Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Overlok 700D, Bernina

Overlok 700D, Bernina
  • Overlok 700D, Bernina

Overlok 700D, Bernina

Tootekood: BERNINA700D Tootja: Bernina
559.99 €
749.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Bernina 700D mitmekülgsed ja praktilised omadused teevad masina iseäranis lihtsalt kasutatavaks ning võimaldavad kvaliteetset tulemust erinevate äärestuste õmblemisel.
Iga Bernina mudel näitab, miks Šveitsi õmblusmasinatel on maailmas silmapaistev maine. Pole vahet, kas kasutada Bernina õmblusmasinat professionaalseks tööks või hobikorras õmblemiseks - see muudab unistused tõelisuseks ja teenib Sind aastaid või koguni terve elu. Tänu hoolikalt valitud kvaliteetsetele metalldetailidele, on Bernina õmblusmasinad erakordselt pika kasutuseaga ning neid pärandatakse põlvest-põlve.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Reguleeritav niidipinge
Mugavad liugregulaatorid võimaldavad kiirelt muuta niidi pinget vastavaks õmmeldavale õmblusele või kasutatavale materjalile. Tulemuseks on täiuslikud äärestusõmblused mistahes kangal.


Professionaalne ülatera
Overlokil Bernina 700D on ülevalt juhitav püstises asendis ülatera nagu tööstuslikel overlokkidel. Erakordselt tugeva lõikejõuga ja terav ülatera lõikab vaevata nii väga paksu kui ka õhukest kangast. Vajadusel võite noa keerata ülemisse asendisse ning õmmelda ilma kanga serva lõikamata.


Diferentsiaalsööde
Diferentsiaalsööde tagab väljavenitamata kangaservad venivate matejalide puhul ning kroogeteta kangaservad õhukeste materjalide puhul.


Lihtne rullpalistuse õmblemine
Lihtsalt nihutage rullpalistuse hoob masinasse ja alustage õmblemist ilma, et peaksite nõelaplaati või presstalda vahetama.


Mitmekülgsed äärestusõmblused
Kasutage 4-niidilist äärestusõmblust kangaservade kokkuõmblemiseks ja 3-niidilisi äärestusi kangaservade puhastamiseks. Õhukeste kangaste servad viimistlege aga kauni rullpalistusega.


Komplekti kuuluvad tarvikud
Nõelad nr. 70/80, niidirulli hoidjad 4 tk., pintsetid, haaraja niidistaja, nõelaasetaja/puhastuspintsel, võrgud, kruvikeeraja, õlikann, pehme masinakate, pedaal

Tagasi

  • Õmblusmasin

    liik overlok
    piste pikkuse / laiuse regulaator Jah
    eriomadused 4-niidiline ja 3-niidilised äärestusõmblused, diferentsiaalsööde, lõikuriga/lõikurita õmblemine, prtesstalla surve regulaator
  • Üldised parameetrid

    tootja Bernina
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.