Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

DVD-mängija DVP3650K, Philips

DVD-mängija DVP3650K, Philips
  • DVD-mängija DVP3650K, Philips
  • DVD-mängija DVP3650K, Philips
  • DVD-mängija DVP3650K, Philips
  • DVD-mängija DVP3650K, Philips

DVD-mängija DVP3650K, Philips

Tootekood: DVP3650K/51 Tootja: Philips
34.99 €
49.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Ei mingit keerukust! Vaid lihtne seade, mis esitab peaaegu igasuguseid plaadivorminguid, sealhulgas teie digifotosid, tegemata järeleandmisi pildikvaliteedis.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

DivX Ultra sertifikaat
DivX-vormingu toega võite nautida Internetist saadud videoid ja filme, sealhulgas ostetud populaarseid Hollywoodi filme, mugavalt oma elutoas. DivX-meediavorming on MPEG-4- põhine videotihendustehnoloogia, millega saab salvestada suuri faile, näiteks filme, treilereid ja muusikavideoid, andmekandjatele nagu CD-R/ RW ja DVD-R ning esitada neid Philipsi DivX Ultra sertifikaadiga Blu-ray- või DVD-mängijas.DivX Ultra liidab ühte mugavasse failivormingusse DivX-vormingu esitamise ja suurepärased funktsioonid, näiteks integreeritud subtiitrid, mitmes keeles heli, mitu heliriba ja menüüd.

Multimeediumi DivX

Esitage vorminguid CD, (S)VCD, DVD, DVD+-R/RW, DivX, MP3, WMA, JPEG

ProReader Drive

Tehnoloogiaga ProReader Drive saate oma filme ja muusikat muretult nautida. Ka vanu, määrdunud ja kriimustatud plaate esitatakse algusest lõpuni, ilma et te kahjustusi märkaksite. Uusimat tehnoloogiat kasutav ProReader Drive teisendab nõrgad analoogsignaalid tugevateks digitaalsignaalideks, leides teavet, millega saab ka halvemas seisukorras plaate sujuvalt esitada. Koos võimalusega esitada peaaegu kõiki videovorminguid aitab ProReader Drive tagada mis tahes plaadi kindla esitamise.

MP3-failide loomine ühe nupuvajutusega

Teisendage oma lemmik-CD-del olev muusika Philipsi seadme abil MP3-failideks ning salvestage need USB-kaabli abil mälupulgale või kaasaskantavasse meediamängijasse. Nautige MP3-failide mugavat loomist oma elutoas, ilma et vajaksite arvutit ja ka siis, kui CD-d esitatakse.

Karaoke Idol

Lisage enda karaoke-sessioonidele veelgi lõbu ja põnevust. Karaoke Idol võimaldab kahel või enamal lauljal omavahel võistelda. Lauldakse kordamööda ja Philipsi karaoke hindamissüsteem analüüsib, kui hästi keegi laulab. Pärast iga esinemist näitab süsteem humoorikat, laulja esinemisest inspireeritud joonisfilmi koos punktiskooriga. Mängu lõpuks kõrgeima punktiskoori saanud laulja võidab Karaoke Idoli tiitli!

Karaoke salvestamine

Karaoke salvestamine on täiustatud funktsioon, mis salvestab teie laulmise ja konverteerib faili MP3-vormingusse, mida saate esitada enda kaasaskantavalt muusikamängijalt. Lihtsalt ühendage enda mälupulk või USB kaabliga ühendatud kaasaskantav muusikamängija Philipsi DVD-mängija USBporti. Teie laulmine salvestatakse pakitud vormingusse, mille tulemuseks on ruumisäästlik MP3-fail. Nautige enda laulmist ringi liikudes või jagage seda enda sõpradega.

USB Media Link

Universal Serial Bus ehk USB on protokollistandard, mida kasutatakse tavaliselt arvutite, perifeerseadmete ja tarbeelektroonika ühendamiseks. USB Media Linki kasutamiseks peate vaid ühendama oma USB-seadme, valima filmi, muusika või foto ja saategi seda esitada.

Täiskaadrilaotus

Täiskaadrilaotus kahekordistab pildi vertikaalse eraldusvõime, mille tulemuseks on märgatavalt teravam pilt. Selle asemel, et kuvada ekraanile esmalt paarituarvulistest joontest koosnev kujutis ja seejärel paarisarvulistest joontest koosnev kujutis, kuvatakse mõlemad kujutised samal ajal. Hetkega luuakse kogu kujutis, kasutades maksimaalset eraldusvõimet. Sellise kiiruse puhul tajub silm teravamat pilti, millel pole joontest koosnevat struktuuri.

Tagasi

  • Formaatide tugi

    taasesitab formaate plaadilt JPEG, MP3, WMA, MPEG2, MPEG1, JPG
    esitab formaate läbi USB liidese MP3, WMA, JPEG, MPEG-2, MPEG-1
  • Salvestusmeedia tugi

    mängib plaate CD, CDDA, CD-R/CD-RW, DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, Kodak Picture Disc, SVCD, VCD
  • Heli

    heli sagedusala
    30 - 20000 Hz
    signaali-müra suhe 100 dB
  • Pildiparandus

    pildiparanduse süsteemid Progressiivne skaneerimine, video üles skaleerimine
  • Funktsioonid

    karaoke Jah
  • Liidesed

    mikrofoni sisend Jah
    USB-A 2.0
    1 tk
  • Mõõtmed

    kaal
    1,05 kg
    kõrgus 4,05 cm
    laius 31 cm
    sügavus 22,6 cm
  • Üldised parameetrid

    mängija tüüp CD / DVD / USB
    tootja Philips
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.