Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)

Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)
  • Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)

Aktiivsusmonitor/Pulsikell Polar A360 / suurus: S(130-170 mm)

Tootekood: A360BLACKS Tootja: Polar
199.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

See veekindel aktiivsusmonitor on esimene omataoline, millel on nii randmepõhine südame löögisageduse monitor, Polari isikupärastatud treeninguabiline kui ka ööpäevaringne aktiivsuse jälgimise funktsioon. Sellel on isegi nutikella funktsioonid, näiteks nutikad teavitused ja värviline puuteekraan.

VÕTA SEE KÕIKJALE KAASA – SEE ON ALATI VALMIS

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Polar A360 – täpne lihtsus
Südame löögisagedusel tuginev treening on varasemast mugavam. Pingulda randmepaela, lülita sisse treeningurežiim ja alusta treenimist! Saad südame löögisagedust jälgida kiiresti ja mugavalt olenemata sellest, kas oled jooksmas, treenid jõusaalis või sõidad rattaga tööle.


Sinu täiuslik treeningukaaslane
Polar A360 juhendab sind diskreetselt, hoiab sinu südame löögisagedust õiges tsoonis ning toetab sind treeningusihtide saavutamisel. Treeningukorra üksikasju saad jälgida otse oma randmelt.


Kõik, mida vajad aktiivsuse ööpäevaringseks jälgimiseks
Polar A360 aktiivsusmonitor mõõdab sinu aktiivsust, treeninguid, samme, põletatud kaloreid ja isegi unemustreid. Sisaldab Polari erilist aktiivsuslogi, mis annab sulle motiveerivat tagasisidet päevaste eesmärkide saavutamiseks.


Püsi ühenduses Polari nutikate teavituste abil
Nutikate teavituste abil ei jää sul miski kahe silma vahele. See aktiivsusmonitor annab vibreerivaid teavitusi sissetulevate kõnede, sõnumite, sotsiaalmeedia värskenduste ja kalendrisündmuste kohta.


Tea oma südame löögisagedust vaid ühe pilguga
Oma südame praeguse löögisageduse vaatamiseks liikuge oma A360-s asukohta My Heart Rate (minu südame löögisagedus).


Polar A360 + Polar Smart Coaching = tulemused
Polar A360 on võimas aktiivsusmonitor. Polar Smart Coachingu abil saad hinnata oma igapäevast treenituse astet, kavandada individuaalseid treeninguid, treenida õigel intensiivsusel ja saada kohest tagasisidet – kõik funktsioonid on loodud pakkuma maksimaalset naudingut ja motivatsiooni.


Alusta iga päeva värskelt
Jälgi oma päeva kohta kõiksugust vajalikku teavet, alustades unekvaliteedist ning lõpetades sammude, läbitud vahemaa, põletatud kalorite ja mis tahes tegevustega. Võid vaadata oma päevase aktiivsuse eesmärki ja saada praktilisi juhiseid, kui vajad selle saavutamiseks veidike abi. Polar A360 isegi vibreerib ning tuletab sulle meelde, et peaksid liikuma, kui sa pole pikka aega aktiivne olnud. Kõik aktiivsuse ja sellega seotud tervisehüvede kohta käivad üksikasjad leiad Polar Flowst.


Sisemiselt tehnoloogiline, väliselt stiilne
Polar A360 on elegantse, minimalistliku disainiga aktiivsusmonitor, mis on üheaegselt nii moekas kui ka otstarbekas. Kogu vajalik teave kuvatakse teraval, suure eraldusvõimega, värvilisel puuteekraanil. Vali meelepärast värvi pehme, silikoonist randmepael, et Polar A360 vastaks sinu stiilile ja tujule. Saad valida kolme erineva suuruse vahel. Turvaline, hõlpsalt kasutatav pannal tagab käepärasuse.


Ära jää millestki ilma
Polar A360 võimaldab sul otsustada, kas soovid püsida ühenduses ja vaadata teadaandeid otse oma randmel. Treeningurežiimis olles võib Polar A360 sind teavitada, kui keegi helistab, et saaksid otsustada, kas teha paus. Ülejäänud ajal saad kursis olla ka tekstsõnumite, kohtumiste ja sotsiaalmeedia sõnumitega, nähes teadaandeid otse oma randmel.


RANDMEPÕHISEL SÜDAME LÖÖGISAGEDUSEL TUGINEV TREENING
Muudab südame löögisagedusel tugineva treeningu varasemast mugavamaks – pingulda randmepaela ja oled treenimiseks valmis. Treeni õige intensiivsusega ja hangi juhiseid treeningu eesmärkide saavutamiseks.


