Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

PS4 mäng Pro Evolution Soccer 2017

PS4 mäng Pro Evolution Soccer 2017
  • PS4 mäng Pro Evolution Soccer 2017

PS4 mäng Pro Evolution Soccer 2017

Tootekood: 4012927102411 Tootja: Vaikimisi
9.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Jalgpallis annab eelise esimene puude. PES 2017-s kalkuleeritakse puute iseloom mängijate omaduste ja palli liikumise järgi. Te näete kuidas erinevad mängijad liiguvad palliga vastavalt teie juhistele, kuidas mängu kulg muutub igakord vastavalt palli liikumisele. Teil on rohkem võimalusi söötude võtmiseks ja andmiseks ning sõltuvalt sellest saate iga olukorra lahendada just nii, nagu te seda kavatsete.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Väravavahid
Väravavahid muutuvad selles mängus tunduvalt loomulikumaks. Nad reageerivad koheselt löökidele ning lisatud on palju uusi olukordi, kus nende tegevus on autentsem kui iialgi varem PES-i mängude ajaloos.

Arenenumad juhised
"Advanced Instructions" valikutes saate nüüd määrata individuaalseid strateegiaid. Need kõik põhinevad tähtsatel meeskonnamängu ideoloogiatel ning lisavad palju võimalusi, et oma tiim võiduni viia.

Täielik kontroll oma meeskonna üle
Mänguseeria on tuntud oma detailsuse ja süvenenud taktikalise kontrolli poolest. PES 2017-s on teil tänu Totam Team Control valikule võimalus mängu ajal muuta strateegiaid- Muutke silmapilkselt ründe- ja kaitsestrateegiaid, asuge kaitsele, et kindlustada juhtseis või pressige edasi, et lüüa väravaid. Ootamatud muutused ja üllatused - täpselt nagu spordile kohane.

Nurgalöögid
Kontrollige ründe- ja kaitsestrateegiaid, et lisada uus dimensioon nurgalöökide sooritamisele. Löögi sooritamisel saate valida erinevaid mooduseid, et sooritada löök just oma plaani järgi. Kasutage erinevaid taktikaid nagu "tsoon" või "mees-meest".

Õppiv tiim
Esimest korda jalgapallimängus õpib arvuti poolt juhitav meeskond mängima kuulates ja jälgides teie plaane, juhiseid ja taktikaid. Teile meeldib tihti sööta oma staarmängijale? Vastasmeeskond märkab seda ning tähelepanu talle suureneb. Alustate igat rünnakut äärtelt? Ka selle vastu võtab vastasmeeskond sobiva kaitsestrateegia. Kui te tihti lõikate vastaste pikad söödud ära, siis hakkavad nad mängima lühikeste söötudega.

Autentsed visuaalid
Tänu Fox Engine kasutusele võtmisega on PES 2017 graafika ja visuaalid teinud märkimisväärse hüppe. Rohkem valgust, pealtvaatajate dünaamilisus ja detailsemad väljakutekstuurid muudavad mängukogemuse võimalikult reaalseks. Autentsust lisavaid detaile on lisatud mitmeid, näiteks mängijate talvine hingeõhk, märga võrku löödud pallist lendavad pritsmed, maapinnast paiskuv muld ja loomulikumad varjud. Paremaks on tehtud kõike, mängijatest keskkonnani. Uued funktsioonid nagu Real Touch ja Precise Pass lisavad mängule sadu uusi animatsioone ning liigutusi.

Tagasi

  • Mängu omadused

    mängu liik sport
    mängu keel inglise
    mängijate arv 1-22
    mängu väljalaske kuupäev 15.09.2016
    PEGI vanuse reiting sobilik alates 3. eluaastast
    põhimäng
    Jah
    laienduspakett Ei
    võrgus mängimise võimalus Jah
    võrgus mängimise tasu PlayStation Plus
  • Üldised parameetrid

    platvorm PlayStation 4
    turustaja Konami
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.