Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Droon Parrot Disco

Droon Parrot Disco
  • Droon Parrot Disco
  • Droon Parrot Disco
  • Droon Parrot Disco
  • Droon Parrot Disco
  • Droon Parrot Disco
  • Droon Parrot Disco
  • Droon Parrot Disco
  • Droon Parrot Disco

Droon Parrot Disco

Tootekood: PF750021AA Tootja: Parrot
399.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Enneolematu lennukogemus!

Proovi uut Parrot Disco fikseeritud tiibadega drooni, mille lennukiirus ulatub kuni 80 km/h! Parroti lennuprillidega saad end täielikult ümbritseda piloodivaatega - avasta maailma täiesti uuest vaatenurgast! Võimalusterohke drooni lennutamiseks on Sul kasutada mugav, kerge ja täpne juhtpult Parrot Skycontroller 2.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Lenda ja soorita õhus trikke
Aerodünaamiline ja voolujooneline disain, fikseeritud tiivad ning kerge raamistik panevad Parrot Disco läbi õhu hõljuma nagu lennuki. Vapustavate lennuprillidega saad seda kogemust nautida esimese-isiku-vaates, justkui oleksid ise drooni juhikabiinis. Tunneta seda põnevust sooritades õhus erinevaid manöövreid ning trikke, järske languseid, sukeldumisi ja hämmastavaid kiirendusi.

Näe maailma teisest perspektiivist
Lae Parrot FreeFlight Pro rakendus oma nutiseadmesse ja aseta see lennuprillidesse. Parrot Disco täiskõrglahutuses 1080p kaamera jäädvustab imetlusväärseid kaadreid ja paneb Sind tundma, nagu lendaksid. Iga pöördega avastad õhust midagi uut - Sinu võimalus meeldejäävateks seiklusteks.

Lenda kiiremini ja kauem
Parrot Disco on varustatud võimsa mootoriga, mis on suuteline lennukiirust tõstma kuni 80 km/tunnis! Suuremahuline aku suudab drooni õhus hoida kuni 45 minutit, muutes Sinu ekspeditsioonid meeldivalt pikaajaliseks. Kasutades Parrot Skycontroller 2 juhtpulti, püsib droon kindlalt ühendatud. Lisaks saad veel nautida optimiseeritud ja turvalist WiFi ühendust ning FreeFlight Pro rakendusega videopildi voogedastust otse nutiseadmesse.

Intuitiivsed juhtimismeetodid
Skycontroller 2 puldil on kaks joysticki, mis tagavad ülitäpse juhtimise kuni 1,9 km kaugusele! Õhku tõusmine ja maandumine toimivad suurepäraselt vaid nupuvajutusega. Return Home funktsiooniga võid kindel olla, et Disco jõuab teie seikluselt kindlalt tagasi. Kõrguse, suuna ja kiirusega mängides on stabiilsus on alati tagatud!

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Parrot
    komplektis droon Parrot Disco, 2700 mAh aku, laadija+laadimisjuhe, USB juhe, juhend, 2 lisatiivikut, Parrot Skycontroller 2, nutiseadme kinnitus, lennuprillid, kinnitusrih
  • Aku

    mahtuvus 2700 mAh
  • Mõõtmed

    kaal
    0,75 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.