Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS

Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS

Sülearvuti Apple MacBook / 12", 512 GB, RUS

Tootekood: MLHF2RU/A Tootja: Apple
1449 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

MacBooki näol tehti midagi pealtnäha võimatut: valmistati kõigi aegade kõige kergem ja kompaktsem Mac-sülearvuti, mis sisaldab täiskomplekti suurepärastest funktsioonidest. Selleks kujundati ümber iga üksik element, et arvuti poleks mitte ainult õhem ja kergem, vaid ka parem. Tulemuseks pole lihtsalt uus sülearvuti. See on sülearvutite tulevik. Nüüd on Macbook kuuenda põlvkonna Inteli protsessorite, täiustatud graafikajõudluse, kiirema välkmälusalvestuse ja kuni 10-tunnise aku kestvuse abil veelgi võimekam.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Retina ekraan, mis on äärest ääreni vaatamisväärsus
Kohe, kui avate MacBooki, on pilt selle kaunil 12-tollisel servast servani klaasiga Retina-ekraanil fookuses. Iga foto särab detailirikkuses. Enam kui 3 miljonit pikslit tagavad iga viimasegi tähe kristallselge esituse. See peenelt lihvitud ning kõigi aegade kõige õhema Retina-ekraaniga Mac-arvuti pakub minimalistliku disaini juures jõulist visuaalset elamust.

Täismõõdus klaviatuur. Ebatavaliselt väiksel pinnal
Sülearvuti nauditavaks kasutamiseks on hädavajalik mugav täismõõdus klaviatuur. Kuid et mahutada see elegantselt õhukesse MacBooki, pidi klaviatuuri täielikult ümber ehitama. Iga klahv ja selle all peituv mehhanism tehti ümber ning tänu sellele sai klaviatuur palju õhem, aga ka mugavam, täpsem ja tundlikum, et see reageeriks tippimisele just vajalikul moel.

Force Touch-puuteplaat – veelgi tundlikum puudutus
MacBook pakub puuteplaadi kasutamiseks täiesti uut moodust. Force Touchi puuteplaat reageerib puudutusele tundlikult ja ühtlaselt, kuhu iganes te sellel vajutate. Plaadi all olevad surveandurid teevad kindlaks, kui tugevasti plaati vajutate. Survel põhinev Force Click klõpsamine võimaldab nüüd uusi kasulikke funktsioone. Näiteks saate puuteplaadi klõpsamise ja allhoidmise abil otsida mõne sõna tähendust või kuvada faili eelvaadet. Puuteplaat pakub puudutamisel ka vibreerivat tagasisidet, nii et lisaks ekraanil oleva sisu nägemisele rakendatakse ka kasutaja kompimismeelt. Need täiustatud võimalused on saadaval lisaks intuitiivsetele Multi-Touch žestidele. Saate oma Maciga suhelda nii, nagu ei kui kunagi varem. Vähimagi vaevata.

Täisvarustus juhtmevabaks eluks
MacBook on loodud sujuvalt sobituma teie järjest juhtmevabamasse maailma. Tänu Apple'i tarkvarale, milles kasutatakse uusima WiFi- ja Bluetoothi traadita side tehnoloogia eeliseid, saate pea kõik toimingud oma sülearvutiga teha traadita side kaudu. Sõltumata asukohast saate luua netiühenduse, edastada faile, korrastada fotosid, kuulata muusikat ja palju muud – ilma et oleksite juhtmetega seotud.

USB-C - ainulaadselt mitmekülgne
Kui MacBookile kaaluti laadimiseks vajaliku liidese lisamist, taheti olla kindlad, et see oleks saadaolevatest kõige arenenum ja mitmekülgsem. USB-C ühendab endas kõiki võimalusi, mida ühelt liideselt võiks oodata. See hämmastav liides, mille suurus on vaid kolmandik praegusest USB-liidesest, pakub sulle oma lemmikseadmete ühendamisel paindlikkust ja sobib laadimiseks, USB 3 kaudu andmete edastamiseks ning toimib ka videoväljundina.

Hääletult hämmastav
MacBook on loodud vaikseks, kuid tõhusaks töötamiseks. See sisaldab kuuenda põlvkonna Intel Core M protsessorit, mis kasutab töötamiseks ainult 5 W energiat ning on opsüsteemiga OS X koos töötades veelgi tõhusam. Kuna protsessor ja OS X kasutavad üheskoos ülivähe energiat, mistõttu tekib süsteemis ka väga vähe soojust, pole arvuti jahutamiseks ventilaatorit vajagi. See tähendab, et te ei kuulegi, kui MacBook töötab. Ja emaplaat, millele toetub protsessor, on hoolikalt ümber kujundatud, mahutades kõik Macile omased funktsioonid võimalikult väiksesse ruumi.

Terve päeva kestev aku. Ja nüüd veelgi kauem
Kuna MacBookil on eriti õhuke korpus, ei saaks traditsioonilist nelinurkset akut kasutades nii pikka kestvust tagada. Selleks arendati välja oma akutehnoloogia, mille eesmärk on ära kasutada iga viimanegi millimeeter vaba ruumi. Tulemuseks on astanguline kontuurja disainiga aku, mis mitte ainult ei sobi ideaalselt erakordselt õhukesse MacBooki, vaid on midagi, mida pole sülearvutite puhul varem nähtud. Ja nüüd on tänu säästlikumatele protsessoritele ja aku täiustatud keemilisele struktuurile lisandunud aku kestvusele veel üks tund.

OS X
OS X on opsüsteem, mis aitab teil Macis tegusid teha. Opsüsteemiga OS X El Capitan on meeldivalt lihtne teha erilisi asju ning lihtsalt meeldiv teha kõiki argiseid asju. Ja see töötab sujuvalt koos teie rakenduste ja iOS-seadmetega.

Sisseehitatud rakendused
Iga Mac sisaldab rakendusi, mis toetavad nii loomingulisust kui ka tootlikkust. Lisaks pakub see suurt hulka suurepäraseid rakendusi igapäevategevuste jaoks, näiteks veebis surfamiseks, meilide ja sõnumite saatmiseks ning kalendri korrastamiseks. Ja nüüd on sellel isegi rakendus uute rakenduste otsimiseks. Mac pole lihtsalt täisfunktsionaalne, see on ka täisvarustuses.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 12"
    ekraani resolutsioon
    2304x1440
    ekraani pind läikiv
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core m5
    protsessor 6Y54
    kiirus 1,2 kuni 2,7 GHz
    vahemälu 4 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 512 GB
    mäluseadme tüüp välkmälu
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Ei
  • Liidesed

    HDMI Ei
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Mõõtmed

    laius 28,05 cm
    sügavus 19,65 cm
    kaal
    0,92 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.