement oma uue disainiga bassihelid kõvemaks, puhtamaks ja märgatavalt sügavamaks. Lõpptulemus? Elutruu helipilt koos lummava nüansirohkusega.

Peegeldus sinust
Klaasist pinnad on loodud muljet avaldama, kasutades selle saavutamiseks parimaid tehnoloogiaid. HTC paigutad telefoni tagumisele küljele üksteise peale erinevaid kihte väärtuslikke mineraale, mis loovad tõeliselt erksad toonid ja peegeldavad valgust iga sinu liigutusega.

Sümmeetriliselt õhuke igalt küljelt
HTC U11 sujuvalt kumer välimus on saavutatud läbi kuumutamise ja klaaside erakordselt suure survega painutamise protsessi. See on keeruline tegevus, kuid mille tulemusel loodud unikaalne sümmeetrilisus muudab telefoni hoidmise tõeliseks sensatsiooniks ja seda igas asendis. Nii tagumisel- kui esiküljel asuv 3D klaas ei ole mitte ainult ilus, vaid samaaegselt ka turvaline ja mugav.

Tõeliselt elutruud värvid
HTC U11 5,5-tolline 3D klaasist ekraan on disainitud säilitamaks pildi värve ja autentsust. HTC parim ekraan ja loomulik värvide esitamine tagavad puhtama vaatamiskogemuse. See ekraan väldib piltide omavolilist lõikamist või värvide moonutamist servadest, mis on tavalise kumera ekraani puhul tavaline.

Parim nutitelefoni kaamera
HTC U11 on saavutanud enneolematu DxOMark 90 skoori, muutes selle hinnanguandja ajaloos kõrgeima skoori saanud kaameraga nutitelefoniks. Muljetavaldav mitmeteljeline optiline ja elektrooniline stabiliseerimine ja välk-kiire autofookus kõikides valgusttingimustes muudavad selle kaamera kiireks, sinu pildid teravaks ja videod sujuvaks. Seda on veelgi dünaamilisema värvide esitamise jaoks täiendatud HDR Boostiga, mis ilma viivitusega parandab valgete toonide tasakaalustamist ning vähendab oluliselt mürataset, säilitades samaaegselt uskumatud detailid. Selle auhinnatud kaameraga avaldad igapäevaselt muljet ka iseendale.

Võimekas fotostuudio sinu käest
HTC U11 tutvustab Auto HDR Boosti, et anda sulle kõik HRD-i eelised ja seda ilma viivituseta. See tehnoloogia pakub selgeimaid ja paremini tasakaalustatud pilte mitmete järjestikkuse kaadri jäädvustamisel, mõõtes kõige tumedamaid varje ning heledamaid alasid, ilma et töötlemine aeglaseks muutuks. See muudab paremaks kõik tekstuurid ja värvid, suurendab nähtavate detailide hulga ning toob iga pildi puhul esile selle parimad omadused. Sama tehnikat kasutatakse ka liikuvate piltide kvaliteedi parandamisel. Temporal Noise Reduction kasutab informatsiooni eelmistest ja järgmistest kaadritest, et vähendada soovimatut müra ja tuua lõpuks sinuni puhtaim videopilt.

Kiire ja täpne nagu inimsilm
Head uudised tõsistele fotograafidele - HTC U11 hõlmab endas sama sensorit ja autofookuse tehnoloogiat, mida kasutatakse ka parimates peegelkaamerates. Naudi märgatavalt kiiremaid teravustamise aegu. Kui tavaliselt kasutatakse fokusseerimiseks vaid mõnda sensorit, siis koos uue UltraSpeed autofookusega on iga piksel kasutuses. Arenenud riistvara ja tarkvara kombineerimisel saad HTC U11-ga teravustada soovitud objekti kiiresti ja täpselt, nagu inimsilm, ning seda olenemata kaadri asendist. See on täiuslik liikuvate objektide püüdmiseks, otseülekannete tegemiseks ja madalama valgustasemega stsenaariumite jäädvustamiseks. 

Näe igast nurgast parim välja
Uus esikaamera ühendab endas nüüd kõrgresolutsioonilise 16MP detailsuse ja UltraPixel valgustundlikkuse, et saaksid imetlusväärseid selfie'sid teha nii päeval kui öösel. Lisaks kasutab see sama HDR Boost tehnoloogiat ja müravähendust, mis põhikaameragi. Vii pildid endast täiesti uuele tasemele just selle kaameraga!

Koge oma mälestusi uuesti koos 360° heliga
Neli optimaalselt paigutatud mitmesuunalist mikrofoni koos uue 360° elutruu lindistamise tehnoloogiaga toovad sinuni parima 3D helisalvestamise kvaliteedi. HTC U11 mikrofonid töötavad koos, et salvestada heli igast suunast ja koos 360 Real-life Recording tehnoloogiaga on sul isegi võimalik videopilti kindlale subjektile suurendades kuulata ka sealt kostuvaid helisid teravamalt ning tugevamalt.

Koge kõige puhtamat videokvaliteeti
Mitmeaastase arendamise järel on HTC lõpuks uhkusega sinuni toonud Temporal Noise Reduction tehnoloogia, mis esitab tõeliselt selget videopilti. Informatsiooni analüüsimisel eelmistest ja järgmistest kaadritest suudab see eemaldada ebavajaliku elektroonilise müra, et luua üks kõige puhtama kvaliteediga liikuv pilt.

Nutikas digitaalne kaaslane
HTC U11 sees on sinu jaoks tehniskaaslane, kes pühendab end sinule ja on nutikam kui eales varem. HTC Sense Companion õpib sind tundma ja jälgib sinu käitumismustreid, et aja vältel muuta iga järgnev päev sinu jaoks veelgi mugavamaks.

Ära lange ebameeldivate üllatuste ohvriks
Mõni päev on lihtsalt nii kiire, et sa ei märkagi kui laadimata telefoni endaga kaasa haarad. HTC Sense Companion on piisavalt nutikas, et panna tähele sinu kohtumisi päeva jooksul ning pakkuda sobivaid aegu seadme laadimiseks või tuletada isegi meelde akupank endaga kaasa võtta.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja HTC
    kaitseaste IP67
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.2
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Qualcomm
    protsessor Snapdragon™ 835 Octa-Core
  • Mälu

    sisemälu 128 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5,5 "
    ekraani resolutsioon
    2560x1440 (WQHD)
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
    maks. mälukaardi maht 2000 GB
  • Funktsioonid

    sensorid G-Sensor, valgussensor, güroskoop, E-kompass, NFC, sõrmejäljelugeja, lähedussensor, magnetomeeter
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Beidou
  • Aku

    mahtuvus 3000 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 169 g
    kõrgus 15,39 cm
    laius 7,59 cm
    sügavus 0,79 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.