Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips

Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips
  • Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips
  • Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips
  • Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips
  • Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips
  • Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips
  • Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips

Kaasaskantav juhtmevaba kõlar BT6000, Philips

Tootekood: BT6000R/12 Tootja: Philips
99.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Paigutage kõlar, kuidas soovite: vertikaalselt või horisontaalselt. Võimas 360° heli levib ühtlaselt igale poole. Pritsmekindel, tugev ja juhtmevaba muusika voogedastusega kõlar tagab sooja loomuliku heli igal pool, kuhu lähete.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Juhtmevaba voogedastus
Bluetooth on lühikese vahemaaga traadita side tehnoloogia, mis on nii vastupidav kui ka energiasäästlik. Tehnoloogia võimaldab lihtsasti ühendada iPodi/iPhone'i/iPadi või muu Bluetoothi seadme, nagu nutitelefoni, tahvelarvuti või isegi sülearvuti, et saaksite nautida oma lemmikmuusikat, video või mängude heli kõlarite kaudu juhtmevabalt.

Kaks kõlarielementi

Kõlarite kaks 1,5" neodüümelementi edastavad loomulikku, selget ja tasakaalustatud heli, samas kui kaks vastastikust passiivradiaatorit laiendavad ja võimendavad bassi. Eesmine ja tagumine täie ulatusega kõlar loovad ühtlase 360-kraadise heli ja võimaldavad nautida sama kvaliteediga heli, sõltumata kõlari suunast.

Digitaalne helitöötlus

Täiustatud helitöötlustehnoloogia täiustab muusikaesitust, et iga noot kõlaks kristallselge täpsusega ja iga paus oleks täielikus vaikuses. Philipsi digitaalne helitöötlustehnoloogia optimeerib kompaktsete kõlarite heli ja võimaldab esitada selget, detailset ja võimsat heli ilma moonutusteta.

Pritsmekindel disain

Veekindel disain võimaldab seadet nautida märgades ja vihmastes oludes. Seadme sisekomponendid on elementide eest kaitstud vastavalt rangetele IPX4-standarditele, mis võimaldab muusikat nautida vannitoas, köögis või isegi õues, hoolimata ilmastikuoludest.

NFC-tehnoloogia

Ühe puudutusega NFC (Near Field Communications) tehnoloogia võimaldab Bluetooth-seadmeid lihtsalt siduda. Lihtsalt koputage sisselülitatud NFC-ga nutitelefoni või tahvelarvutiga kõlari NFC-alale, et kõlar sisse lülitada, alustada Bluetoothi sidumist ja muusika voogedastust.

Sisseehitatud mikrofon

Tänu sisseehitatud mikrofonile toimib see kõlar ka telefonikõlarina. Kui kõne tuleb sisse, katkestatakse muusika ning te saate kõlari kaudu rääkida. Tehke ärikõne või helistage peolt oma sõbrale – mõlemal juhul toimib see suurepäraselt.

Helisisend (3,5 mm)

Looge hõlpsasti ühendus ning nautige kogu oma kaasaskantavates seadmetes ja arvutis olevat muusikat. Lihtsalt ühendage oma seade Philipsi komplekti helisisendi (3,5 mm) porti. Arvutite puhul tehakse ühendus tavaliselt kõrvaklapiväljundist. Kui ühendus on loodud, saate kogu oma muusikakollektsiooni kuulata otse ülikvaliteetsetest kõlaritest. Philips pakub tõepoolest ju parimat heli!

Tagasi

  • Heli

    heli võimsus 12 W
    valjuhääldite arv 2
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Bluetooth Jah
    NFC
    Jah
  • Mõõtmed

    kaal 490 g
    laius 18,8 cm
    kõrgus 7 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja Philips
    värv punane
    kaitseaste IPX4
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.