ÖÖPÄEVARINGNE AKTIIVSUSE JÄLGIMINE
Jälgi oma aktiivsust ööpäevaringselt ja saa praktilisi nõuandeid individuaalse päevase aktiivsuse eesmärgi saavutamiseks.


VIBREERIVAD NUTIKAD TEAVITUSED
Telefoni teavitused kuvatakse sinu randmel, et teaksid, kas ja millal pead peatuma.


SAMMUD JA VAHEMAA
Jälgib sinu samme ja kasutab andmeid läbitud vahemaa arvutamiseks.


NUTIKAD KALORID
Saad täpselt teada, kui palju kaloreid põletasid. Põletatud kalorite arvutamisel kombineeritakse sinu isiklikud andmed (kaal, pikkus, vanus ja sugu), päevane aktiivsus ning südame löögisagedusel tuginev treening.


UNI
Jälgib automaatselt su une kestust ja kvaliteeti. Lisateavet unemustrite kohta leiad Polar Flow rakendusest ja veebiteenusest.


ÜHENDUVUS
Bluetooth® Smart muudab Polar Flow rakendusega juhtmevaba sünkroonimise lihtsaks
Laadimise ja andmete sünkroonimise võimalus mikro-USB-kaabliga PC- ja Mac-arvutitesse Polar FlowSync abil
Ühildub järgmiste seadmetega.
• Arvuti, kus töötab Mac OS X10.6 või uuem versioon ja Windows XP, 7, 8, 10
• Mobiiltelefon, kus töötab iOS7 või uuem versioon ja Android 4.3 või uuem versioon
• Polar Balance ühendatud nutikaal
• Vööandur H7
• Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS kasutajad) ja MapMyFitness


AKTIIVSUSLOGI
Näitab, kui aktiivne oled seni päeva jooksul olnud ning annab praktilisi nõuandeid (näiteks „jaluta 50 minutit või sörgi 20 minutit”), et saaksid ise valida, kuidas oma päevase aktiivsuse eesmärgi saavutad. Võid jõuda oma eesmärgini intensiivsema tegevuse kaudu kiiremini või jagada oma tegevuse päeva peale ära ning jõuda eesmärgini soovitud tempos.


KASU AKTIIVSUSEST
Sulle antakse igapäevast, iganädalast ja igakuist tagasisidet, et kirjeldada, kuidas sinu tegevus tervisele kasulik on olnud. Tulemusi saad vaadata nii Polar Flow rakendusest kui ka Flow veebiteenusest.


NUTIKAD KALORID
Arvutab põletatud kalorite hulga, tuginedes individuaalsetele andmetele nagu kaal, pikkus, vanus, sugu ning aktiivsuse intensiivsus. Kaloriarvutus on kõige täpsem siis, kui kasutad treeningukordade ajal randmepõhist südame löögisageduse jälgimist. Arvesse võetakse ka harrastatavat spordiala, pakkudes konkreetseid ja täpseid tulemusi.


FÜÜSILISE VÕIMEKUSE TEST (EELDAB VÖÖANDURI H7 OLEMASOLU)
Viieminutiline test, mille käigus mõõdetakse sinu aeroobse võimekuse hindamiseks südame löögisagedust puhkeasendis ja löögisageduse muutumist, arvestades taustateavet. Edusammudel silma peal hoidmiseks testi ennast regulaarselt.


SÜDAME LÖÖGISAGEDUSEL TUGINEV TREENING
Näitab praegust südame löögisagedust ja südame löögisageduse tsooni, võimaldades sul oma tegevust muuta ja treenida oma eesmägi saavutamiseks õigel intensiivsustasemel. Võid määrata oma sihid või lemmikud ja saada juhiseid, mis aitavad sul hoida õiget intensiivsust soovitud eesmärkide saavutamiseks.


KASU TREENINGUST
Aitab mõista, kui kasulikult iga treeningukord võimekusele mõjub ja annab tagasisidet kohe pärast treeningut. Funktsioon „Kasu treeningust” annab nõu selle kohta, kuidas saad muuta treeningu vaheldusrikkamaks, muutes treeningu intensiivsust ja kestust.


SPORDIPROFIILID
Polar pakub enam kui sadat erinevat spordiprofiili, et saaksid valida oma treeningukordade jaoks õige profiili ja saada alaspetsiifilisi aruandeid ning tagasisidet. Kõik spordiprofiilid põhinevad kindlal loogikal ja annavad kõige täpsemaid andmeid (nt põletatud kalorite hulk). Oma spordiprofiile saad hallata Flow veebiteenuses.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Polar
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine randmelt
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.