Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

4.1 Sound Bar LG LAS855M

4.1 Sound Bar LG LAS855M
  • 4.1 Sound Bar LG LAS855M

4.1 Sound Bar LG LAS855M

Tootekood: LAS855M Tootja: LG
599.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

LG elegantne nõgus kõlar Curved Sound Bar täiustab interjööri uskumatu ruumiheli abil. Lihtsa disainiga kõlar sobib mis tahes interjööri. Täiustage ruumi kõlarite abil ja täitke see rikkaliku heliga. Nõgus kõlar loob ideaalse ruumiheli, täites ruumi veatu kõlaga. Kõlari igas otsas olev kõrgsagedusvaljuhääldi muudab iga noodi muljetavaldavaks. Kuulake täiuslikkust ja tajuge endassehaaravat heli.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Parim võimalik helirežiim
LG kõlar Curved Sound Bar on loodud igat sorti meelelahutuse jaoks. Iga nooti täiustatakse ja kohandatakse vajaliku helitüübiga. Hääled on selged ja muusika rikkalikum. LG Curved Sound Bar on intelligentse tehnoloogia uus määratlus – see teab, mida on vaja kohandada või intensiivsemaks muuta ja see toodab vaid parimat heli, mida võimaldab LG i-Sound tehnoloogia.

Kontrollige kõlareid telefoni abil
Lihtsustatud kuulamine LG kõlari Curved Sound Bar abil on loodud mu kõrgtehnoloogilise linliku elustiili jaoks. Sisseehitatud Google Cast võimaldab kiirelt edastada lemmikmuusikat, raadio- või internetisaateid telefoni abil kõlaritesse. Toksake vaid oma lemmik-helirakenduses Cast-nuppu ja looge ideaalne muusika- ja meelelahutuskeskkond.

Helivooteenus
LG Music Flow mängija abil pääsete nüüd juurde uusimatele muusika voogedastusteenustele, nagu Spotify, Deezer, Napster ja TuneIn.

Automaatne muusikaesitus LG Range-of-Flow™ abil
Õppige tundma Music Flow'd. LG Range-of-FlowTM tehnoloogia abil sünkroniseerib ja mängib Music Flow automaatselt muusikat teie nutiseadmetest.

Kodukino režiim
Lisage lihtsalt mitme ruumi heliriba oma võrgustikku ja sünkroniseerige see mitme ruumi juhtmeta kõlaritega ning nautige kodukinosüsteemi.

Mitme ruumi režiim
Eri ruumidesse paigutatud kõlarid võivad mängida sama muusikat, olenevalt teie vajadustest. Sünkroniseerige eri ruumide kõlarid korraga, et mängida igas toas sama muusikapala.

Stuudiokvaliteediga HD-heli
LG Hi-Fi DAC ja Stable Mesh Network võimaldavad teil nautida HD-helikvaliteediga muusikat kvaliteedis järeleandmisi tegemata.

Home Chat
Saatke oma kõlarile koduteel lühisõnum ja koju jõudes on muusika mängimisvalmis. Seadistage automaatsed taimerid, alarmid ja muusikasoovitused hõlpsamaks ja lõbusamaks kuulamiseks rakenduse Home Chat abil.

Üleminekuteta võrgustik
Kombineerides silmusvõrgutehnoloogia Dual Band Wi-Fi-ga (2,4 / 5 GHz), pakub LG Music Flow stabiilset ja ühtlast ühendust, tänu millele ei jää ükski takt kuulmata.

Tagasi

  • Heli

    helikanalid 4.1
    heli võimsus (RMS)
    360 W
    helitehnoloogiad Dolby Digital, Dolby TrueHD, DTS: Digital Surround
    juhtmevaba subwoofer Jah
  • Liidesed

    Bluetooth Jah
    HDMI (sisendid) 1
    HDMI (väljundid) 1
    optiline helisignaali sisend Jah
    WiFi Jah
  • Funktsioonid

    seadmete ühilduvussüsteem Simplink (HDMI-CEC)
  • Üldised parameetrid

    tootja LG
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.