Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Aktiivsusmonitor Polar A300HR

Aktiivsusmonitor Polar A300HR
  • Aktiivsusmonitor Polar A300HR
  • Aktiivsusmonitor Polar A300HR
  • Aktiivsusmonitor Polar A300HR
  • Aktiivsusmonitor Polar A300HR
  • Aktiivsusmonitor Polar A300HR
  • Aktiivsusmonitor Polar A300HR

Aktiivsusmonitor Polar A300HR

Tootekood: A300WHIHR Tootja: Polar
129 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Sinu keha ja A300. Loodud liikumiseks ja mõeldud teineteisele. Polar A300 on fitnesskell ja aktiivsusmonitor, mis paneb su liikuma ja rohkem saavutama. Saad jälgida oma päevast aktiivsust, treeninguid ja und.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kõik loeb
Iga hüpe, samm, jalutuskäik ja jooksukord loeb. A300 näitab su samme, läbitud teepikkust ja põletatud kaloreid ning annab sulle motivatsiooni aktiivsuse eesmärgi saavutamiseks. Kui püsid liiga kaua paigal, annab A300 vibreerimisega märku, et on aeg taas liikuda.


Treeni omas rütmis
Treeni Polari vööanduriga H7 täiesti omas rütmis – nii arvestatakse igat su liigutust. Tugev tulemus ja hea enesetunne! Analüüsi tulemusi iga treeningukorra lõpus Polar Flow veebiteenuse ja rakenduse abil.


Söö, liigu, maga, korda
Piisav kogus rahulikku und on sinu heaoluks hädavajalik. A300 jätab automaatselt meelde aja, millal magama jääd ja üles ärkad, ning äratab su õrna vibreerimisega. Jälgi oma unemustreid Polar Flow keskkonnas ning leia täiuslik tasakaal treeningu, päevase aktiivsuse ja puhkuse vahel.


Vaheta käiku
Väike muutus võib tähendada suurt erinevust. Näita oma tuju ja stiili erksavärviliste ja hõlpsalt vahetatavate randmepaeltega. Veekindla A300 vastupidavast silikoonist randmepael on kerge ja mugav.


ÖÖPÄEVARINGNE AKTIIVSUSE JÄLGIMINE
Jälgib su päevast aktiivsust erinevatel intensiivsustasemetel ning näitab tehtud samme, läbitud teepikkust ja põletatud kaloreid.


SÜDAME LÖÖGISAGEDUS
Kasutades koos Polari vööanduriga H7 mõõdetakse su igat südamelööki ja antakse teada, kas põletad peamiselt rasvu või parandad oma võimekust. Kõige täpsema kalorite põletamise tulemuse annab südame löögisagedusel põhineva treeningu korral.


NUTIKAD KALORID
Annab sulle täpselt teada, kui palju kaloreid sa põletasid. Individuaalne algoritm põhineb sinu andmetel: kaalul, pikkusel, vanusel, sool ja treeningu raskusel.


FÜÜSILISE VÕIMEKUSE TEST
Annab sinu võimekuse paranemisest täpse ülevaate, mõõtes puhkeolekus su aeroobset võimekust ja hinnates su maksimaalset hapnikutarbimist.


UNI
Jälgib automaatselt su une kestust ja kvaliteeti. Lisateavet unemustrite kohta leiad Polar Flow veebiteenusest ja rakendusest.


VAHETATAVAD RANDMEPAELAD
Erksavärvilisi randmepaelu saab hõlpsalt vahetada, nii et need peegeldaksid su tuju ja stiili. Valikus on järgmised värvitoonid: valge, must, roosa, kollane, sinine ja hall.


VIBREERIV PASSIIVSUSHOIATUS
Seade tuletab iga 55 istutud minuti järel sulle vibreerides meelde, et on aeg end veidi liigutada, ja aitab sul teha igapäevaseid aktiivseid puhkepause.


ÜHENDUVUS:
Bluetooth® Smart muudab Polar Flow rakendusega juhtmevaba sünkroonimise lihtsaks. Laadimise ja andmete sünkroonimise võimalus spetsiaalse USB-kaabliga PC ja Mac arvutitesse Polar FlowSync abil. Polar Flow veebiteenuse kasutamise võimalus Mac-arvutis opsüsteemis OS X 10.6 või uuemas versioonis ja PC-arvutis opsüsteemis Windows XP, 7 ja 8. Uuendatav tarkvara Polar Flow rakenduses hiina-, hispaania-, hollandi-, inglise-, itaalia-, jaapani-, norra-, poola-, portugali-, prantsuse-, rootsi-, saksa-, soome-, taani- ja venekeelne kasutajaliides.


AKTIIVSUSLOGI
Seade näitab sulle, kui aktiivne oled päeva jooksul olnud, ja annab praktilisi näpunäiteid päevase aktiivsuse sihi saavutamiseks.


KASU AKTIIVSUSEST
See funktsioon jälgib sinu aktiivsust kogu päeva, nädala ja kuu vältel ning näitab, kuidas aktiivsus aitab sul tervena püsida.


NUTIKAD KALORID
Annab sulle täpselt teada, kui palju kaloreid sa põletasid.


SÜDAME LÖÖGISAGEDUSE TSOONID
Intensiivsuse hõlpsaks valimiseks ja jälgimiseks ning südame löögisagedusel põhinevate treeninguprogrammide kasutamiseks. Südame löögisageduse vaiketsoonid on jagatud su maksimaalse südame löögisageduse põhjal: väga kerge (50–60% HRmax), kerge (60–70% HRmax), keskmine (70–80% HRmax), raske (80–90% HRmax) ja maksimaalne (90–100% HRmax).


ENERGYPOINTER
Annab selged juhised kiiremini vormi saamiseks. Eeldab Polar H7 olemasolu.


KASU TREENINGUST
Motiveeriv tagasiside kohe pärast treeningut. Eeldab Polar H7 olemasolu.


SÜDAME LÖÖGISAGEDUS TREENINGU AJAL
Näitab treeningu ajal praegust südame löögisagedust vaid ühe nupuvajutusega. Eeldab Polari vööanduri H7 olemasolu.


FÜÜSILISE VÕIMEKUSE TEST
Polari füüsilise võimekuse test mõõdab sinu aeroobset võimekust puhkeasendis vaid viie minutiga. Tulemus hindab sinu maksimaalset hapnikutarbimist (VO2max). Füüsilise võimekuse testimine annab motivatsiooni ja inspiratsiooni treeningute alustamiseks, jätkamiseks või intensiivsemaks muutmiseks.

 

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Polar
    värv valge
    veekindel kuni 30 m
  • Kell

    kella tüüp spordikell
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine pulsivöölt
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.