Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung

3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung

3D 55" Full HD LED LCD-teler, Samsung

Tootekood: UE55H6400AKXXH Tootja: Samsung
849.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Samsungi segmenteeritud hämardustehnoloogia võimaldab nautida vaatamist sügavamate mustade ja puhtamate valgete toonide varjunditega, mis muudavad kõik nähtu elavamaks ja kaasahaaravamaks. Seda kõike tänu keerukale kontrastsuse täiustamisele, mis toob esile teie teleri parimad omadused ja võimaldab nautida meelelahutust parimal moel. Samsungi mikrohämardustehnoloogia muudab pildid teravamaks kui kunagi varem.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Selge liikumise kiirus (Clear Motion Rate) minimeerib liikumise ähmasust
Tänu Samsungi täiustatud selge liikumise kiiruse (CMR) tehnoloogiale edastatakse selgelt ka kiirelt vahelduvad stseenid. Suurem CMR tähendab selgemat vaadet ja vähem ähmasust liikumisel, mis võimaldab nautida põnevusfilme, sporti ja muud meelelahutust parimal võimalikul moel. Selle tehnoloogia teevad võimalikuks paneeli suurem värskenduskiirus, kujutiseprotsessori kiirus ja tagantvalgustuse tehnoloogia. Tulemuseks on selgelt parem vaatamiselamus.

Mugav puutepadi ja liikumiskontroll teleri juhtimiseks

Tänu Samsungi nutikale juhtimissüsteemile Smart Control on teleri kasutamine nüüd veel lihtsam. Puutepadi võimaldab lehitseda Smart Hubi paneelidel ja kerida veebilehti ning puldiga osutades saate kasutada liikumiskontrolli, et liigutada ekraanikursorit navigeerimiseks või teksti mugavaks sisestamiseks. Kasulikud videojuhtimisklahvid võimaldavad vaadata filme, telesaateid ja muud sisu, mille olete alla laadinud või vaatamiseks tellinud.

Teie teler mõistab isegi kõne täislauseid

Tänu Samsungi uusimale hääljuhtimisfunktsioonile on nüüd teleri juhtimiseks rohkem võimalusi kui ainult ühesõnalised käsklused. Kui soovite filmi vaadata, öelge lihtsalt „otsi“, seejärel filmi pealkiri ja lõpuks „film“. Kui soovite vaadata 7. telekanalit, öelge lihtsalt „kanal 7“. Veebilehe vaatamiseks öelge lihtsalt selle võrguaadress. Häält saab kasutada ka ilmateadete, spordiuudiste ja börsiinfo1234 otsimiseks ning YouTube’i ja muude rakenduste avamiseks.

Juhtige oma telerit mugavalt häälkäsklustega

Tänu Samsungi uusimale hääljuhtimisfunktsioonile saate oma telerit mugavalt juhtida sõnaliste käsklustega. Kasutage oma häält mitmete selliste telerifunktsioonide juhtimiseks nagu kanali valimine, helitugevuse reguleerimine või teleri väljalülitamine. Peale selle saate kasutada lihtsaid häälkäskluseid, mis käivitavad ja peatavad selle, mida parajasti vaatate.

Võimas neljatuumaline protsessor jõudluse suurendamiseks

Võimas neljatuumaline protsessor suurendab Samsungi nutiteleri jõudlust. Erinevus paistab kohe silma – multitegumtöö, sisu vaheldamine ja veebilehitsemine on nüüd palju kiirem ning suhtlemine on oluliselt sujuvam. Selline lisavõimsus teeb meelelahutuse palju nauditavamaks – ooteaeg väheneb ja vaatamiseks jääb palju rohkem aega.

Uuendatud Smart View ühendab teleri, seadmed ja sisu

Samsungi uusim rakendus Smart View 2.0 hõlbustab kogu sisu soovikohast nautimist. Koduse võrgu abil saate edastada telerist edastatava otseülekande oma nutitelefoni või tahvelarvutisse ning kasutada mobiilseadet teleri juhtimispuldina. Või vaadata oma sisu nutitelefonis või arvutis ja nautida seda nutiteleriekraanil Smart Hubi multimeediapaneeli kaudu. Seda on lihtne kasutada, teie ülesandeks jääb vaid nautida.

Vaadake oma mobiilisisu suurel teleriekraanil kiiresti ja mugavalt

Samsungi nutiteler võimaldab nautida mobiiliseadmete sisu suuremal ekraanil kiiresti ja mugavalt. Samsungi täiustatud ekraani peegeldamise tehnoloogia muudab protsessi lihtsaks ja teleri signaaliallikat pole ka enam vaja vahetada. Avage lihtsalt oma mobiiliseadme teabepaneel, valige ekraani peegeldamise ikoon ja seejärel TV. Ja nii lihtne ongi nautida täismõõdus teleriekraanil rakendusi, mänge ja palju muud.

Kaasahaarav reaalsus tänu Samsungi täiskõrglahutusega 3D-tehnoloogiale

Olge valmis täiesti uutmoodi meelelahutuseks. Samsungi edasi arenenud täiskõrglahutusega 3D-tehnoloogia tähendab, et saate nautida ka 3D-filme ja telesaateid hämmastava täiskõrglahutusega. See parandab ka 3D-pildi kvaliteeti ning kõrvaldab varikujutised, pakkudes teile selgemat ja kaasahaaravamat vaatemängu. Te ei ole kunagi varem kogenud sellist kõrgtasemel 3D-reaalsust.

Eredamad värvid muudavad pildi paremaks

Samsungi tehnoloogia Wide Color Enhancer Plus parandab täiustatud pildiparandusalgoritmi abil oluliselt pildi kvaliteeti ja toob välja selle varjatud detailid. Tänu tehnoloogiale Wide Color Enhancer Plus näete nüüd värve sellistena, nagu nad olid algselt mõeldud.

Vaadake filme USB-seadmelt

Tänu funktsioonile ConnectShare Movie võite lihtsalt ühendada oma USB-mäluseadme teleriga ja nautida juba hetke pärast filme, fotosid või muusikat. Nüüd saate nautida erinevat sisu mugavalt elutoas, oma teleriekraanilt.


1 Hääljuhtimisfunktsiooni kasutamiseks on vaja Samsungi Smart Controli
2 Häälsuhtlus ei ole saadaval kõigis keeltes, dialektides ja regioonides.
3 Tegelikud omadused võivad erineda sõltuvalt keelest, hääldusest, häälest ja müratasemest ümbritsevas keskkonnas.
4 Hääljuhtimisfunktsiooni kasutamine ilmateadete, spordiuudiste ja börsiinfo otsimiseks ei pruugi olla kõikides piirkondades kättesaadav.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 55" / 140 cm
    ekraani tehnoloogia
    3D LED LCD
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    Netflix
    Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5,1
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    18,2 kg
    kaal ilma jalata 16,6 kg
    laius 124,14 cm
    kõrgus 79,25 cm
    sügavus 30,82 cm
    kõrgus ilma jalata 71,74 cm
    sügavus ilma jalata 6,4 cm
    VESA kinnituse suurus 400 x 400
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A+
    tootja Samsung
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+ (kõige energiasäästlikum) kuni F (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine sisselülitatud seisundis, väljendatud kilovatt-tundides aasta kohta.

140/55
Ekraani diagonaal.
Ekraani nähtava osa diagonaal sentimeetrites ja tollides.

Elektritarbimine.
Sisselülitatud seisundis elektritarbimine vattides.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel on selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel puudub selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.