Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Projektor MW529, BenQ

Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ
  • Projektor MW529, BenQ

Projektor MW529, BenQ

Tootekood: 9H.JFD77.13E Tootja: BenQ
439.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Lisaks heledusele 3300 ANSI luumenit ja kõrgele kontrastsusele 13000:1, pakub kulutõhus ja keskkonnasõbralik MW529 jalust rabavat täisekraani esitlust, olenemata ümbritseva valguse tasemest on pilt detailne.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

SmartEco režiim
SmartEco režiim, reguleerib nutikalt lambi võimsust, maksimeerides energia säästmist, pakkudes parimat kontrastsust ja heledust, kasutades ainult nii palju valgust kui vaja.

LampSave režiim

Projektori lambi asendamiskulud moodustavad suurima osa projektori omamise maksumusest. LampSave režiim reguleerib lambi võimsust dünaamiliselt, see pikendab projektori lambi eluiga kuni 50% võrra! Lambi asendamise sagedus on samuti vähendatud kuni 50% võrra - madalamad asendamiskulud.

No Source Detected režiim

Automaatne lülitus Eco Blank režiimile pärast seda kui projektor on sisselülitatud rohkem kui kolmeks minutiks ilma kuvatava allikata, kõrvaldades mittevajalikud energia raiskamised ja pikendades seeläbi projektori lambi eluiga.

0.5W ooterežiimis

Kui projektor on väljalülitatud, MW529 hoiab voolutarve miinimumis, selle energiatarve ooterežiimil on 0.5W, saavutades selle, mis oli kord väljakutse varasematele mudelitele. See tehnoloogiline saavutus energia säästmises aitab pikendada projektori lambi eluiga ning hoida elektri tarbimise madalal.

Toetab Blu-ray FULL HD 3D-d

BenQ MW529 on ehitatud kasutades uusimat DLP® tehnoloogiat, mis toetab 3D funktsiooni, see võimaldab koolidel luua kaasakiskuvaid õppimiselamusi oma õpilastele, hangi kõigile 3D prillid ning 3D sisuga video oma Blu-ray mängijasse.

BenQ DLP® projektor täiuslik kauakestev pildikvaliteet DLP projektsiooni tehnoloogiaga

Digitaalne valgustöötlus (DLP), millele anti 2015 aastal Academy Award of Merit auhind (Oscari kujuke), on juhtiv projektsiooni tehnoloogia maailmas, mida kasutavad 90% maailma digitaalseid kinosid ja 100% IMAX kinosid. DLP domineerib ülemaailmset projektorite müüki 50% osakaaluga, BenQ on number 1 DLP müügis.

Täpne

BenQ DLP projektorid kuvavad kõige realistlikumaid värve ja eredamaid pilte, mis võimalikud on. Kombineerides teerajaja BenQ uuendusi nagu vahetatavad kuue lõigulisi värvi rattaid koos DLP BrilliantColor™ tehnoloogiaga, kuvavad meie projektorid täpselt raskesti esitatavaid värve, nagu nahatoonid, sRGB standarditele.

Kauakestev

Uskumatult vastupidavad mikro-peeglid, DLP kiip ja peaaegu suletud DLP mootori disain tagavad selle, et BenQ DLP projektorid seisavad ajaproovile vastu, kaotamata pildikvaliteeti. Elimineerides tolmu kogunemise ja soojuse poolt tekitatud kahju, BenQ projektorid särada aastast aastasse ja näevad peale lambi vahetust välja nagu uued.

Tagasi

  • Projektor

    tüüp DLP
    valgustugevus 3300 lm
    müratase 33 dB
    kaugjuhtimispult Jah
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
    DVI Ei
    HDMI Jah
    komponent Jah
    komposiit Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Ei
    USB-A Jah
    VGA Jah
  • Üldised parameetrid

    tootja BenQ
  • Mõõtmed

    kaal
    1,9 kg
    kõrgus 9,5 cm
    laius 28,3 cm
    sügavus 22,2 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.