Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

40" Full HD LED LCD-teler Samsung

40" Full HD LED LCD-teler Samsung
  • 40" Full HD LED LCD-teler Samsung
  • 40" Full HD LED LCD-teler Samsung
  • 40" Full HD LED LCD-teler Samsung
  • 40" Full HD LED LCD-teler Samsung

40" Full HD LED LCD-teler Samsung

Tootekood: UE40K5502AKXXH Tootja: Samsung
389.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Avastage TV reaalsuse uus tase
Samsung Full HD TV tagab hingematvalt reaalse, seninägematu vaatamiskogemuse. Te näite oma kõiki lemmik teleprogramme ja filme täiesti uues valguses.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Tõsta oma pildikvaliteet Full HD sarnaseks
Ultra Clean View analüüsib Sinu sisu kõrgtasemel algoritmiga, et müra filtreerida ja vähendada. Isegi kui videoallika kvaliteet jääb täiskõrgresolutsiooniga kvaliteedile alla, saad ikkagi nautida Full HD sarnase kvaliteediga pilti.*

Kiire juurdepääs kõigile sisuallikatele ühest kohast

Uus Smart Hub tagab üheainsa pääsupunkti Live TV, Over The Topi (OTT), mängude ja muu jaoks. Kasutajad pääsevad oma lemmiksisu juurde kohe, kui teleri sisse lülitavad. Kiire juurdepääs kõigile sisuallikatele ühest kohast

Täiustatud kontrastsus, et üksikasjad oleks teravamad

Samsungi Micro Dimming Pro loob sügavamad mustad ja puhtamad valged, et pakkuda hämmastavat pildi selgust ja kontrastsust. Koge kogu oma meelelahutussisu põnevat vaatamiselamust.

Sügavamad kontrastid äratavad pildid ellu

Koge kõige realistlikumat telerivaatamist kontrastiparandajaga lamedal ekraanil. See reguleerib nutikalt kontrastsust ekraani erinevates osades, et suurendada dramaatilisuse efekti.

Naudi täiuslikumaid värve ja paremaid kujutisi

Samsungi Wide Colour Enhancer kasutab kõrgtasemel algoritmi pildikvaliteedi oluliseks parandamiseks, varjatud detailide väljatoomiseks ja värvide näitamiseks nii, nagu need on vaatamiseks ette nähtud.

Jaga hõlpsalt oma sisu telerisse

Samsungi rakendus Smart View võimaldab saata pilte, videoid ja muusikat oma mobiilseadmest või arvutist nutitelerisse. See tagab hämmastava ühtekoondumise ja lihtsa ühenduvuse enamiku isiklike seadmetega.* Selleks peavad Sinu teler ja mobiilseade olema ühes võrgus (AP). * Toetatud funktsioon võib erineda olenevalt operatsioonisüsteemist ja seadmetest. * Lisateavet toetatud seadmete kohta vt veebilehelt www.samsung.com/smartview.

Suuremad kiirused, suurem jõudlus

Võimas neljatuumaline protsessor kiirendab Sinu Samsungi nutiteleri talitust nii, et see reageerib kohe käsklustele ja töösolevatele rakendustele. Samuti tagab see kiiruse, millega nautida multitegumtööd Multi-Linki ekraaniga.

Kiirenda oma nutitelerit Tizeni abil

Tizen tõstab nutiteleri tööjõudluse uuele tasemele, kiirendades alglaadimist ning tagades kiire juurdepääsu Live TV-le ja kõigile Sinu rakendustele. See toetab isegi populaarseid kohalikke VOD rakendusi, et tagada optimeeritud telerivaatamine.

Sukeldu oma videosisusse

Motion Rate 60 pakub kaasahaaravat vaatamiskogemust väreluseta videosisuga. Hämmastav värskendussagedus ja tagavalgustustehnoloogia muudavad videod kiireks ja sujuvaks, et hoida Sinu pilk kogu aeg ekraanil.

Lihtne ja kiire juhtmeta ühendus

Sisseehitatud juhtmeta kohtvõrk võimaldab ühendada oma nutiteler internetti ilma segadust tekitavate kaabliteta. Sujuvamaks muudetud ühendused võimaldavad teleri väljapaistvat disaini tõeliselt nautida.

Ühenda oma meelelahutus teleriga

ConnectShare’i abil saad vaadata mitmesugust sisu ühe lihtsa sammuga. Ühenda oma USB-seade või kõvaketas teleriga ning saadki nautida filme, muusikat ja pilte suurel ekraanil.

Loo oma meelelahutusruum

Samsungi telerid toetavad HDMI sisendeid, mis võimaldavad luua multimeedia meelelahutuskeskuse otse Sinu enda elutoa keskele. Ühenda HDMI otse oma teleriga, et vaadata erinevat sisu mitmetest seadmetest.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 40" / 102 cm
    ekraani tehnoloogia
    LED LCD
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    seadmete ühilduvussüsteem Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad Dolby Digital Plus
  • Liidesed

    HDMI 3 tk
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    2 tk
    WiFi Jah
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A
    tootja Samsung
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

ASeadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+ (kõige energiasäästlikum) kuni F (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine sisselülitatud seisundis, väljendatud kilovatt-tundides aasta kohta.

102/40
Ekraani diagonaal.
Ekraani nähtava osa diagonaal sentimeetrites ja tollides.

Elektritarbimine.
Sisselülitatud seisundis elektritarbimine vattides.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel on selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel puudub selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.