Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon

Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon
  • Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon
  • Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon
  • Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon
  • Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon
  • Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon
  • Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon

Mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid Denon

Tootekood: AHGC20 Tootja: Denon
399.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Naudi oma lemmikmuusikat meeldivas vaikuses ning seda ilma segavate juhtmeteta ja tänu Denoni aktiivsele mürasummutusele. Klapid on varustatud Bluetooth 4.0 kahe samaaegse ühendusvõimalusega, mille esitus tänu AAC-koodekite toele on tõeliselt selge ja lummav. Sa ei pea muretsema juhtmete paigutamise ning ühendamise pärast, sest kõik suurepärased funktsioonid ning esitused, kõned ja ühendamine nutiseadmetega on täiesti juhtmevaba.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Aktiivne mürasummutus
Denoni AH-GC20 kõrvaklapid on tänu oma aktiivsele mürasummutusele võimelised efektiivselt eraldama sind ümbritsevatest helidest. Sul on võimalus keskenduda vaid iseendale, nautida oma lemmikmuusikat või vastata mugavalt kõnedele. Mõlema klapi küljes asuvate kahe mikrofoni abil (üks klapi sees, teine välisküljel) on sinu telefonikõned kristallselged.

Bluetooth ühendus kahe seadmega samaaegselt
AH-GC20 ei vaja muusikaseadmega ühendamiseks mingeid juhtmeid ning Bluetoothi abil saad samaaegselt ühendada klappidega isegi kuni kaks seadet. Näiteks saad kuulata juhtmevabalt muusikat oma iPadist või iPod Touchist ning vastata samal ajal kõnedele oma iPhone'st.

Legendaarne Denoni kvaliteet
40 mm professionaalsed kõlarielemendid on tulemus Denoni täpsest pühendumusest ning nende pikaaegsetest kogemustest kõrvaklappide tootmisel. Need toovad sinuni loomuliku tasakaalu ning kirevad nüansid igas esituses. Denon on mõõtnud rohkem kui 4000 erinevat inimkõrva, selle omadusi ning näojooni, et tagada igale muusikanautijale lisaks parimale kvaliteedile ka enneolematu mugavus.

Mugav disain
Mäluvahust kõrvapadjad, kerged materjalid, pöörlev alumiiniumsulamist klappide kinnitushark ning mugav peatugi - see kõik kaalub vaid 255 grammi, tagades sulle kompromissitu mugavuse tundideks.

Eksklusiivne Denoni nutirakendus
Denon Travel nutirakendus on sobib täielikult nende kõrvaklappidega kasutamiseks - vaid puudutusega saad juurdepääsu mitmetele funktsioonidele. Rakendus on saadaval nii iOS kui Android™ seadmetele.

Mitmekülgne lisavarustus
Kuna mitmed kuulajad soovivad kahtlemata kasutada neid klappe juhtmevabalt, on komplektis siiski ka ühendusjuhe, et saaksid klappe kasutada ka siis, kui juhtmevaba ühendus pole võimalik. Samuti on komplektis 3,5 mm -- 6,3 mm adapter, et saaksid need ühendada oma koduse meelelahutuskeskuse või stuudiotehnikaga, lisaks veel lennukiadapter. MicroUSB-kaabliga saad klappida liitium-ioon akut laadida iga USB-adapteriga või arvutiga ühendades. Et nautida täielikult kuni 20-tunnist juhtmevaba esitusaega, võtab laadimine aega kõigest 3 tundi. Kui aku saab tühjaks ning laadida pole võimalik, saab klappe edasi kasutada ka ühendusjuhtme abil. Lisaks kõigele sellele on komplektis kaasas ka eksklusiivne kandekott, kuhu saad pakkida nii klapid, juhtmed ja adapterid.

Tagasi

  • Kõrvaklappide omadused

    mikrofoniga kõrvaklapid (headset) Jah
    akustika suletud tüüpi (closed-back)
    mürasummutus (noise canceling) Jah
    pehmenduste materjal mäluvaht
  • Ühenduvus

    ühendusliidese tüüp Bluetooth
    adapter 6,3 mm
  • Aku

    aku tööaeg kuni
    20 h
  • Üldised parameetrid

    tootja Denon
    liik ülekõrvaklapid (over-ear)
  • Mõõtmed

    kaal 255 g
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.