Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

5.1 kodukinosüsteem BDS-785S, Harman/Kardon

5.1 kodukinosüsteem BDS-785S, Harman/Kardon
  • 5.1 kodukinosüsteem BDS-785S, Harman/Kardon
  • 5.1 kodukinosüsteem BDS-785S, Harman/Kardon
  • 5.1 kodukinosüsteem BDS-785S, Harman/Kardon
  • 5.1 kodukinosüsteem BDS-785S, Harman/Kardon

5.1 kodukinosüsteem BDS-785S, Harman/Kardon

Tootekood: BDS785SWAD/230-B2 Tootja: Harman / Kardon
1399.99 €
1779.97 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Harman Kardon BDS 785S on võimekas 5.1-kanaliga 4K Blu-ray kodukinosüsteem, mis ühendab endas traditsioonilised meedia esitamise võimalused digitaalsetega. Nautige suurepärase kvaliteediga ülesskaleeritud 4K videoid oma Ultra HD telerist või voogedastage juhtmevabalt muusikat, kasutades Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay, DLNA tehnoloogiat. Tänu mitmele sisendile ning erinevate formaatide toele, on BDS 785S tõenäoliselt parim lahendus kaasaegse kodu jaoks.

Tootega kaasa multiroom adapter Omni Adapt, Harman/Kardon 
Omni Adapt multiroom adapter annab teile võimaluse kuulata oma kodus lemmikmuusikat igas toas, ühendades seadmed läbi Bluetoothi või 3.55mm sisendi. Mängib muusikat läbi erinevate rakenduste ja töötab koos kõigi Harman Kardoni juhtmevabade helisüsteemidega.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Traditsioonilist ja järgmise põlvkonna meediat esitav kodukinosüsteem
BDS 785S on universaalne lahendus ühendamaks omavahel klassikalised meedia esitamise väljundid nagu CD, DVD, Blu-ray ja raadio ning uuemad tehnoloogiad nagu striimimine ja erinevate seadmete ühendamine. Ülesskaleerige oma Blu-Ray plaadid imekauniks 4K pildikvaliteediks UHD teleri jaoks.

525W süsteem võimsa bassi ja kahe kõlariga
Kõige detailsema, selgema ja dünaamilisema heli tagab digitaalne toiteallikas, mis oma ökonoomsuse juures on ka piisavalt võimas. Bassi muudab eriliseks kõlari suund, mis tavalistel kõlaritel on suunatud otse, kuid BDS 785S 200W 8-tollise subwooferi kõlar on suunatud maha, täites toa kõmiseva bassiga.

Apple Airplay, Bluetooth koos MultiConnectiga ja DLNA 1.5
AirPlay tehnoloogia annab võimaluse ühendada end arvutist iTunes'iga, iPad'i, iPhone'i ja iPod'iga. Harman TrueStream ja MultiConnect tehnoloogiatega integreeritud Bluetooth laseb seadmega ühendada pea kõik nutitelefonid, tahvel- või sülearvutid. Lisaks ei pea tänu MultiConnectile uue seadme ühendamisel eelmist ühendust katkestama. DLNA 1.5 kaudu koduvõrku ühendamisel saate ligipääsu piltidele, muusikale ja videotele. BDS 785S ühendub teie koduvõrku ilma kaabli või ruuterita.

USB liides esipaneelil
Läbi esipaneelil asuva USB liidese saate nautida valimatult muusikalt igalt ühendatud seadmelt. Lisaks saate esitada USB seadmelt ka pilte ja videosid.

EzSet/EQ III automaatne kalibreerimine
EzSet/EQ III seadistab süsteemi heli taseme sõltuvalt kaugusest ja viivitusest eriti täpselt. Nii saate seadistada oma kõlarid vastavalt ruumi akustilistele eripäradele. Seadistamise lihtsustamiseks saate ühendada mikrofoni ja menüüd on tehtud lihtsaks ning arusaadavaks.

Lihtne kasutamine
Kodukinosüsteemiga on kaasas programmeeritav kasutajasõbralik pult ja seadet saate juhtida ka läbi Harman Kardon Remote rakenduse. Ekraanile kuvatav kasutajaliides on lihtne ja mugav kasutada ning aitab teil hõlpsasti juurde pääseda erinevatele funktsioonidele ja toimingutele.

Tagasi

  • Heli

    helikanalid 5.1
    heli võimsus (RMS)
    525 W
    signaali-müra suhe 90 dB
  • Tuuner

    raadio tuuner FM
  • Liidesed

    ARC - heli tagastuskanal
    Jah
    Bluetooth Jah
    HDMI Jah
    HDMI (sisendid) 3
    HDMI (väljundid) 1
    analoog audio (RCA) Jah
    WiFi Jah
  • Üldised parameetrid

    tootja Harman / Kardon
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.