Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

E-luger PocketBook InkPad 2

E-luger PocketBook InkPad 2
  • E-luger PocketBook InkPad 2
  • E-luger PocketBook InkPad 2
  • E-luger PocketBook InkPad 2
  • E-luger PocketBook InkPad 2
  • E-luger PocketBook InkPad 2
  • E-luger PocketBook InkPad 2

E-luger PocketBook InkPad 2

Tootekood: PB840-2-M-WW Tootja: PocketBook
229.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

PocketBook InkPad 2 – 8-tollise ekraani ja ekraanivalgustusega tippklassi E Ink e-luger. Oma põhifunktsioonid ja -omadused on PocketBook InkPad 2 pärinud oma eelkäijalt, mida armastavad kasutajad 35 riigist. Lisaks on e-lugeril mitmeid märkimisväärseid täiendusi. Peamised täiendused – paremate optiliste omadustega ekraan, uus disain, ergonoomilised mehaanilised lehekeeramisnupud ja kergem korpus.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Rohkem kontrasti ja rohkem mugavust
Nagu esimene PocketBook InkPad, on ka uus e-luger varustatud 8-tollise diagonaaliga E Ink Pearli mitmikpuuteekraaniga. See on kõige suurema lahutusvõimega ekraaniga E Ink-seade – HD Plus (1600 x 1200 pikslit). Tänu ekraani uuele ehitusele on PocketBook InkPad 2 eelkäijast veelgi kontrastsem. E-lugeri „raamatu mõõdus” ekraan on eriti mugav, kui loete illustreeritud äri- ja õppekirjandust, ajakirju ning dokumente. PocketBook InkPad 2 on aktiivsel enesearendamisel ja mugaval lugemisel asendamatu nii kodus kui ka kontoris.

Jõudlus ja maht
Võimas 1 GHz protsessor ja 512 MB muutmälu tagavad kiiruse ja stabiilsuse iga rakenduse kasutamisel. 4 GB sisemälu (kuni 32 GB) võimaldab koostada päris oma raamatukogu, kuhu mahub rohkem kui 2000 raamatut. Suure mahtuvusega 2500 mAh aku võimaldab seadet kasutada ilma seda vahepeal laadimata kuni kuu aega. Lisaks toetab PocketBook InkPad 2 18 teksti- ja 4 pildivormingut ilma vajaduseta neid enne seadmesse laadimist konvertida.

Suurepärane ergonoomika ja disain
Kasutajad hindavad seadme uut disaini ja ergonoomilisust kõrgelt. Ainult 305 grammi kaaluv PocketBook InkPad 2 on kergem kui enamik konkurentidest. Käepärased mehaanilised lehekeeramisnupud paiknevad eesmisel küljepaneelil. Kuna seade oskab kuvasuunda muuta, saab e-lugeri pöörata nii asendisse, kus nupud asuvad vasakul kui ka asendisse, kus need on paremad – nii on seda hõlbus hoida nii vasaku- kui ka paremakäelistel. Pehme pinnakattega tagapaneel ei lase sõrmedel libiseda ja teeb seadme hoidmise meeldivaks.

Lugemine päeval ja öösel, kodus ja kontoris
Veel üheks InkPadi dünastia põhiomaduseks on LED-ekraanivalgustus. Võimsad LED-id valgustavad ekraani pinda ühtlaselt ja tagavad, et silmad ei väsi ka kõige raskemates valgusoludes.

See pole veel kõik
E-lugeril on mitmeid täiendavaid võimalusi. Kõnesünteesi funktsioon ja MP3-vormingu tugi võimaldab kuulata lemmikraamatuid ja muusikat. Eelinstallitud ABBYY Lingvo sõnastikud on hindamatud, kui loete väliskirjandust. Integreeritud traadita võrgukaart (Wi-Fi) koos teenustega Dropbox, Send-to-PocketBook ja PocketBook Sync võimaldavad edastada mis tahes elektroonilist sisu seadmesse kiiresti ja mugavalt ilma seadet füüsiliselt arvutiga ühendamata.

Tagasi

  • Formaatide tugi

    pildiformaatide tugi BMP, JPG, PNG, TIFF
    audioformaatide tugi MP3
    loetavate formaatide tugi PDF, TXT, DOC, EPUB, DJVU, HTML, FB2, CHM, RTF, EPUB DRM, PDF DRM, TCR, PRC (MOBI), HTM, DOCX
  • Ekraan

    ekraani resolutsioon
    1600x1200
    ekraani diagonaal 8 "
  • Mälu

    sisemälu 4 GB
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
  • Liidesed

    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
  • Aku

    aku Liitium-ioon 2500 mAh
  • Mõõtmed

    sügavus 0,74 cm
    kõrgus 19,55 cm
    kaal 305 g
    laius 16,2 cm
  • Üldised parameetrid

    värvus hall
    tootja PocketBook
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.