Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg

Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg
  • Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg
  • Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg
  • Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg
  • Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg
  • Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg
  • Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg

Kuivati Miele SFinish&Eco XL Tronic Wifi / maht: 9kg

Tootekood: TMV843WP Tootja: Miele
1799 €
2099 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• Sääst kogu kuivati tööea jooksul – EcoDry-tehnoloogia
• Lõhnav pesu, nii nagu teile meeldib – FragranceDos
• Kiire triikimisasendus aurusilumisega – SteamFinish
• Nutikas pesuhooldus tänu lihtsale võrgustamisele – WiFiConn@ct
• Intuitiivne juhtimine tänu mugavale puuteekraanile

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

EcoDry tehnoloogia - Säästke kogu kuivati tööaja jooksul
Miele EcoDry tehnoloogia tagab teile püsivalt madala energiakulu ja lühikesed kuivatamisajad. Tänu Miele filtrisüsteemi ja hooldusvaba soojusvaheti efektiivsele koostööle pole ebemetel mingit võimalust soojusvahetit kahjustada ja seeläbi seadme võimsust nõrgendada ja tööaega pikendada. Miele soojuspumbaga trummelkuivati on tänu EcoDry tehnoloogiale alati ökonoomne – kogu seadme tööea jooksul.

Integreeritud kondensvee ärajuhtimine - Vananenud kondensaatvee mahuti tühjendamine
Kõigile Miele kondenseerivatele kuivatitele, ka soojuspumbaga kuivatitele, on integreeritud vooliku kerimissüsteemiga varustatud kondensvee äravool. Nii saate kondensvee otse pesuvanni või sifooni pumbata ja kondensvee mahutit pole vaja tühjendada.

Viitstart ja mahaloenduri indikaator - Pesuhooldus vastavalt ajakavale
Viitstardiga saate vabalt valida, millal järgmine kuivatiprogramm peaks käivituma. Eriti kasulik on see siis, kui soovite kasutada elektrivoolu öötariifi või kui programm peab lõppema kindlaks ajaks, nt kui tulete töölt koju. Võite programmi käivituse programmeerida kuni 24 tundi ette. Peale selle näete ekraanilt, millal käimasolev programm lõpetab.

Trumlivalgustus - Mugavus, mis on põhjendatud
Kõik Miele kuivatid on varustatud trumlivalgustusega, paljud isegi LED-lampidega, mida pole vaja hooldada. Need valgustavad Miele kärjepinnaga trumlit nii ideaalselt, et seadme tühjendamisel ei jää enam ükski pesuese kahe silma vahele. Lihtsalt meeldiv ja silmale ilus vaadata!

Ukse avanemissuund paremale/vasakule
Miele WhiteEdition-kuivatite puhul saab vahetada uksehingede poolt ja nii neid täpselt teie nõudmistega kohandada. Nii saate nt pesutorni puhul mõlemaid uksi ühele poole avada.

FragranceDos - Lõhnav pesu ‒ nii, nagu teie seda soovite
Miele lõhnakolbidega 5 meelelises variandis annate pesule kuivatamise ajal oma isikliku lemmiklõhna. Miele laseb lõhnu toota Lõuna-Prantsusmaa perekonnaettevõttes juba aastast 1871. Patenditud protsessiga tagavad sealsed parfümeeriad väärtusliku lõhna tuuma säilitamise. Tulemus: Meeldivalt värske ja loomulik pesulõhn kuni 4 nädalaks.

SteamFinish - Aurusilendaja programm ‒ kiire triikimise asendaja
Kui triikimine ei kuulu teie lemmiktegevuste hulka, hakkate te auruga silumise programmi armastama. Kuivatamise alguses pihustatakse peenelt udune vesi kärjepinnaga trumlisse ja soojendatakse kuivatusõhuga. Tekkiv aur läbib tekstiilikiud ja silub nähtavalt teie pesu. Seetõttu on triikimine lihtsam ja kiirem või täiesti ebavajalik.

