Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

DVD-mängija Philips DVP2880

DVD-mängija Philips DVP2880
  • DVD-mängija Philips DVP2880
  • DVD-mängija Philips DVP2880
  • DVD-mängija Philips DVP2880
  • DVD-mängija Philips DVP2880

DVD-mängija Philips DVP2880

Tootekood: DVP2880/12 Tootja: Philips
49.99 €
59.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Vaadake teravamat, selgemat pilti
HDMI 1080p suurendusega
 
Teie unelmate DVD-mängija, millel on veatu, elutruu pildikvaliteet ja mis esitab peaaegu kõiki plaate! Philipsi DVD-mängija DVP2880 pakub suurepärast kogemust filmide ja muusika esitamisel.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

HDMI 1080p
 
HDMI 1080p suurendus esitab kristallselget pilti. Nüüd saate nautida ka tavalise eraldusvõimega filme suure eraldusvõimega vormingus, milles näete rohkem üksikasju ja elutruumat pilti. Funktsioon Progressive Scan (seda tähistab "p" tähises "1080p") kõrvaldab teleriekraanidel silmapaistva joonestruktuuri, tagades nii täielikult terava kujutise. Lisaks sellele kasutab HDMI otsest digitaalühendust, mille kaudu saab edastada tihendamata digitaalset HD-videopilti ning digitaalset mitmekanalilist heli ilma seda analoogkujule teisendamata, pakkudes nii täiuslikku, täielikult müravaba pildi- ja helikvaliteeti.
 
CinemaPlus
 
Laske pilgul puhata üliteraval, realistlikul pildil. Intelligentne algoritm CinemaPlus töötleb iga pikslit igas kaadris, analüüsides seda enne teravuse ja värvitasakaalu optimeerimist. Tulemused on ilmsed: näete rohkem üksikasju, pilt muutub kristallselgeks ja kõik näib täiuslikult loomulik. Filmiõhtud pole enam kunagi endised.
 
ProReader Drive
 
Tehnoloogiaga ProReader Drive saate oma filme ja muusikat muretult nautida. Ka vanu, määrdunud ja kriimustatud plaate esitatakse algusest lõpuni, ilma et te kahjustusi märkaksite. Uusimat tehnoloogiat kasutav ProReader Drive teisendab nõrgad analoogsignaalid tugevateks digitaalsignaalideks, leides teavet, millega saab ka halvemas seisukorras plaate sujuvalt esitada. Koos võimalusega esitada peaaegu kõiki videovorminguid aitab ProReader Drive tagada mis tahes plaadi kindla esitamise.
 
DivX Ultra sertifikaat
 
DivX-vormingu toega võite nautida Internetist saadud videoid ja filme, sealhulgas ostetud populaarseid Hollywoodi filme, mugavalt oma elutoas. DivX-meediavorming on MPEG-4-põhine videotihendustehnoloogia, millega saab salvestada suuri faile, näiteks filme, treilereid ja muusikavideoid, andmekandjatele nagu CD-R/RW ja DVD-R ning esitada neid Philipsi DivX Ultra sertifikaadiga Blu-ray- või DVD-mängijas. DivX Ultra liidab ühte mugavasse failivormingusse DivX-vormingu esitamise ja suurepärased funktsioonid, näiteks integreeritud subtiitrid, mitmes keeles heli, mitu heliriba ja menüüd.

Multimeediumi DivX
 
Esitage vorminguid CD, (S)VCD, DVD, DVD+- R/RW, DivX, MP3, WMA, JPEG
 
EasyLink
 
EasyLinki abil saate ühe puldiga juhtida mitut seadet, nt DVD-mängijaid, Blu-ray-mängijaid, telereid jne. Selles kasutatakse standardset protokolli HDMI CEC, et jagada seadmete funktsioone HDMI-kaabli kaudu. Saate ühe nupuvajutusega juhtida kõiki HDMI CEC funktsiooniga seadmeid. Nüüd on esitamine ja ooterežiimile seadmine täielikult lihtsad.

USB Media Link
 
Universal Serial Bus ehk USB on protokollistandard, mida kasutatakse tavaliselt arvutite, perifeerseadmete ja tarbeelektroonika ühendamiseks. USB Media Linki kasutamiseks peate vaid ühendama oma USB-seadme, valima filmi, muusika või foto ja saategi seda esitada.

Tagasi

  • Formaatide tugi

    taasesitab formaate plaadilt DivX, JPEG, MP3, WMA
    esitab formaate läbi USB liidese MP3, WMA, DivX, JPEG
  • Pildiparandus / täiustus

    pildiparanduse süsteemid
  • Liidesed

    analoog audio (RCA) Jah
    HDMI 1 tk
    USB-A 2.0
    1 tk
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte
  • Üldised parameetrid

    mängija tüüp DVD - mängija
    tootja Philips
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.