Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

SBS-külmik NoFrost, Samsung / kõrgus: 178,9 cm

SBS-külmik NoFrost, Samsung / kõrgus: 178,9 cm
  • SBS-külmik NoFrost, Samsung / kõrgus: 178,9 cm
  • SBS-külmik NoFrost, Samsung / kõrgus: 178,9 cm
  • SBS-külmik NoFrost, Samsung / kõrgus: 178,9 cm
  • SBS-külmik NoFrost, Samsung / kõrgus: 178,9 cm

SBS-külmik NoFrost, Samsung / kõrgus: 178,9 cm

Tootekood: RS7778FHCWW/EF Tootja: Samsung
999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

See Samsungi külmik kasutab kahte eraldi õhuvoogu ja täpset temperatuurijuhtimist, et nii külmikus kui ka sügavkülmikus optimaalset niiskustaset hoida. Twin Cooling Plus® süsteem aitab õunu värskena hoida, ennetab jäätise külmapõletust ja väldib jääkuubikute lõhnamist külmikus hoitud küüslauguleiva järele.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Nautige rohkem jääd – ja ruumi – ClearView jäämasinaga
Ukse sisse ehitatud ClearView jäämasin annab külmikus väärtuslikku lisaruumi, hoides endas samas kuni 2 kg jääd. Nii saate kaks riiulit rohkem, et liitrite kaupa jäätist, külmutatud eineid ja kogu perele mõeldud vahvlikarpe hoiustada. Jäämasinal on ka läbipaistev osa, et näeksite, kui palju jääd teil käepärast on.

Hõlpsalt avatavad uksed ka noorimale gurmaanile

Kujutlege külmiku käepidet, mis avab teie köögi. Kööki välja ulatumise asemel on EZ-käepide süvistatud ukse sisse. Nutikalt disainitud käepide mitte ainult ei lisa elegantsi, vaid võimaldab ukse avada peaaegu vaid puutega. Vaja on vaid üht sõrme ja üliväikest pingutust.

Nähke energia ja ruumi säästmist uues valguses

LED-torni valgustus on paigutatud sisemuse tagaossa, mitte ei ripu ülalt alla, andes teile kõrgete esemete jaoks rohkem ruumi. Samuti eraldab see tavapärastest pirnidest vähem kuumust, nii et külmik peab jahutamiseks vähem tööd tegema. Ning kuna see energiat säästev seadeldis särab eredalt, teete kohe viinamarjatarretisel ja maasikamoosil vahet, isegi alumisel riiulil.

Teave ja juhtimine teie käeulatuses

Teadke ust avamata, mis külmikus toimub. Meeldiva sinise kumaga väline LED-ekraan näitab uue H-seeria külmiku mõlema poole sisemist temperatuuri ning annab teada, kui on aeg filtrit vahetada. Puudutage ekraani vee ja jää väljastamiseks või reisile minnes külmiku puhkuserežiimi seadmiseks. Meie CoolSelect Zone™ ehk külmik-külmikus-funktsioon pakub ka intuitiivseid juhtelemente, mille abil saate vaid puudutusega seadeid muuta.

Lihtne elegants

Nagu iga suurepärane kokk teab, on serveerimine väga oluline, eriti köögis. Uue H-seeria külmiku kaasaegne elegants aitab inspireerida lummavaid ja ülimaitsvaid eineid. Sile joon ja täiuslik viimistlus lisavad lihtsale stiilile luksuslikkust ning tulemuseks on kvaliteetne üldmulje, mis täiustab köögisisustust ja viib selle uuele tasemele. Kui teie köök polnud juba varem peo populaarseim ruum, siis nüüd on see seda kindlasti.

Minibaar

Sirutage käsi limonaadipudeli järele otse minibaari ilma külmikuust avamata ja külma õhku välja laskmata. See aitab energiat säästa ja muudab lemmikjoogi haaramise lihtsaks. Puudutusega avanev uks toimib ka riiulina, millel saate endale joogi valada.

Mitmikvoog

Mitmikvoog töötab igal tasemel – iga riiuli kohal on väikesed ventilaatorid – ja säilitab ühtlast temperatuuri kogu külmikus, eriti pärast ukse avamist. Jahutades samaaegselt iga sektsiooni iga osa, aitab see toidul kauem värske püsida.

Suur kast

Eelmiste mudelitega võrreldes suuremad kast-sahtlid mahutavad meloneid ja salatipäid ning ruumi jääb isegi mitmesuguste piparde jaoks. Nii et laadige kõik puuviljad ja köögiviljad sisse. Ülestõstetavad kaaned säilitavad värskuse, pakkudes samas kiiret juurdepääsu.

Tagasi

  • Külmik

    paigaldusmeetod eraldiseisev
    külmiku liik külmik
    sügavkülmal tärne [ * ] * * *
    energiaklass A++
    külmutusvõimsus
    12 kg / 24 h
    kliimaklass
    SN, N, ST, T
    jahekambri sulatusmeetod automaatne
    sügavkülmkambri sulatusmeetod automaatne
    energiakulu 353 kWh/aastas
    funktsioonid NoFrost
    , jäämasin, vee dispenser
    veeühendus
    veevõrk
    vahetatav uksepoolsus Ei
    sügavkülmkambri paigutus vasakul
  • Üldised parameetrid

    displei LED
    elektrooniline juhtimine Jah
    müratase 39 dB
    tootja Samsung
    värv valge
  • Mõõtmed

    üldmaht
    543 L
    jahekambri maht
    359 L
    sügavkülmkambri maht
    184 L
    kõrgus 178,9 cm
    laius 91,2 cm
    sügavus 71,2 cm
    kaal
    123 kg

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A++Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+++ (kõige energiasäästlikum) kuni D (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

353Aastane energiakulu.
Energiatarbimine XYZ kilovatt-tundi aastas, põhineb standardtingimustes mõõdetud 24 tunni tulemustel. Tegelik energiatarbimine oleneb seadme kasutusviisist ja asukohast.

xVeinipudelite mahutavus
Standardsete 0.75 l veinipudelite hulk.

359
L
Jahekapi maht.
Kõikide tärniga tähistamata kambrite (st töötemperatuur > –6 °C) ruumalade summa.

184LSügavkülmkambri maht.
Kõikide tärniga tähistatud sügavkülmkambrite (st töötemperatuur ≤ –6 °C) ruumalade summa.

39
dB
Müratase.
Mitte ainult energia säästmine ei aita kaitsta keskkonda, vaid seda aitab teha ka müra vähendamine. Helitaseme muutus 3 dB(A) tähendab tegelikult helitugevuse muutust 2 korda. Näiteks 39 dB (A) helitasemega seade on seega poole vaiksem kui 42 dB (A) helitasemega seade. Helitaset näitav energiamärgis on seega täiendavaks objektiivseks näitajaks, mille alusel toodet valida.