Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR

Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR
  • Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR

Pulsikell Garmin fēnix® 3 HR

Tootekood: 010-01338-71 Tootja: Garmin
599.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Fēnix 3 on kompromissitu GPS - spordikell tõsiseks sportimiseks ja matkamiseks. Randmelt pulsilugemine tegi selle kella veelgi atraktiivsemaks ja mugavamaks.
Kell jõuab sinuni treening- ja seiklusvalmina. Ta koondab endasse innovatiivsust ja vastupidavust. Nutifunktsioonid ja ühilduvus Connect IQ TM platvormiga võimaldavad kella veelgi "tuunida" lisades äppe ja ekraanilahendusi.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Tõeline võimekus stiilses kestas
• Roostevaba terasest EXO™ antenn GPS/GLONASS vastuvõtuks
• Elevate™ randmelt pulsilugemise tehnoloogia
• 1.2-tolline selgeltloetav Garmin Chroma värviline ekraan sapphire klaasiga (tume hall variant)
• Fitness treeningu võimalused: jooksu dünaamika (sammu pikkus, verikaalsiire, kokkupuuteaeg pinnasega), VO2 max, taastumise nõustaja jm.¹
• Navigeerimise funktsioonid:3-teljeline kompass, altimeeter ja baromeeter ning TracBack® juhendamine
• Smart Notifications telefoni teavitused (SMS, meeldetuletused, jms.) äppide allalaadimine läbi Garmin Connect IQ™

Ükskõik millega sa tegeled - see kell on sinule!
fēnix 3 HR on loodud inimesi abistama. Jooksmine, ujumine, rattasõit, suusatamine (ka mäesuusatamine), triatlon, aerutamine, mägi-ronimine, käimine, golf, ekstreemmatkamine - fēnix 3 HR on kõigeks valmis. Ta hindab su võimekust, võrdleb sooritusi, ütleb, millal ja kui kaua pead puhkama, juhatab koju tagasi, et saaksid uuteks seiklusteks ette valmistuda, laeb internetti su tegemised, et ise näeksid millega hakkama oled saanud ja teised kadestaksid.

Stiilsust karmidesse oludesse
PVD-roostevaba raam ja nupud, UV-kindel silikoonrihm ning klaaskiuga tugevdatud korpus teevad fēnix 3 HR'st väga vastupidava kella. Kõrgresolutsiooniga Chroma ekraan LED taustavalgustusega on alati selgesti loetav. fēnix 3 HR on veekindel ka 100 meetri sügavusel ning aku kestab kuni 16 tundi GPS režiimis, kuni 40 tundi säästurežiimis ja kuni 2 nädalat kella režiimis.

Elevate - pulsinäit randmelt
Mugavuse ja sõltumatuse tõstmiseks hakkas Garmin mudelil fēnix 3 HR'il kasutama uut pulsimõõtmise tehnoloogiat - Elevate. Randmelt pulsi lugemine vabastab pulsivöö kandmisest rinnal. Lisaks mugavusele paranes ka täpsus ja ülevaatlikkus.

Jälgib sinu suutlikkust erinevatel aladel väga mitmel viisil
fēnix 3 HR on multifunktsionaalne ja aitab sportlasi erinevatel aladel. Lisaks jooksu jälgimisele on tal erirakendused ujumiseks, suusatamiseks, sõudmiseks k.a. SUP ja isegi golfiks. Ujumisel jälgib fēnix 3 tempot, loeb ja eristab tõmbeid, ujumisstiili ning arvutab vahemaad. Suusa/laua sõidul vaatab terve päeva kiirust, vahemaad, kõrguste vahet, laskumiste arvu (Auto Pause funktsioon tõstukil sõitmiseks) jpm. kõik andmed on kättsaadavad sõrmevajutusega. Sõudmiseks pakub fēnix 3 ulatuslikku sõudmisstatistikat koos tõmmete arvu, -sageduse ja -efektiivsusega, treeninguajaks pakub ka virtuaalset partnerit.
Golfi jaoks on pakkuda iga raja parameetreid mille saad alla laadida Garmin Connect™keskkonnast. fēnix 3' saad kasutada ka kindasõbraliku juhtpuldina nt. VIRB® seikluskaamera kontrollimiseks läbi ANT+® juhtmevaba ühenduse.

