Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

SSD 850 EVO, Samsung / 2 TB

SSD 850 EVO, Samsung / 2 TB
  • SSD 850 EVO, Samsung / 2 TB

SSD 850 EVO, Samsung / 2 TB

Tootekood: MZ-75E2T0B/EU Tootja: Samsung
699.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Samsungi ainulaadse ja uuendusliku 3D V-NAND-välkmälu arhitektuur on läbimurre tavalise planaarse NAND-arhitektuuri tiheduse piiride, jõudluse ja vastupidavuse ületamises. 3D V-NAND valmistatakse 32 elemendikihi vertikaalse ladumisega üksteise peale, selle asemel et vähendada elementide mõõtmeid ja püüda paigutada seda mingisse fikseeritud horisontaalasendisse: tulemuseks on suurem tihedus ja jõudlus ning väiksem jalajälg.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Optimeerige igapäevast andmetöötlust TurboWrite-tehnoloogiaga ületamatu lugemis-/kirjutamiskiiruse saavutamiseks
Saavutage Samsungi TurboWrite-tehnoloogiaga ülim lugemis-/kirjutamisjõudlus oma igapäevase andmetöötluskogemuse maksimeerimiseks. Te ei saa mitte ainult rohkem kui 10% parema kasutamiskogemuse kui 840 EVO-ga, vaid ka kuni 1,9x suurema juhusliku kirjutamise kiiruse 120/250 GB mudelitele. 850EVO pakub oma klassi tippjõudlust järjestlugemise (540 MB/s) ja kirjutamise (520 MB/s) kiirustes. Lisaks saate optimeeritud juhusliku jõudluse kõigis QD-des klientarvutite kasutamisel.

Garanteeritud vastupidavus ja usaldusväärsus 3D V-NAND-tehnoloogiaga

850 EVO pakub garanteeritud vastupidavust ja usaldusväärsust, kahekordistades TBW-d võrreldes eelmise põlvkonna 840 EVO-ga: tööstusharus juhtiv 5-aastane garantii. 850 EVO võimaldab jõudluse minimeeritud vähenemisega püsivaid jõudlustäiustusi kuni 30% rohkem kui 840 EVO, olles üks töökindlamaid mäluseadmeid.

Minge kiirteele täiustatud RAPID-režiimiga

Samsungi tarkvara Magician, millel on Rapid-režiim 2x kiiremaks andmetöötluseks mingil süsteemi tasemel, kasutab kasutamata arvutimälu (DRAM) vahemäluna. Uusim Magician suurendas maksimaalset mälukasutust Rapid-režiimis eelmise 840 EVO versiooni 1 GB-lt 850 EVO 4 GB-ni, rakendades 16 GB DRAM-i. Samuti saate 2x jõudluse kasvu kõigis juhuslikes järjekorrasügavustes.

Töötage kauem suurema energiatõhususega, mida toetab 3D V-NAND

850 EVO pakub oluliselt pikemat akukestvust teie arvutis, kus süsteemi 3D V-NAND jaoks optimeeritud kontroller võimaldab nüüd seadme uneaega ülitõhusa 2 millivati juures. 850 EVO on nüüd kirjutamisoperatsioonide ajal 25% energiatõhusam kui 840 EVO tänu süsteemile 3D V-NAND, mis tarbib poole vähem energiat kui planaarne 2D NAND.

Väärtuslike andmete kaitse täiustatud krüpteeringuga AES 256

850 EVO on varustatud uusima riistvarapõhise kogu ketta krüptimise mootoriga. AES 256 krüpteering-biti turvatehnoloogia kaitseb andmeid ilma jõudlust vähendamata ja ühildub TCG Opal 2.0-ga. Samuti ühildub see Microsoft eDrive IEEE1667-ga, nii et teie andmed on teie meelerahuks kogu aeg kaitstud.

Kaitse ülekuumenemise vastu ülimalt operatiivse Dynamic Thermal Guardiga

850 EVO Dynamic Thermal Guard jälgib ja reguleerib pidevalt ketta ideaaltemperatuure, et ketas töötaks optimaalsetes tingimustes ja teie andmed oleksid kaitstud. Kui temperatuurid tõusevad üle optimaalse läve, alandab Thermal Guard need automaatselt, kaitstes teie andmeid ja säilitades samal ajal operatiivsuse, et teie arvuti oleks kogu aeg ülekuumenemise eest kaitstud.

Üleminek 850 EVO-le lihtne ja probleemivaba

Samsungi tarkvara One-stop Install Navigator võimaldab teil kõik andmed ja rakendused kolme lihtsa sammuga olemasolevalt esmasest mäluseadmest 850 EVO-le üle viia. Samuti võimaldab Samsungi tarkvara Magician teil optimeerida ja hallata oma süsteemi, nagu see teie pooljuhtkettale kõige paremini sobib.

Soetage endale tippkvaliteetsetest komponentidest koosnev integreeritud lahendus

Samsung on ainus pooljuhtkettafirma, kes projekteerib ja valmistab kõik ketta komponendid ise, et intergatsioon ileks täielikult optimeeritud. Tulemuseks on suurem jõudlus, madalam voolutarve tänu kuni 1 GB LPDDR2 DRAM-vahemälule ja suurem energiatõhusus tänu MEX/MGX-kontrollerile.

Tagasi

  • Mälu

    infokandja tüüp SSD
    kujutegur 2,5"
    andmeedastuse kiirus 540 Mb/s
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 2000 GB
  • Tarkvara

    operatsioonisüsteemide tugi Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Mõõtmed

    kaal 41 g
    kõrgus 6,985 cm
    laius 10 cm
    sügavus 0,68 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.