Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Peegelkaamera kere D500, Nikon

Peegelkaamera kere D500, Nikon
  • Peegelkaamera kere D500, Nikon
  • Peegelkaamera kere D500, Nikon
  • Peegelkaamera kere D500, Nikon
  • Peegelkaamera kere D500, Nikon
  • Peegelkaamera kere D500, Nikon
  • Peegelkaamera kere D500, Nikon

Peegelkaamera kere D500, Nikon

Tootekood: D500BODY Tootja: Nikon
1999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

D5 väiksem sugulane D500, Nikoni FX-formaadi lipulaev, on erakordselt võimas ja täpne. Nikoni järgmise põlvkonna 153-punktise automaatse teravustamise süsteemi katvusala on uskumatult lai. Uued pildi- ja mõõtmisandurid võimaldavad uskumatult täpset objekti tuvastamist ja detaile. Saate pildistada kuni 10 kaadrit sekundis ja tipptasemel puhver võimaldab ühe kiirvalangu jooksul jäädvustada kuni 200 NEF-i (RAW) pilti. Kokku tähendab see seda, et saate pildistada maksimaalse pildikvaliteediga koguni 20 sekundit.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

EESKUJULIK AUTOMAATNE TERAVUSTAMINE: ERAKORDNE TÄPSUS
D500-ga, millel on sama automaatse teravustamise süsteem kui Nikoni FX-formaadi lipulaeval D5-l, saate teravustada ülima täpsusega, isegi peaaegu pimedas. Uskumatu 153 fookuspunkti ja 99 risttüüpi anduriga erakordsel automaatsel teravustamise süsteemil on ennenägematu teravussügavus, mis katab pildiotsija kaadri peaaegu terves ulatuses. Automaatse teravustamise tundlikkus keskpunktis kuni –4 EV ja kõikides teistes punktides –3 EV (ISO 100, 20 °C) pakub kehvas valguses parimat jõudlust. Väikeseid suure kiirusega liikuvaid objekte saab jälgida täpsemalt kui kunagi varem ja kaadri serva jäävad objektid tuvastatakse hõlpsasti. Süsteem on pideva automaatse teravustamise režiimis konfigureeritav 153-punktise, 72-punktise ja 25-punktise teravussügavuse sätetega. Kõik 153 fookuspunkti ühilduvad automaatse teravustamise NIKKORI objektiividega, mille ava on f/5,6 või kiirem, ja 15 keskset fookuspunkti töötavad efektiivse avaga f/8.

PILTE MÄÄRAVA KIIRUSEGA SAAVUTATE ENAMAT

D500 ülivõimsa jõudlusega saate hõlpsasti jäädvustada olulisi hetki. Pildistage automaatse särituse/teravustamise jälgimisega või peegel üleval asendis kuni 10 kaadrit sekundis. Automaatse teravustamise jälgimist ja pildiotsija nähtavust on märkimisväärselt täiustatud, et saaksite pildistada spordialasid või mis tahes olukordi, kus objektid muudavad järsult suunda. Tänu uuele üksusele AF-ASIC on maksimaalne arvutusvõimsus alati reserveeritud automaatsele teravustamisele. Kiiremad järjestikuse katiku ja peegli mehhanismid vähendavad kiirvalangute käigus aega, mil pildiotsija on välja lülitatud. Kaamera suure jõudlusega puhver võimaldab ühe valangu jooksul jäädvustada kuni 200 NEF-i (RAW) pilti või suurt JPEG-pilti. Kaks kaardipilu (üks XQD kaartidele, üks SD UHS II kaartidele) saavad hõlpsasti hakkama kaamera uskumatute võttekiirustega ja tagavad puhvri kohese tühjendamise järgmise valangu jaoks. USB 3.0 port võimaldab suurte andmehulkade suure kiirusega edastamist ja kaamera sisseehitatud Wi-Fi-ühilduvus tagab kiire piltide juhtmevaba edastuse. Neile, kes otsivad veel kiiremat edastamislahendust, ühildub D500 ka valikulise WT-7A-ga, millega saab edastada faile FTP-serverisse või arvutisse kiirusega kuni 866,7 Mbit/s.

