d Kirjuta meile

651 2222   E-P 9-21:00

Espressomasin Impressa F9 P.E.P, JURA

458
Boonus

Espressomasin Impressa F9 P.E.P, JURA

Pikenda garantiid 2 aasta võrra
c
c

Personaalse järelmaksu limiidi nägemiseks logi sisse

Uuenenud JURA F9 P.E.P mudelile on lisatud uus veski ja Nutikas eeltõmbesüsteem (I.P.B.A.S.©) ja impulss-tõmbeprotsess (P.E.P.®)

Suur hulk erinevaid kohvijooke ühe nupuvajutusega – ilma ooteajata.

See on JURA kompaktsetest kohvimasinatest esimene, millega saab piimaga kohvijooke valmistada kõigest ühe nupuvajutusega. Lisaks klassikalistele jookidele nagu ristretto, espresso, must kohv, latte macchiato ja cappuccino saab JURA F9-ga valmistada ka suurepärast meretagust moeröögatust nimega flat white ning samuti menukat caffè latte’t.

Lisainfo
Transport tuppa
0 - 3 tp 8 €
Transport maja välisukseni
5 - 7 tp 1 €
Tarne kauplusesse
0 - 3 tp 0 €
  • 1 2 3 4 5

  • Hinda ja kommenteeri
  • Lisa võrdlusse
  • Kirjeldus
  • Spetsifikatsioon
  • Tarvikud
  • Saadavus kauplustes
  • Kokkusobivad tooted
  • Kommentaar

Espressomasin E8 Chrome, JURA

Espressomasin E8 Chrome, JURA

15057

1149 € Norm hind 1199 €

Kuumakse alates39 €

  • g
  • c

Lisa korvi

Üleilmne uuendus: P.E.P.® silmapaistva kvaliteediga espresso valmistamiseks
Erakordse kohvi saladus peitub selle valmistusviisis. JURA on espresso tõmbeprotsessi viinud täiuseni, mis võimaldab kohvimasinal E80 kohvijooke valmistada silmapaistvalt professionaalse kvaliteediga. Kuueastmeline AromaG3 veski tagab kohvi optimaalse jahvatuse. Veski jahvatab oad alati värskelt ning kiiresti, säilitades nii kõik maitse- ja lõhnaomadused. Reguleeritava tõmbekambri maht on 5–16 grammi ning see tagab optimaalsed tõmbetingimused. JURA väljaarendatud impulss-tõmbeprotsess (P.E.P.®) tagab optimaalse tõmbeaja. Väikese espresso valmistamisel pressitakse kuum vesi lühikeste ajavahemike järel läbi kohvipulbri. Tänu sellele avanevad kohvi aroomid paremini. Kaheksaastmeliselt reguleeritav kangus võimaldab kohvisõpradel valmistada täpselt enda eelistustele vastavaid jooke. Cappuccino valmistamisel tagab uuenduslik peene vahu tehnoloogia õhkkerge peene piimavahu. Tulemus on hämmastav!

AromaG3 veski
Parimate maitseomaduste tagamiseks jahvatatakse kohvioad vahetult enne joogi valmistamist. Veski jahvatusastet saab reguleerida nii, et see jahvatab täpselt Sulle sobiva kohvipulbri. Jahvatusaste mõjutab nn tõmbeaega – aega, mis veel kulub läbi kohvipulbri voolamiseks. Mida peenem pulber, seda tugevam maitse. AromaG3 veski koonuste puhul on lõiketerade nurk väga täpselt seadistatud. JURA insenerid on sellega märgatavalt suurendanud veski tõhusust. Tulemuseks on suurepärane ja rikkalik aroom senisest poole lühema jahvatusajaga.