Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Aktiivsusmonitor Polar LOOP 2

Aktiivsusmonitor Polar LOOP 2
  • Aktiivsusmonitor Polar LOOP 2
  • Aktiivsusmonitor Polar LOOP 2
  • Aktiivsusmonitor Polar LOOP 2
  • Aktiivsusmonitor Polar LOOP 2

Aktiivsusmonitor Polar LOOP 2

Tootekood: LOOP2BLK Tootja: Polar
59.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Polar Loop 2 on stiilne ja veekindel aktiivsusmonitor, mis paneb su liikuma. Elegantne randmepael jälgib sinu igapäevast aktiivsust ja isegi und, et sind motiveerida ning juhendada parema tervise ja füüsilise vormi saavutamisel.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Personaalne aktiivsuse eesmärk
Aastatepikkuste teadusuuringute tulemusel on Polar loonud meetodi, mille abil saab sulle määrata individuaalse päevase aktiivsuse eesmärgi – ja see põhineb enamal kui vaid sammude loendamisel. Randmepaela Polar Loop 2 aktiivsuse eesmärk on kohandatud vastavalt sinu andmetele ja valitud aktiivsustasemele ning eesmärgi saavutamine edeneb päeva jooksul vastavalt sellele, milline on sinu aktiivsuse kestus ja intensiivsus.

Intensiivsustasemed
Tänu Polari ainulaadsele tehnoloogiale jälgib Polar Loop 2 su päevast aktiivsust viiel intensiivsustasemel: puhkamine, istumine, madal, keskmine ja kõrge. Aktiivsuse riba edeneb vastavalt liikumise intensiivsusele madalast kõrgeni, et saaksid oma edusammudel hõlpsalt silma peal hoida.

Aktiivsuse tulemusnäitajad
Vaata motiveerivaid juhiseid oma eesmärgi saavutamiseks. Randmepaela Loop 2 aktiivsuse eesmärgi saavutamine edeneb päeva jooksul vastavalt sellele, milline on sinu aktiivsuse kestus ja intensiivsus.

Igapäevastele kangelastele
Enda eest hoolitsemiseks võib olla keeruline aega leida, kuid Loop 2 pakub sulle motiveerivat ja individuaalset juhendamist. Aktiivset eluviisi võib harrastada mitmel viisil, sul tuleb vaid leida endale sobiv viis ja saavutada oma igapäevane aktiivsuse eesmärk.

Tere-tere!
Kui kannad Loop 2 randmepaela, tunned oma randmel vibreerivaid nutikaid teavitusi (ainult iOS) sissetulevatest kõnedest, sõnumitest ja kalendrisse märgitud kohtumistest.

Head und!
Randmepaela Loop 2 saad kanda isegi voodis ja see tuvastab automaatselt, kui magama jääd. Vaata oma nutitelefonist Polar Flow rakendusest, kui pikalt ja hästi sa magasid. Kui soovid äratust, hakkab Loop 2 õrnalt vibreerima, kui on aeg silmad avada.

Enneolematu kantavus
Pehme ja paindlik Loop 2 sobib täiuslikult igale randmele. Tänu 85 eraldi paigutatud LED-tulele ja roostevabast terasest pandlale on see käevõru kvaliteetne ja ööpäevaringselt kasutatav. Ja ära muretse, kas see saab märjaks – see on veekindel.

ÜHENDUVUS
• Bluetooth® Smart muudab Polar Flow rakendusega juhtmevaba sünkroonimise lihtsaks
• Laadimise ja andmete sünkroonimise võimalus spetsiaalse USB-kaabliga PC ja Mac arvutitesse Polar FlowSync abil
• Bluetooth® Smart
• Polar Flow veebiteenuse kasutamise võimalus Mac-arvutis opsüsteemis OS X 10.6 või uuemas versioonis ja PC-arvutis opsüsteemis Windows XP, 7 ja 8
• Uuendatav tarkvara
• Inglise-, hispaania-, portugali-, prantsuse-, taani-, hollandi-, rootsi-, norra-, saksa-, itaalia-, soome-, poola-, vene-, hiina- ja jaapanikeelne kasutajaliides

AKTIIVSUSLOGI
Seade näitab sulle, kui aktiivne oled päeva jooksul olnud, ja annab praktilisi näpunäiteid päevase aktiivsuse sihi saavutamiseks.

KASU AKTIIVSUSEST
See funktsioon jälgib sinu aktiivsust kogu päeva, nädala ja kuu vältel ning näitab, kuidas aktiivsus aitab sul tervena püsida.

NUTIKAD KALORID
Annab sulle täpselt teada, kui palju kaloreid sa põletasid.

ENERGY POINTER
Annab selged juhised kiiremini vormi saamiseks. Eeldab Polar H7 olemasolu.

KASU TREENINGUST
Motiveeriv tagasiside kohe pärast harjutust. Eeldab Polar H7 olemasolu.

SÜDAME LÖÖGISAGEDUS TREENINGU AJAL
Näitab treeningu ajal praegust südame löögisagedust vaid ühe nupuvajutusega. Eeldab Polari vööanduri H7 olemasolu.

SAMMUD JA TEEPIKKUS
Jälgib sinu sammude arvu ja teepikkust.

PASSIIVSUSHOIATUS
Seade tuletab iga 55 istutud minuti järel sulle vibreerides meelde, et on aeg end veidi liigutada, ja aitab sul teha igapäevaseid aktiivseid puhkepause.

NUTIKAD KALORID
Annab sulle täpselt teada, kui palju kaloreid sa põletasid. Individuaalne algoritm põhineb sinu andmetel: kaalul, pikkusel, vanusel, sool ja treeningu raskusel.

AKTIIVSUSE EESMÄRK
Seade näitab sulle, kui aktiivne oled päeva jooksul olnud, ja annab praktilisi näpunäiteid päevase aktiivsuse sihi saavutamiseks. Samuti jagab see sinu aktiivsuse viieks intensiivsustasemeks: puhkamine, istumine, madal, keskmine ja kõrge.

UNI
Jälgib automaatselt su une kestust ja kvaliteeti. Lisateavet unemustrite kohta leiad Polar Flow veebiteenusest ja rakendusest.

NUTIKAD TEATED
Vibroalarm teavitab sind sissetulevatest kõnedest, sõnumitest ja kalendri meeldetuletustest (ainult iOS).

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.