Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Peakomplekt Apple AirPods

Peakomplekt Apple AirPods
  • Peakomplekt Apple AirPods
  • Peakomplekt Apple AirPods
  • Peakomplekt Apple AirPods
  • Peakomplekt Apple AirPods
  • Peakomplekt Apple AirPods
  • Peakomplekt Apple AirPods
  • Peakomplekt Apple AirPods
  • Peakomplekt Apple AirPods

Peakomplekt Apple AirPods

Tootekood: MMEF2ZM/A Tootja: Apple
179.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Võta need välja ja hakka lihtsalt kasutama. Kõigi oma seadmetega. Pane need kõrva ja oledki ühendatud. Räägi ja iga su sõna kõlab puhtalt ja selgelt. Siin nad on. AirPods. Tipptasemel tehnoloogia ja uskumatu kasutusmugavus üheskoos. Tulemus on täiesti maagiline.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Juhtmevabad kõrvaklapid. Miski ei hoia neid tagasi.
Klappide seadistamiseks piisab ühest sõrmeliigutusest. Edaspidi on need alati sees ja ühendatud. Nende kasutamine on sama lihtne. Klapid saavad aru, kui need on kõrvas. Ja lähevad pausile, kui need ära võtta. Pole vahet, kas kasutad klappe iPhone'ist, iPadist või Macist kuulamiseks - kogemus on ühtviisi hämmastav.

Kiip, mis teeb kõrvaklappidest nutiklapid.
Kõik enneolematu, mida AirPods klappidega teha saab, on võimalik tänu ainulaadsele Apple W1 kiibile. See loob erakordselt kvaliteetse juhtmevaba ühenduse ja heli. Nutikas W1 kiip haldab aku kasutust nii efektiivselt, et saad nutiklappe ühe laadimisega kasutada viis tundi. See on nii väikse seadme kohta ennekuulmatu.

Saavad aru, kui sa räägid.
Hääle kiirendusmõõtur tunneb ära su kõne ning filtreerib kahe kiiremoodustusmikrofoni abil välise müra, et edastada ainult oluline.

Saavad aru, kui sa kuulad.
Optilise sensori ja liikumise kiirendusmõõturi abil saab W1 kiip aru, kas kasutad hetkel ühte või mõlemat klappi, ning lülitab automaatselt sisse kõlarid ja mikrofoni. Selleks hetkeks, kui sina oled klapid kõrva pannud, on need juba töövalmis.

24-tunnise aku võim ja võimalused.
AirPods klappidega saad ühe laadimisega kuulata kuni 5 tundi. See on omas tooteklassis erakordne. Tänu spetsiaalsele, kuni 24-lisatundi mahutavale laadimiskarbile saad oma klappe laadida, kus iganes sa ka poleks. Vajad kiirelt laadimist? Vaid 15 minutit karbis lisab 3 tundi kuulamisaega. Aku kontrollimiseks hoia lihtsalt AirPods nutiklappe iPhone'i kõrval.

Erakordne heli. Kõik on selge.
Nende kvaliteet on muusika su kõrvadele. Ja hästi ei kõla mitte ainult muusika, vaid ka filmid ja kõned. AirPods klapid pakuvad rikkalikku, kõrge kvaliteediga AAC-heli. Ka sind on hästi kuulda. Selleks filtreerivad kaks kiiremoodustusmikrofoni helistamise ajal välja taustamüra.

Automaatne ühendus. Sujuv üleminek.
AirPods nutiklapid ei ühendu automaatselt ainult iPhone'iga, vaid kõigi sinu Apple'i seadmetega. Soovid kuulata Maci, iPadi või Apple Watchi kaudu? Lihtsalt vali neis seadmeis AirPods.

Tagasi

  • Kõrvaklappide omadused

    mikrofoniga kõrvaklapid (headset) Jah
  • Üldised parameetrid

    liik kõrvasisesed (in-ear)
    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.