Perfect Dry - Täpne kuivatamine tänu katlakivi sensorile
Täpne kuivatamine tänu katlakivi sensorile: Patenditud Perfect Dry-süsteemi abil saab teie pesu ülitäpselt kuivaks ka eriti kareda vee puhul. Kuivatite puhul pole see sugugi iseenesestmõistetav. Sest vee karedusaste mõjutab jääkniiskuse mõõtmist ja seega kuivatustulemust. Katlakivi sensoriga Perfect Dry tuvastab teie vee tegeliku kareduse ning tagab vastavalt sellele täpse kuivatuse. Teie pesu ei kuivatata liiga kaua ega jää ka niiskeks. Nii saavutate alati täpselt soovitud kuivatusmäära.

Kergelt ligipääsetav ebemefilter
Aruka Miele ebemefiltriga pääsete igaveseks tüütutest tupsudest. Ebemefilter on ka väga mugav. Kui kuvatakse teade "Puhastage õhuteed"", saab Miele ebemefiltri lihtsalt ettepoole tõmmates eemaldada. Eriti sile sõelpind muudab puhastamise meeldivalt lihtsaks. Ebemefilter ja pesu ei puutu kunagi kokku – nii püsib pesu alati pusavabana.

Emailitud esikülg - esmaklassilised pinnad
Nagu vaid üksikud elektriliste kodumasinate tootjad katab Miele kõik pesumasinate, pesukuivatite ja pesumasin-kuivatite esiküljed emailkattega. Kvaliteetne emailkate on kriimustus-, korrosiooni-, happe- ja pesuveekindel, hõlpsalt puhastatav ja kestva värviga.

Parimad müranäitajad
Miele soojuspumbaga kuivati korpuse ja õhukanalite konstruktsioon tagab minimaalse voolu- ja vibreerimismüra. Kuivati töö ei sega teid ega teisi. Lisaks on valitud mudelitel eriprogramm "Eriti vaikne", mis kuivatab pesu veelgi vaiksemalt.

Minimaalne niiskusekadu ‒ kuiv keskkond
Tähtis trummelkuivati kvaliteedikriteerium on tihendatus. Mida vähem niiskust-soojust seadme kuivatusõhust paiskub, seda suurem on kondenseerumistõhusus. Peale selle on suur niiskusekadu kinnistes ruumides ebameeldiv ‒ seintel võib kondensatsioonivesi tekitada hallituset ja kahjustada ehitist. Miele trummelkuivatiga saavutate parima tihedusväärtuse ja seeläbi kõrgeima kondenseerumistõhususe klassi.

Tarbimise jälgimine
EcoFeedbacki funktsioon aitab teil võimalikult säästlikult kuivatada. Enne starti saate prognoosi energiatarbimise kohta valitud programmis. Kuivatamise ajal ja järel kuvatakse tegelik tarbimine, mis võib olenevalt laadungist erineda. Konkreetsete andmete põhjal saate keskkonda ja raha säästa. Kuvatakse ka filtrite määrdumine, sest puhas kiufilter säästab energiat.

Säästlik ja keskkonnasõbralik kuivatamine
Trummelkuivatid võivad olla nii keskkonnaohutud: enamik Miele soojuspumbaga trummelkuivateid saavutavad energiatõhususklassi A++. Eriti efektiivse Miele ProfiEco mootoriga ja reguleeritud kompressoriga seadmed töötavad veel säästlikumalt ning liigitatakse lausa energiatõhususklassi A+++. See on hea rahakotile ja teie jaoks tähendab see pesu kuivatamist süümepiinadeta.

Kindel detailideni - ooteajaga soojusvaheti
Miele soojuspumbakuivatis kaitstakse soojusvahetit tõhusa filtrisüsteemiga, mistõttu ei ole seda vaja puhastada. Nii tagatakse jätkuvalt väike energiatarbimine seadme kogu tööea jooksul.

Automaatne pöörlemissuuna vahetamine
Miele kuivati muudab erandlikel juhtudel trumli pöörlemiskiirust. Nii ei moodustu pesupuntraid, pesu kuivab ühtlaselt ja ei lähe kortsu.

