Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA

Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA
  • Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA

Sülearvuti Asus ZenBook 3 UX390UA

Tootekood: UX390UA-GS039T Tootja: Asus
1199 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

ZenBook 3 pole lihtsalt ZenBookide uus generatsioon, see on vapustava disainiga järgmise põlvkonna sülearvuti. Selle iga komponent ja elegantne detail on täiuslikkuseni lihvitud, tuues teieni kõige imelisema ZenBooki, mis siiani loodud. See on kergem, õhem, vastupidavam, tõeliselt võimekas ning muidugi pilkupüüdvalt kaunis. See sülearvuti hellitab teie meeli ja pakub teile mida väärite - vaid parimat.

Protsessor:
Intel® Core™ i7-7500U
Videokaart:
Intel HD 620
Püsimälu/Operatiivmälu:
512 GB SSD; 8 GB RAM
Op.süsteem/Ühenduvus:
Win 10 Home 64bit; Bluetooth; WiFi; USB tüüp-C

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Käsitöö täiuslikkus
ZenBook 3 disain on loodud tõsise inseneri- ning käsitöö tulemusel. Eriti õhuke, kõigest 1,2 cm paksune, profiil tähendab, et Lenovo pidi looma maailma kõige kompektsamad ekraanikinnituse liigendid. Tulemusena on need vaid 3mm kõrgused, et säilitada seadme muljetavaldav peensus. Täissuuruses klaviatuuri ümbritseb servadest vaid 2,1 mm laiune ümbris. Võimekas nelja kõlariga helisüsteem on kujundatud koostöös Harman/Kardoni spetsilistidega. Kogu ZenBooki seeriale omase harjatud viimistlusega metallist korpuse leiate ka ZenBook 3-e ümber - see on unikaalne ja elegantne, loodud erilise hoole ja vaevaga. Lisaks tavapärasele viimistlusele on ZenBook 3-e disainile pandud erilist rõhku ning korpuse ääri kaunistavad kullatud jooned. Lisaks veel kuldne ASUSe logo ning sama tooni klaviatuuri taustavalgus.

Õhukesem, kergem, vasupidavam
Kui ZenBookid on alati olnud mõõdupuuks sülearvutite õhukuese ja kerge disaini määramisel, on selle seadmega viidud see järgmisele tasemele. Tavalise alumiiniumi asemel on siin kasutatud erilist alumiiniumsulamit, mis muudab sülearvuti kergemaks ja samaaegselt ka vastupidavamaks. ZenBook 3 kaalub vaid 910 grammi ning on kõigest 1,2 cm paksune. Et muuta ekraan vastupidavaks ning säilitades väikest kaalu, kaeti see 0,4 mm paksuse ülitugeva Corning® Gorilla® Glass 4-ga, mis on kaks korda õhukesem kui tavaline klaaskate.

Muljetavaldav kuva
ZenBook 3 on esimene ASUSe sülearvuti, mis on servast-serva kaetud Corning® Gorilla® Glass 4-ga. Ülipeened ekraaniääred on vaid 7,6 mm laiused, mis tõstab ekraani-korpuse suhte esmaklassilisele 82 protsendile. Kuid mis kõige olulisem, see annab teile võimaluse äärmiselt mugavalt jälgida 12,5-tollisel täiskõrglahutusega ekraanil toimuvat. 176-kraadine vaatenurk edastab hämmastavalt värve ja selgeid detaile - te lihtsalt peate seda kogema.

Uskumatult võimas
ZenBook 3-e loomisel oli vaja sooritada peaaegu võimatu ülesanne, kui tuli valida komponendid, millega see seade varustada. Kuid eesmärk on täidetud - üliõhuke sülearvuti uskumatu jõudlusega. Selle südameks on uusim Intel® Core™ i7 protsessor, 8 GB 2133 MHz DDR3 operatiivmälu, ülikiire 512 GB 3.generatsiooni SATA kõvaketas ja lisaks veel võimekas USB-C ühendusliides. Ärge muretsege, mida te selle arvutiga saate või ei saa teha, võimalusi on piisavalt.

Jahutus
Võimekate ja õhukeste sülearvutite peamiseks murekohaks on jahutus. Et vältida korpuse kuumenemist, tuleb kuum õhk sealt võimalikult kiiresti välja lasta. Selle jaoks loodi innovaatiline jahutussüsteem, mis hõlmab endas tippklassi koostisosasid - vedelkristall polümeerist ventilaatori tiivikud, mis on kõigest 0,3 mm paksused ja vasesulamist jahutuselemendid, mille seinade paksus on vaid 0,1 mm. Uuenduslik jahutussüsteem on vaid 3 mm paksune ning soe õhk juhitakse vaikselt läbi liigendites asuva ventilatsiooni, tagades müravaba jahutuse ka täiskoormusel.

Pikk akutööaeg ning laadimine vaid minutitega
Lenovo disainitud erilise võimekusega 40Wh liitium-polümeer aku tagab ZenBook 3-le kuni 9 tundi autonoomset opereerimisaega. Lisatud on ka kiirlaadimise võimalus, mis täidab 60% akumahust vaid 49 minutiga.

Piiritu mobiilsus
Tänapäevases juhtmevabas maailmas annab ZenBook 3 teile võimaluse varustada end täielikult parimate ühenduste saamiseks kõikjal. Siia on lisatud uusim energiasäästlik Bluetooth® 4.1 ning kahesüsteemne 802.11ac WiFi, mis on kuni kolm korda kiirem kui varasem generatsioon.

Kompromissitu produktiivsus
Parim arvuti vajab parimaid koostisosi. ZenBook 3 klaviatuur pole lihtsalt tavaline töövahend, see on loodud maksimaalse kasutusmugavuse ja sobivuse eesmärgil. Taustavalgusega klaviatuur ulatub servast-servani ning selle ääred ulatuvad vaid 2,1 mm laiuseks. Kuigi see on õhukesem, 28% madalam kui varasemalt, on selle nupuvajutus siiani meeldivalt mugav ning tagab suurepärase tunnetuse. ZenBook 3-e puuteplaat on loodud pakkumaks ülimat täpsust ning klaaskate annab teile täieliku kontrolli.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 12,5''
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
    ekraani pind läikiv
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i7
    protsessor 7500U
    kiirus 2,7 kuni 3,5 GHz
    vahemälu 4 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 512 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides SATA III
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Jah
  • Liidesed

    HDMI Ei
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.1
  • Mõõtmed

    laius 29,6 cm
    sügavus 19,1 cm
    kaal
    0,91 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Asus
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.