PARIMAD TABATUD HETKED: VÕIMSAD MÕÕTMIS- JA PILDIANDURID

Vahet pole, kas jäädvustate jooksvat gepardit või pöördelist hetke ekstreemspordivõistlustel, D500-ga saate pildi kätte. Ja mitte lihtsalt niisama pildi. 20,9 MP DX-formaadis CMOS-pildiandur ja 180 000-piksline RGB-mõõtmisandur võimaldavad rikkalike värviüleminekutega objekte ja pildidetaile erakordselt hästi tuvastada. D500-l on ka väga kiire 8,0 cm 2359-kilopunktine kallutatav LCD-puuteekraan, millega saate vabalt pildistada nii suure kui ka väikese nurga alt. Saate hõlpsasti kerida läbi oluliste piltide ja neid valida ning sisestada kohapeal autori, asukoha, võrgu, IPTC ja autoriõiguste teabe. Pildistage reaalaja vaates ja saate puutega määrata fookuspunkti, vabastada katiku ja hankida kaadris valitud ala põhjal eelseadistatud laotuspunkti valge tasakaalu andmed. Veelgi paremaks juhtimiseks muudab Picture Control 2.0 parameetrite määratlemise hõlpsaks olenemata sellest, kas pildistate liikumatuid pilte või teete videoid. Muutke piltide järeltöötlus lihtsamaks, kasutades maksimaalse dünaamilise ulatuse kohandamiseks sätet Lame, ja peenhäälestage detaile sättega Selgus.

PIMEDUS EI HEIDUTA: JÄÄDVUSTAGE HETKI, MIDA TEISED ISEGI EI NÄE

D500 ei pelga keerulisi valgusolusid. Tänu eriti laiale ISO-vahemikule avab see kaamera maailma, mis on täis uusi pildistamisvõimalusi pimedas, ja see saab uskumatult hästi hakkama heledate aladega. Nikoni uus pilditöötlusprotsessor EXPEED 5 tagab standardses ISO-vahemikus 100 kuni 51 200 enneolematult kõrge pildikvaliteedi. Peent müra on oluliselt vähendatud ja isegi kõrge ISO-väärtustega pildistatud kärbitud pildid säilitavad oma kvaliteedi. Lo 1 seadistusega saate laiendada ISO-vahemikku ISO 50-ga võrdväärse väärtuseni või Hi 5 seadistusega kuni uskumatu ISO 1 640 000-ga võrdväärse väärtuseni. Kaamera automaatse teravustamise süsteem, mis töötab peaaegu pimedas (keskpunktis –4 EV), koos Hi 5 seadistusega laseb pildistada olukordades, mis varem on näinud võimatuna. Need hämmastavalt kõrged ISO arvud, millega saab värvipilte jäädvustada ilma välguta, sobivad ka järelevalve- või turbespetsialistidele.

KINOLIK 4K/UHD TOIMIVUS

Esimene Nikoni DX-formaadis digitaalne üheobjektiiviline peegelkaamera D500, mis jäädvustab kõrglahutusega 4K-/UHD-videoid kaameras, pakub filmitegemise pandlikkust täiesti uuel tasandil. 4K-/UHD-videod (3840 × 2160 pikslit): jäädvustada saab kuni 29 minutit ja 59 sekundit kiirusel 30p/25p/24p, kasutades loomulikku punkthaaval pikslikärbet, mis tagab parima pildikvaliteedi. HD-videoid (1080p) saab filmida mitme anduri kärpimisformaadiga (sealhulgas loomulik täissuuruses HD pikslikärbe) kaadrikiirusel kuni 50p/60p. Kui jäädvustate täis-HD-videoid kaamerat käes hoides, vähendab Nikoni elektrooniline stabiliseerimine oluliselt kaamera rappumist. M-režiimis filmides saab kõikide video eraldusvõimete ja kärpimisrežiimide tundlikkuse seadistada väärtusest ISO 100 väärtuseni Hi 5. Automaatne ISO võimaldab ISO 200 kuni väärtuseni Hi 5 ja sellega saate määrata maksimaalsed ISO-väärtused, millega soovite töötada. Kaamera pakub selget HDMI-väljundit: isegi 4K-/UHD-videoid saab salvestada mälukaardile või väljutada tihendamata kujul HDMI-le 8-bitise 4:2:2 YCbCr-ga. HDMI-väljund on kaugpildistamise käigus saadaval kõikidele video eraldusvõimetele. Peale selle on kaameral sisseehitatud intervalltaimer ja 4K/UHD kvaliteediga aegvõtte funktsioon.

