Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Apple iPhone 7 (128 GB)

Apple iPhone 7 (128 GB)
  • Apple iPhone 7 (128 GB)

Apple iPhone 7 (128 GB)

Tootekood: MPRL2ET/A Tootja: Apple
639.99 €
879.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Uus ja veelgi parem kaamera. Aegade parim jõudlus ning aku. Haarav stereoheli. Kõige eredam ja värvilisem iPhone'i ekraan. Pritsme- ja veekindel. iPhone 7 viib kõik iPhone'i omadused täiesti uuele tasemele.


Iga iPhone RED ostuga toetatakse globaalset HIV-/AIDSi vastast võitlust.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Disain
iPhone 7 ulatub innovaatilisuse ja täpsuse uute, kaugemate piirideni. Selle korpus on pritsme-, tolmu- ja veekindel. Kodu-nupp on ümberkujundatud ning uus, ühes tükis olev elegantne disain annab, nagu selle välimuski, suurepärase tunnetuse. Sõrmejäljelugeja on ülikiire ning Touch ID tehnoloogia muudab telefoni avamise lihtsaks ja turvaliseks.

Täiesti uus kaamera
iPhone on maailma kõige populaarsem kaamera. Täiesti uue ehitusega kaamerale on nüüd lisatud optiline pildistabilisaator, sellel on f/1.8 ava ja kuueosaline objektiiv, mis teeb veelgi paremaid pilte ja videoid ka vähese valgusega. Koos uute funktsioonidega nagu värvide esiletoomine, muutuvad teie jäädvustused elvamaks.

Kvaliteetsed videod
Hämarates oludes salvestatud videod on nüüdsest märkimisväärselt paremad. 12MP kaamera jäädvustab klippe kuni 4K kvaliteediga koos 8 miljoni piksliga, et saaksite filmida silmapaistvaid hetki parima kvaliteediga. Säilitage olulisi momente veelgi loomikumalt, veelgi kauem. Lisaks saate iPhone 7 kaameraga jäädvustada hetki ka aegluubis, seda 1080p ja 720p kõrglahutuse kvaliteediga.

Uus 7MP esikaamera
FaceTime HD kaamera ei paku mitte ainult paremat resolutsiooni, aga ka rohkem värve. Looge detailsemaid ja kaunemaid eneseportreesid. Muretsete halva valguse pärast? Retina Flash valgustab teid, säilitades naturaalsed nahatoonid.

Targem kaamera tänu pildi signaalitöötlusele (ISP)
Miks on iPhone 7 kaamera nii arenenud? Sest A10 Fusion kiibistikku on lisatud Apple' poolt disainitud pildi ISP protsessor, mis annab iga jäädvustuse ajal jõudu viia läbi vähemalt 100 miljardit erinevad protsessi, et teie pildid oleks parima võimaliku kvaliteediga.

Siiani kõige eredam ja värvilisem ekraan
Kõik, mida te oma iPhone'ga kogete, ärkab sellel ekraanil ellu. Te vaatate sealt oma pilte, sõnumeid, uudiseid ja loendamatult muid asju, mis käivad teie päeva juurde. Kõik mida te sealt näete, on veelgi kaunim ja loomulikum. Uus ekraan kasutab samu värvilahendusi, mis digitaalne kinotööstus. Te väärite natuke rohkem sära oma päeva.

Rohkem värve
Laiema värvispektriga Retina ekraan on võimaline edastama kinostandartitele vastavaid värve. Piltide loomisel on kasutada rohkem varjundeid, mis tähendab, et kuva on rohkem elutruu. Vaadake pilte oma eredematest mälestustest ning teil tekib tunne, nagu oleksite uuesti seal.

A10 Fusion kiibistik - võimsam kui varem
iPhone 7 jõudluse tagab siiani kõige võimekam kiibistik iPhone's. See pole lihtsalt suurema jõudlusega, see on ka energiasäästlikum. A10 Fusion kiibistik kasutab täiesti uut arhitektuuri - see tagab kiiremad protsessid kui te seda vajate, aga samas suurema energiasäästlikkuse kui teil jõudlust nii palju vaja pole. Te saate tegutseda tunduvalt kiiremini kui iPhone 6-ga kuid ei pea sugugi nii kiiresti oma seadet uuesti laadima panema.

Ümbritsev heli
Esimest korda on iPhone varustatud stereokõlaritega, edastades teieni kaks korda võimekama ja tunduvalt dünaamilisema heli kui iPhone 6S. Kuulake muusikat või vaadake videosid ning keerake helitugevus julgelt üles.

EarPods - Lightning ühendusega
iPhone 7-ga tulevad kaasa EarPodid, millel on Lightning ühendus. Kui te tahate kuulata aga vanade kõrvaklappidega, saate kasutada 3.5mm adapterit, mis on samuti kaasas.

Kiirem 4G LTE
iPhone 7 peidab endas 4G LTE Advanced tehnoloogiat, mis viib allalaadimiskiirused kuni 450 Mbit/s - see on kuni 50% kiirem kui iPhone 6S-l. Ja tänu rohkematele ühendustele, on teil tõenäoliselt parim ühendus kõikjal maailmas. Meeleolukat reisimist!

iOS 10 - see, mis teeb iPhone unikaalseks
iOS 10 äratab eriti personaalselt ja jõuliselt iPhone ellu. Kasutajaliides on kaunis ning seda on lihtne kasutada. Targad soovitused ilmuvad just siis kui te neid vajate ning arenenud tehnoloogiad kaitsevad teie privaatsust ja tagavad turvalisuse. Kui te kogete iOS-i, siis te mõistate, miks nii paljud on sellesse armunud.

Seadme kasutamistemperatuur: 0... +35°C

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
    kaitseaste IP67
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.2
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Quad-Core
  • Mälu

    sisemälu 128 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 4,7 "
    ekraani resolutsioon
    750x1334
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, güroskoop, E-kompass, aktseleromeeter, baromeeter, sõrmejäljelugeja, lähedussensor
    GPS A-GPS, GLONASS
  • Mõõtmed

    kaal 138 g
    kõrgus 13,83 cm
    laius 6,71 cm
    sügavus 0,71 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.