Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Digitaalne klaver Casio

Digitaalne klaver Casio
  • Digitaalne klaver Casio
  • Digitaalne klaver Casio
  • Digitaalne klaver Casio
  • Digitaalne klaver Casio

Digitaalne klaver Casio

Tootekood: CTK-6200K7 Tootja: CASIO
349.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

CTK-6200K7 on kõrgklassi digitaalne klaver, mis pakub mitmeid erinevaid funktsioone, heli ja rütmide kohandamist, stuudiokvaliteediga efekte ja sadu autentseid instrumentide ning süntesaatorite toone. Kõik see on eriti modernse välimusega seadmes. Oma loomingut saad mugavalt talletada SD-mälukaardile või ühendada sellega arvutiga, et luua oma hitte. See loominguline instrument on tõelistele entusiastidele, kes hindavad paindlikke kasutusvõimalusi ning kvaliteetst heli.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Järjesti ja 32-kanaline mikser
16 erineva rajaga (track) järjesti (sequencer) + 1 süsteemirada toetavad kuni 5 laulu või umbes 30 000 noodi salvestamist. Mitmed erinevad järeltöötlemise võimalused hõlmavad endas nüansside sisestamist, kopeerimist ja kustutamist, nootide otsijat ja sammhaaval salvestamise funktsiooni.

Rütmide redigeerimine
Selle funktsiooni abil saad omavahel kombineerida erinevate instrumentide osasid mitmetest integreeritud rütmidest, lülitada neid eraldi sisse ja välja, kohandada nende helitugevust, lisada järelkaja ning teisi efekte, et luua oma isiklikke rütme. Kokku on võimalik salvestada kuni 10 erinevat isikustatud rütmimustrid ja neid taas esitada igal ajal.

Helitooni redigeerimine
Puhkemise- ja vabastusaega (attack-, release time), lõikamist (cut off), vibraatot (vibrato), järelkaja, koorkõla (chorus) ja digitaalset signaalitöötlust (DSP) on võimalik kohandada enda eelistuste järgi.

USB MIDI
Casio jätkab oma traditsiooni pakkumaks sulle USB ühilduvust arvutiga. Nii on võimalik kasutada digitaalseid klavereid koos Maci või Windows arvutiga, ilma et peaksid alla laadima eraldi draivereid.

Mitmed digitaalsed efektid
Laia valiku erinevate efektide alla kuuluvad 10 järelkaja, 5 koorkõla ja 100 DSP tüüpi. Loo enda DSP efekti ja salvesta kuni 100 erinevat stiili.

Tagasi

  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    12 W
    valjuhääldite arv 4
  • Üldised parameetrid

    tootja CASIO
    eriomadused 61 rõhutundlikku klahvi, 700 tooni, 210 sisseehitatud rütmi, digitaalsed efektid (reverb, chorus, DSP), 32-kanaline mikser
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.