DX-I KIIRUS: TÄPSELT NII VASTUPIDAV, KUI OLUKORD NÕUAB

D5 väiksem sugulane D500 on usaldusväärne kaaslane, kui pildistamine viib teid äärmuslikesse tingimustesse. Tugeval metallkerel on vastupidavad magneesiumisulamist ja süsinikkiust osad, mis muudavad korpuse kergeks ja vastupidavaks. Kõik ühendused, nupud ja kettad on täiesti ilmastikukindlad. Energiat säästev disain tagab maksimaalse võtete arvu aku laadimiste vahepeal. Valikuline MB-D17 mitme toiteallikaga akukomplekt toetab kolme toiteallikat ja muudab kaamera kasutamise vertikaalsel pildistamisel lihtsamaks. Töökindlat katikut on katsetatud 200 000 tsükli vältel.

Tagasi

  • Kaamera

    sensor 23,5 x 15,7 mm CMOS
    efektiivseid piksleid 20,9 Mpx
    protsessor EXPEED 5
    foto suurused kuni 5568x3712 p
    iseteravustamispunktide arv 153
    ISO tundlikused 100-51200 (H5 1 640 000)
    särivahemik: 30-1/8000 s, BULB
    sarivõte 10 kaadrit sekundis
    digitaalne stabilisaator Ei
    optiline stabilisaator Ei
    Live View Jah
    LCD ekraan 3,2 "
    resolutsioon 2359000 px
    optiline pildiotsija Jah
    puutetundlik ekraan Ei
    histogramm Jah
    GPS andur Ei
    integreeritud mikrofon Jah
    otseprint Jah
    salvestusformaadid NEF (RAW), JPEG, MOV (H.264/MPEG4)
    video salvestamise kiirus kuni 59,94 kaadrit sekundis
    video salvestamise resolutsioon 4K UHD 3840x2160 p
    videovõtte zoom Jah
    ühilduvad objektiivid Kaamera ühildub AF NIKKOR-i objektiividega, sh G- ja D-tüüpi objektiividega (mõned piirangud rakenduvad PC objektiividele), DX-objektiividega, AI-P NIKKOR-i objektiividega ja mitte-CPU AI objektiividega (ainult režiimid A ja M). IX NIKKOR-i objektiive, F3AF-i jaoks mõeldud objektiive ning mitte-AI objektiive ei saa kasutada. Elektroonilist kaugusemõõtjat saab kasutada objektiividega, millel on suurim ava f/5,6 või kiirem (elektrooniline kaugusemõõtja toetab keskosa fookuspunkti objektiividega, mille suurim ava on f/8 või kiirem).
    ühilduvad välklambid SB-910, SB-900, SB-800, SB-700, SB-600 või SB-400
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
    NFC
    Jah
  • Mõõtmed

    kere kaal 860 g
    kere kõrgus 11,5 cm
    kere laius 14,7 cm
    kere sügavus 8,1 cm
  • Toide

    aku tüüp EN-EL15
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp DSLR
    komplektis Korpuse kaas BF-1B, klemmi kattega liitium-ioonaku EN-EL15, akulaadija MH-25a (komplekti kuulub kas vahelduvvooluadapter või toitekaabel, mille tüüp ja kuju oleneb riigist või regioonist, kus toodet müüakse), USB-kaabli klamber, HDMI-kaabli klamber, USB-kaabel UC-E22, rihm AN-DC17
    tootja Nikon
    värv must
    värvus must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.