Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red

Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red
  • Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red

Robottolmuimeja Miele Scout RX1 Red

Tootekood: SCOUTREDRXIRED-AUTUM Tootja: Miele
399.99 €
549.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Robottolmuimeja parima puhastustulemusega, täiesti automaatselt.

• Raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamine tänu Smart Navigationile
• Pühkimine, harjamine ja imemine - Triple Cleaning süsteem
• Väga pikk aku tööaeg – Non-Stop Power
• Kaitstud mööbel tänu Furniture Protection tehnoloogiale
• Kuni viimse nurgani puhastamine – Advanced Corner Cleaning

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Auto-Mode - Puhas justkui iseenesest
Automaatses režiimis puhastab Scout RX1 kõik ligipääsetavad ruumid täiesti iseseisvalt: see lahkub oma laadimisjaamast, puhastab soovitud põrandapinnad ja lõpetuseks suundub tagasi oma laadimisjaama. Kui akust ei peaks pindade puhastamiseks piisama, katkestab see oma puhastustegevuse, et oma akut laadimisjaamas laadida. Umbes pärast 120 minutit jätkab ta puhastamist täpselt samast kohast, kust ta oma töö pooleli jättis.

Põhjalik nurkades ja servades - Corner-režiim
Kuhu koguneb kõige rohkem tolmu? Toanurkades ja äärealades, kus õhuringlus on väikseim. Hea, et on olemas nurga-režiimiga Scout RX1. Selles režiimis puhastab Scout RX1 kõik pinnad lõpetuseks automaatses režiimis. Lõpetuseks sõidab see veel korra kõigis tubades äärealad üle. Nii saate olla kindel, et nurkadest ja servadest eemaldati mustus põhjalikult.

Robottolmuimeja manuaalne juhtimine
Soovite Scout RX1 kasutada selle automaatprogrammidest erinevalt? Pole probleemi – tänu kaasasolevale kaugjuhtimispuldile saate oma robottolmuimejat individuaalselt juhtida. Lihtsa tellimisega laseb Scout RX1 end sihipäraselt määratud pindadele juhtida, mis ta siis ka mustusest puhastab.

Smart Navigation - Parem ülevaade – rohkem puhtust
Scout RX1 Smart Navigation ühendab endas kolm uuenduslikku omadust: kaanekaameraga Indoor Positioning süsteem tagab usaldusväärse navigatsiooni. 10 sensoriga Furniture Protection tehnoloogia kaitseb kokkupõrgete ja kukkumiste eest. Ning Advanced Corner Cleaning puhastab eriti efektiivselt väga pikkade küljeharjadega ja nurkade ning servade erirežiimiga. Nii saavutab Scout RX1 põrandapindade põhjaliku puhastamise.

Diivani alt puhas
Oma kompaktse, madala korpusega suudab Scout RX1 teie korteris kergesti manööverdada. See mahub hõlpsasti madala mööbli alla ja teistesse raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. Kunagi varem pole olnud nii lihtne hoolitseda voodi-, kappide- ja diivanialuste eest.

Vabalt programmeeritav käivitusaeg
Scout RX1-ga on teil võimalus eraldi valida põrandapuhastuse aeg. Nii saate sellega nt koristada kui teid kodus ei ole. Scout RX1 alustab puhastamist usaldusväärselt eelseadistatud ajal. Lõpuks sõidab seade iseseisvalt laadimisjaama tagasi, et akut täiendada. Seega võite rahulikult kodust lahkuda kui Scout RX1 teie korterit puhastab.

Triple Cleaning System - 3-kordselt põhjalik
Miele Scout RX1 võitleb mustusega kolmekordselt: mõlemad pöörlevad küljeharjad tõmbavad mustuse nurkadest ja servadest seadme alla. Harja rullikud korjavad suuremad mustuse osakesed. Ning võimsustugev DC-ventilaator imeb jõuliselt peene tolmu.

Non-Stop Power (Pausideta töö) - Kolmekordselt vastupidavam aku
Tänu võimsale liitiumioonakule töötab "Scout RX1" ühe akulaadimisega pikka aega. Ka pärast 300 täielikku laadimistsüklit töötab aku sama võimsusega nagu uuena.

Suur abi väikestele pindadele - Spot-režiim
Puru hommikusöögilaua all? Koerakarvad diivani ees? Scout RX1 eemaldab ka need väikesed äpardused teie jaoks. Aktiveerige lihtsalt koht-režiim ja Scout RX1 puhastab sihipäraselt 180 x 180 cm suuruse ala.

Lihtne intuitiivne juhtimine:
Miele robottolmuimeja juhtimine on lihtne kui lapsemäng. Soovitud programmi saate valida, vajutades kaks korda ülevaatlikule puutetundlikule ekraanile ning Scout RX1 käivitub. Ülejäänuga saab see ise hakkama. Alternatiivina võite tellimused sisestada kaasas oleva kaugjuhtimispuldiga – mugavalt otse tugitoolist.

Turbo-režiim
Vahepealseks kiireks puhastamiseks pakub Scout RX1 teile Turbo-režiimi: Miele robottolmuimeja sõidab oma süsteaamtilised liinid suuremate vahedega ja säästab nii aega – automaatse režiimiga võrreldes 50% võrra. Tore, kui tuleb kiiresti teha.

Tehnoloogia Furniture Protection - Ei jää nurka kinni. Ei kuku.
Scout RX1 esiküljel olevad 7 optilist sensorit tuvastavad mööbli ja teised robottolmuimeja liikumisteel olevad takistused. Põranda puhastamiseks läheneb Scout RX1 nendele objektidele ettevaatlikult. Kokkupõrkeid välditakse usaldusväärselt. Järgmised 3 sensorit seadme all tuvastavad õigeaegselt põranda astmed ning väldivad, et Scout RX1 trepist alla ei kukuks.

Igas nurgas põhjalik - Advanced Corner Cleaning
Tolm ja mustus kipub kogunema just ruumi nurkadesse. Just nendes kohtades jääb paljude robottolmuimejate võimsus väheseks. Erandiks on Scout RX1: Tänu perfektsele navigatsioonile leiab see ka kõrvalised nurgad ja servaalad, kust selle väga pikad küljeharjad mustuse põhjalikult kinni püüavad.

Puhtaks ruumiõhuks "AirClean"-filter
Ka "AirClean"-filter hoolitseb selle eest, et kogutud tolm jääks sinna, kus on selle koht: "Scout RX1" tolmukarpi. Kaheastmeline "AirClean"-süsteem filtreerib sisseimetavast õhust mustuseosakesed väga põhjalikult välja. Sellega tagab "Scout RX1" eluruumides isegi väiksema peentolmu hulga kui enne tolmuimemist.

Tagasi

  • Tolmuimeja

    tolmuimeja tüüp robot-tolmuimeja
  • Filtrid

    filtrid AirClean filter
  • Üldised parameetrid

    tootja Miele
    värv punane
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.