Sinu suutlikkuse tõestus
fēnix 3 HR on varustatud treeningu rakendustega mis aiatavad määrata sinu füüsilise vormi. VO2 max "ennustaja" töötleb sinu jooksukiirust, pulssi ja pulsimuutust, et arvutada maksimaalset hapniku tarbimist minutis. Jälgi oma füüsiliste näitude muutust, et hinnata arengut ja võrrelda tulemusi kolleegidega.
Järgmine rakendus - taastumise nõustaja näitab taastumiseks vajalikku aega, jälgib taastumise kulgu. Lisaks arvutab kell soovitusliku finishi aja lähtudes sinu VO2 max väärtusest.

Kõik jooksjale vajalikud näidud
Kui jooksmine on tõsiselt käsil, pakub fēnix 3 HR koos HRM-Run pulsivööga lisaparameetreid jooksudünaamika parandamiseks:
• Vertikaalsiire ja siirde tegur — "põrgete" tase jooksmisel ja põrgete suhe sammu pikkusesse
• Kokkupuuteaeg pinnga ja balanss — aeg mil jalg puudutab jooksmisel maad, aga mitte ei ole õhus ning võimaldab hinnata jooksu sümmeetrilisust
• Sagedus — sammude arv minutis
• Sammu pikkus — hetke tempo määramiseks
Füsioloogilised näitajad, südame pulsipõhised:
• Stressi tase - fēnix 3 mõõdab pulsi muutust seismisel 3 minuti jooksul, et määrata stressitaset. Skaala on 1 - 100ni - mida väiksem näit, seda madalam stressitase
• Suutlikkuse hinnang - pärast 6-20 minutilist jooksu fēnix 3 võrdleb sinu hetkeseisundit sinu keskmise füüsilise seisuga
• Laktaadi lävi - hindab sinu tempot ja südame pulssi, arvutab piirväärtuse, mille ületamisel hakkavad sinu lihased kiiresti väsima

Sa ei eksi ära
fēnix 3 HR pakub suurepäraseid navigeerimisfunktsioone, mis juhatavad sind sihtpunkti.
fēnix 3 salvestab GPS logi sinu liikumisest. Samuti saad märkida asukohti nagu stardi/finishi joon, teekonna kontrollpunktid, laagriplats, auto või huvipunkti asukoht. fēnix 3 abil saad luua marsruute ja märkida kuni 1000 asukohta, et hiljem nendesse naasta. Planeeri teekondi ja jaga neid sõpradega Garmini tasuta BaseCamp™ planeerimisprogrammi abil oma arvutis.

Enam kui tavalised andurid
fēnix 3 HR on varustatud baromeetrilise altimeetriga ja 3-teljelise kompassiga. Seade suudab automaatselt kompassi kalibreerida tagades kõige täpsamad näidud ka paigal seistes. Sisseehitatud kõrgusemõõtja võimaldab täpselt jälgida tõuse ja laskumisi samal ajal, kui baraomeeter aitab ilma ennustada. Täpse temperatuuri näidu saamiseks ühenda fēnix 3 välise juhtmevaba anduriga tempe.

Tee ta enda omaks
Isikupärasta fēnix 3 HR laadides Connect IQ store'st . Kohanda kella väljanägemist omapäraste menüüde, andmeväljade ja äppidega.

Ole ühenduses
Olles tõeliselt nutikas, hoiab fēnix 3 sind maailmaga ühenduses telefoni nutirakenduste abil.Kell teavitab telefoni jõudnud sõnumitest, meeldetuletustest, mailidest jms. ning edastab sinu toimetused Garmin Connect™keskkonda WiFi, Bluetooth® või ANT+kaudu. LiveTrack² vahendusel saavad sõbrad ja pereliikmed jälgida sinu liikumist.

Telefonil peab olema Bluetooth® Smart ühendus. Vaata telefoni sobivust Garmin.com/BLE

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Garmin
    värv hall
    veekindel kuni 100 m
  • Kell

    kella tüüp spordikell
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine randmelt
    maksimaalse hapnikutarbimise mõõtmine (VO2 max)
    Jah
  • Funktsioonid

    GPS
    Jah
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.