Kortsumiskaitse
Kui tekstiile kohe programmi lõppedes välja ei võeta, siis tagab kortsumisvastane kaitse pesu regulaarse kohevdamise ja kortse ei teki.

Õrnpesu tänu ainulaadsele kärgstruktuurile
Tänu ainulaadsele kärjestruktuurile veab pöörlev trummel pesu edasi üles. Pesu hõljub kauem soojas õhuvoos ja kuivab ühtlasemalt. Üksikute kärgede süvendites tekkiv õhkpadi püüab pesu õrnalt kinni. Teie tekstiile koheldakse oluliselt säästvamalt ja pärast kuivatamist on vähem kortse. Seda kergem on triikida.

Tagasi

  • Kuivati

    paigaldusmeetod eraldiseisev
    energiakulu
    193 kWh/aastas
    energiaklass A+++
    kondenseerimise tõhusus A
    maksimaalne kuivatamise kogus 9 kg
    tsükli kestus
    206 min.
  • Funktsioonid

    kuivatusprogrammid spordirõivad, kiire kuivatus, segapesu, teksad, villase kuivatus, särgid / pluusid, kortsumisvastane funktsioon, puuvillane, kuivatamine aja järgi, siid, sünteetika, sulg, kerge triikida, õueriided, impregreerimine
    lisakuivatusprogrammid Eriti vaikne, padjad, tuulutamine, auruga silumine
    süsteemid soojuspump-tehnoloogia
    funktsioonid kanalisatsiooniga ühendamise võimalus, sisevalgustus, viitstart, kahesuunaline trumli liikumine
  • Mõõtmed

    laius 59,6 cm
    kõrgus 85 cm
    sügavus 64,3 cm
    kaal
    61 kg
  • Üldised parameetrid

    müratase 62 dB
    eriomadused Muudetav ukse avanemissuundPIN-koodiga lukk,Optiline liides, Mahuti tühjendamise märgutuli, WifiConn@ct", MobileControl,Smart Grid" ready
    värvus lootosvalge
    tootja Miele
    ukse käelisus vasaku käega avanev
    , parema käega avanev
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+++Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+++ (kõige energiasäästlikum) kuni D (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

193Aastane energiatarbimine.
Energiatarbimine kilovatt-tundides (kWh) aastas, võttes aluseks 160 tavalist kuivatustsüklit puuvillase pesu tavaprogrammi puhul täiskoormuse ja osalise koormuse juures ning vähese võimsustarbega seisundite energiatarbimise. Seadme tegelik energiatarbimine tsükli kohta oleneb selle kasutusviisist.

Ventileeriv trummelkuivati.
Trummelkuivati, milles õhk tõmmatakse sisse, suunatakse riideesemetele ja seejärel suunatakse saadud niiske õhk ruumi või õue.

Kondenseeriv trummelkuivati.
Trummelkuivatiga eemaldatakse õhust niiskus kondensatsiooni meetodiga ehk veeaur veeldatakse.

Gaasiküttega ventileeriv trummelkuivati.
Trummelkuivati, milles õhk tõmmatakse sisse, suunatakse riideesemetele ja seejärel suunatakse saadud niiske õhk ruumi või õue.

206
min/cycle
Kuivatusprogrammi kestvus.
Puuvillase pesu tavaprogrammile vastava tsükli kestus täiskoormuse juures minutites.

9
kg
Maksimaalne kuivatuskogus.
Puuvillase pesu tavaprogrammi nimitäitekogus kilogrammides täiskoormuse juures

62
dB
Müratase.
Mitte ainult energia säästmine ei aita kaitsta keskkonda, vaid seda aitab teha ka müra vähendamine. Helitaseme muutus 3 dB(A) tähendab tegelikult helitugevuse muutust 2 korda. Näiteks 78 dB (A) helitasemega seade on seega poole vaiksem kui 81 dB (A) helitasemega seade. Helitaset näitav energiamärgis on seega täiendavaks objektiivseks näitajaks, mille alusel toodet valida.

AKondenseerimistõhususe klass.
Kondenseerimistõhususe klass kuvatakse skaalal A-st (kõige tõhusam) kuni G-ni (kõige ebatõhusam).