Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Soundbar Denon

Soundbar Denon
  • Soundbar Denon
  • Soundbar Denon
  • Soundbar Denon
  • Soundbar Denon
  • Soundbar Denon
  • Soundbar Denon

Soundbar Denon

Tootekood: DHTS514 Tootja: Denon
‑1 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

See Denoni soundbar viib sind oma rikkaliku esitusvõimega otse sündmuste keskele, täites kvaliteetse heliga terve ruumi. Seda on lihtne seadistada ja kasutada ning koos bassikõlari lisab see sinu kodusele meelelahutussüsteemile tõeliselt nauditava kogemuse.  Lihtsalt ühenda DHT-S514 oma teleriga, et nautida jõulist ja dünaamilist esitlust oma lemmikseriaalidest, filmidest, muusikast ja mängudest. aptX Bluetooth tugi tagab CD-kvaliteedis voogedastused otse sinu Bluetooth ühendusega arvutist või nutiseadmest.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Suurepärane heli
Soundbar ja bassikõlar edastavad koos kuni 175 W võimsusega heli, mis on tõesti selge ja edastab detaile, mis tõstavad sinu meelelahutuskogemused täiesti uuele tasemele. Kuna tänapäevased telerid muutuvad aina õhukesemaks, antakse järgi ka helikvaliteedis ning siin ongi lahenduseks Denoni soundbar. Kuula kogu sagedusvahemikku kireva ning meelierutava esitusena. Nii soundbar kui bassikõlar pakuvad arenenud digitaalseid võimendustehnoloogiaid, mis muudavad esitused kristallselgeks, olles samaaegselt energiasäästlik ning vastupidav.

Lai valik ühendamisvõimalusi
Igal uuemal teleril on ARC-toega HDMI sisend, mille kaudu saad heli esitada erinevatest allikatest (nt. digiboks) ja samal ajal ka teleri enda integreeritud tuunerist või voogedastamise allikatest. Ühenda see soundbar teleriga kasutades komplektisolevat HDMI-juhet, et saaksid nautida kvaliteetset esitust nii digiboksist tulevast sisust kui ka telerist endast. Kui su teleril puudub ARC-sisend, saad selle ühendada ka nii optilise- kui koksiaalsisendi kaudu.

Lisaks saad voogedastada muusikat sobivast Bluetooth (A2DP) ühendusega süle-, laua-, tahvelarvutist või nutitelefonist. aptX parandab oluliselt voogedastuste kvaliteeti. Soundbari saad ühendada sobiva seadmega ka analoogsisendi (RCA) kaudu.

Dolby Digital ja DTS dekodeerimine
Sinu lemmikfilmid ja parim muusika ärkab ellu sisseehitatud Dolby Digital ja DTS dekodeerimise kaudu, mis annavad sulle võimaluse nautida ruumilist heli tänu Denoni eksklusiivsele Virtual Surround helitöötlusele.

3 kuulamisrežiimi
Lisaks filmidele pühendunud ruumilisele helile, mis loob laia ja areneva helipildi, on see soundbar varustatud veel kahe erineva kuulamisrežiimiga erineva sisu nautimiseks. Dialog Enhancer režiim muudab kostuva kõne selgemaks ja Music režiim muudab muusika kuulamise dünaamilisemaks. Lisaks saad kuulata heli veel stereorežiimis, ilma eriliste akustiliste täiendusteta.

Öörežiim
Öörežiimi abil saad selget heli nautida ilma järskude tõusudeta helitugevuses ka öisel ajal. Seda saab aktiveerida nii stereorežiimis kui ka kolmes teises helirežiimis.

Tagasi

  • Heli

    helikanalid 2.1
    heli võimsus (RMS)
    175 W
    juhtmevaba subwoofer Jah
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    ARC - heli tagastuskanal
    Jah
    Bluetooth Jah
    HDMI Jah
    optiline helisignaali sisend Jah
  • Üldised parameetrid

    tootja Denon
  • Mõõtmed

    kõlari kõrgus 31,2 cm
    kõlari laius 17,3 cm
    kõlari sügavus 34,5 cm
    peaseadme kõrgus 8,1 cm
    peaseadme laius 100,3 cm
    peaseadme sügavus 7,9 cm
    kaal
    8,2 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.