Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Muusikakeskus Philips BTM2360

Muusikakeskus Philips BTM2360
  • Muusikakeskus Philips BTM2360
  • Muusikakeskus Philips BTM2360
  • Muusikakeskus Philips BTM2360
  • Muusikakeskus Philips BTM2360

Muusikakeskus Philips BTM2360

Tootekood: BTM2360/12 Tootja: Philips
169.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Ühe Philipsi mikrosüsteemiga saad kuulata kogu oma digtaalset muusikakogu Bluetoothi kaudu nutitelefonist, samuti mängida MP3-CD ja CD-R/W plaate. Bass Reflexi kõlarid tagavad dramaatilise bassi ja 70 W maksimaalne väljundvõimsus tekitab jõulise heli.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Voogedasta muusikat juhtmevabalt Bluetooth™ -i kaudu oma nutitelefonist
Bluetooth on lühikese vahemaaga juhtmevaba ühenduse tehnoloogia, mis on nii vastupidav kui ka energiasäästlik. Tehnoloogia võimaldab lihtsasti ühendada iPodi/iPhone'i/iPadi või muu Bluetoothi seadme, nagu nutitelefoni, tahvelarvuti või isegi sülearvuti, et saaksid nautida oma lemmikmuusikat, video või mängude heli kõlarite kaudu juhtmevabalt.

USB Direct MP3-/WMA-vormingus muusika taasesitamiseks
Tänu failide täielikule ülekantavusele saad nüüd sisseehitatud USB Directi kaudu mugavalt ja lõbusalt veelgi rohkem digitaalmuusikat kuulata.

Esitage MP3-CD-sid, CD-sid ja CD-RW-sid
MP3 tähistab standardit "MPEG-1 Audio layer-7.6 cm (3"). MP3 on revolutsiooniline tihendustehnoloogia, millega saab suuri muusikafaile kuni 10 korda kahandada, halvendamata märkimisväärselt nende kvaliteeti. MP3st on saanud standardne veebis kasutatav helitihendusvorming, millega saab helifaile kiirelt ja lihtsalt edastada.

Helisisend kaasaskantavates seadmetes oleva muusika esitamiseks
Helisisendi ühenduvusega saad esitada sisu otse kaasaskantavatest meediaseadmetest. Peale võimaluse nautida lemmikmuusikat helisüsteemi suurepärase helikvaliteediga on helisisend ka äärmiselt mugav, sest selle kasutamiseks pead vaid ühendama kaasaskantava MP3-mängija helisüsteemiga.

Süsteem Bass Reflex Speaker System pakub võimsat, sügavat bassi
Süsteem Bass Reflex Speaker System esitab sügavat bassi ka kompaktsest kõlarisüsteemist. See erineb tavalisest kompaktsest kõlarisüsteemist täiendava bassitoru tõttu, mis on basskõlariga akustiliselt joondatud, optimeerides süsteemi madalasageduslikku heli. Selle tulemuseks on sügavam, kontrollitud bass ja vähem moonutusi. Süsteem töötab bassitorus õhumassi resoneerides nii, et see toimib tavalise basskõlarina. Koos basskõlari tundlikkusega võimendab süsteem madalasageduslikke helisid, andes bassile veelgi rohkem sügavust.

Digitaalhäälestus ja salvestatavad jaamad täiendava mugavuse pakkumiseks
Leia lihtsalt jaam, mida soovid salvestada, ning selle sageduse salvestamiseks vajuta ja hoia all salvestusnuppu. Salvestatud raadiojaamadega leiad oma lemmikjaama kiirelt, ilma et peaksid alati käsitsi sagedust otsima.

Digitaalne helijuhtimine optimaalsete muusikastiilide seadete valimiseks
Digitaalse helijuhtimisega saad valida eelnevalt seadistatud režiimid Jazz, Rock, Pop ja Classic, et optimeerida sagedusvahemikke erinevate muusikastiilide jaoks. Igas režiimis reguleeritakse graafilise ekvalaiseri automaatselt heli tasakaalu ja võimendatakse valitud muusikastiili jaoks kõige olulisemaid helisagedusi. Digitaalne helijuhtimine lihtsustab muusika parimat esitamist, reguleerides heli tasakaalu täpselt Sinu esitatavale muusikale sobivaks.

Mootoriga CD-laadija mugavaks ligipääsuks
Mootori abil väljalibisev luuk lisab niigi stiilsele helisüsteemile veelgi mugavust. Stiilne, kuid praktiline luuk libiseb nupuvajutusel sujuvalt üles ja alla alati, kui soovid oma muusikavalikut vahetada. Lõõgastu ja naudi dünaamilist heli, vaadates läbipaistva luugi kaudu pöörlevat ketast.

Tagasi

  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    70 W
  • Tuuner

    raadio tuuner AM
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Bluetooth Jah
  • Üldised parameetrid

    tootja Philips
  • Mõõtmed

    kõlari kõrgus 26 cm
    kõlari laius 14 cm
    kõlari sügavus 28,5 cm
    peaseadme kõrgus 11,9 cm
    peaseadme laius 18 cm
    peaseadme sügavus 22 cm
    kaal
    6,7 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.