Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

55" nõgus OLED UHD LG-teler

55" nõgus OLED UHD LG-teler
  • 55" nõgus OLED UHD LG-teler
  • 55" nõgus OLED UHD LG-teler
  • 55" nõgus OLED UHD LG-teler
  • 55" nõgus OLED UHD LG-teler
  • 55" nõgus OLED UHD LG-teler
  • 55" nõgus OLED UHD LG-teler
  • 55" nõgus OLED UHD LG-teler
  • 55" nõgus OLED UHD LG-teler

55" nõgus OLED UHD LG-teler

Tootekood: OLED55C6V Tootja: LG
2099 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

ULTRA HD PREMIUM
Uus telerite määratlemise standard
Kõik 4K telerid pole sarnased. ULTRA HD PREMIUM sertifikaat tagab selle, et teleri pildi- ja helikvaliteet vastavad kõrgeimatele standarditele. OLED teler täiendab seda tehnoloogiat, pakkudes ULTRA HD Premium teleripildi vaatamiseks täiuslikku paletti.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Paberõhuke
Ekraani paksust saab uuenduslikult vähendada, kuna puudub taustvalgus. See on äärmiselt õhuke, võimaldades sedaseinale lähemale kinnitada. See ekraan sobitub tänu uusimale tehnoloogiale täiuslikult kodu sisekujundusega.

OLED HDR

Olge tunnistajaks tõelisele tähistaevale LG SIGNATURE OLED teleri vahendusel — LCD-teleritel uduseks muutuvad tähed on nüüd selgelt nähtavad. Selguse tagab OLED HDR, mis toetab täielikult Dolby Vision ja Ultra HD Premium tehnoloogiat LG SIGNATURE OLED teler on võimeline kuvama üle 20 heledusastme ning näitab nii pildi tumedas kui heledas alas kõiki detaile.

Dolby Vision, miks see on oluline?

LG OLED HDR toetab Dolby Visionit, mis tagab eredama, teravama pildi koos parema kontrasti ja silmatorkavalt täiustatud värvidega. Dolby Visionis saadavalolevate uute videote puhul võite kindlad olla, et kogete meelelahutust selle parimas tähenduses.

OLED BLACK kutsub esile aukartuse universumi ees

„Sügava musta kuvamise suutlikkusega LG OLED telerid näitavad hiljuti väljakuulutatud NASA TV UHD kanalit parimal võimalikul viisil, tuues tarbijad palju lähemale tõelisele kosmoses viibimise elamusele.” - Harmonic, NASA ametlik NASA TV UHD kanali partner -

Isesüttiv piksel

Justkui elusorganismina lülitavad need pikslid end sisse ja välja, tekitades täiusliku musta ning elavad värvid.Kuna taustvalguse paneel pole enam vajalik, näeb minimaalse struktuuriga LG SIGNATURE OLED teleri disain vapustav välja.LG SIGNATURE OLED teleri isesüttivad pikslid on täiuslikkuse arhitektid, mille lähedale ei jõua ükski teine teler.

Lõpmatu kontrastsus

Tähed säravad eredaimalt süsimustas taevas. LG SIGNATURE OLED teleri ekraanil võite näha lõpmatu kontrastsusega musta, kui isesüttivad pikslid lülitavad end täielikult välja.

Täiuslik värv

LG SIGNATURE OLED teleri laiendatud värviskaala toob täiusliku musta taustal esile miljardid elutruud värvid. Laskem ajatute meistriteoste eredatel imedel elutruudes värvides iseenda eest rääkida.

LG SIGNATURE OLED teler on täiuslik partner Netflixile

Nautige Netflixi 4K sisu LG SIGNATURE OLED teleril tippkvaliteediga ja nutikamalt, LG auhinnatud webOS platvormi kaudu.

webOS 3.0

LG SUPER UHD TELER tõstab webOs-i lihtsuse ja nauditavuse meelelahutuse järgmisele tasemele webOS 3.0 abil. Seda ainult ühel põhjusel: nii saate olla endiselt kursis oma lemmiksaadetega.

Magic Zoom

Magic Zoomi abil on võimalik vaatamise ajal ekraani suurendada. Vajutades suumimisnuppu, saate ekraani suurendades märgata detaile.

Netiühendus Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection võimaldab vaatajatel hõlpsalt nautida oma nutitelefoni sisu otse teleriekraanil. Ainult Wi-Fi ühendust kasutades on võimalik nautida ka muusikat ja videorakendusi suurel ekraanil.

Kaugjuhtimispult Magic Remote

Magic Remote’i abil saate juhtida telerit ja digiboksi samal ajal, kasutades liikumis- ja häälkontrolli. Juhtige oma meelelahutuselamust uuel tasemel, kasutades mugavalt pulti. Veedate vähem aega otsides ja rohkem aega sisu nautides.

Helidisain — harman/kardon®

Kuna täiuslik pildikvaliteet sobib kokku tipptasemel helikvaliteediga, on LG SIGNATURE OLED teleri heli disaininud harman/kardon®. Laske viimistletud harman/kardon®-i helil teie vaatamiselamust veelgi täiustada.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 55" / 140 cm
    ekraani tehnoloogia
    OLED
    ekraani resolutsioon
    3840х2160 4K UHD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    Netflix
    Jah
    seadmete ühilduvussüsteem Simplink (HDMI-CEC)
  • Pildiparandus / täiustus

    HDR
    Jah
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    40 W
    helitehnoloogiad OLED Surround
  • Liidesed

    HDMI 3 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    2 tk
    USB-A 3.0
    1 tk
    WiFi Jah
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    B
    tootja LG
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

BSeadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+ (kõige energiasäästlikum) kuni F (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine sisselülitatud seisundis, väljendatud kilovatt-tundides aasta kohta.

140/55
Ekraani diagonaal.
Ekraani nähtava osa diagonaal sentimeetrites ja tollides.

Elektritarbimine.
Sisselülitatud seisundis elektritarbimine vattides.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel on selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel puudub selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.