Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Apple iPod Touch (32 GB) 6. generatsioon

Apple iPod Touch (32 GB) 6. generatsioon
  • Apple iPod Touch (32 GB) 6. generatsioon
  • Apple iPod Touch (32 GB) 6. generatsioon
  • Apple iPod Touch (32 GB) 6. generatsioon
  • Apple iPod Touch (32 GB) 6. generatsioon

Apple iPod Touch (32 GB) 6. generatsioon

Tootekood: MKJ02BT/A Tootja: Apple
229.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Sinu muusika. Kõikjal kaasas.

iPod on ideaalne viis oma muusikakollektsiooni kaasaskandmiseks. Maailma suurimast muusikakataloogist iTunes Store saad iPod touchi laadida kõik oma lemmiklaulud. Ja tänu iCloudile on kõik iTunes Store'ist ostetud asjad automaatselt kõigis sinu seadmetes tasuta saadaval. Kui soovid oma muusikakuulamisvõimalusi veelgi täiustada, saad iPod touchi muusikarakenduse kaudu kasutada Apple Musicut.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Rohkem jõudu mängimiseks.
Võimas A8-kiip. Hämmastav Retina-ekraan. Ülikergelt kaasas kantav disain. Ükskõik, kas eelistad kiiret märulit, hämmastavalt üksikasjalikke strateegiamänge või kaunilt keerukaid mõistatusi – iPod touch pakub sulle parimat mobiilset mängukogemust.

A8-kiip. Kiirem, kui tahta oskad.

iPod touch sisaldab Apple'i 64- bitise arhitektuuriga A8-kiipi. Selle lauaarvuti-klassi kiibiga on graafikaprotsessor kuni 10 korda kiirem kui eelmise põlvkonna iPod touchil, mis muudab su lemmikmängude graafika sujuvamaks ja erksamaks kui eales varem. Lisaks on keskprotsessor kuni kuus korda kiirem. Aku kestvus on endiselt väga hea – saad järjest kuulata kuni 40 tundi muusikat ja vaadata 8 tundi videoid.

Metal-tehnoloogia

A8-kiibi ja iOS 8 graafikajõudluse parimate võimaluste kasutamiseks töötasime välja Metali – see on uus tehnoloogia, mis võimaldab arendajatel luua tõeliselt kaasahaaravaid mänge. Metal on optimeeritud täielikult ära kasutama kesk- ja graafikaprotsessori võimalusi, et pakkuda üksikasjalikku graafikat ja keerukaid visuaalefekte. Nii tunduvad kõik kujuteldavad maailmad realistlikumad.

M8 -kaasprotsessor

M8-kaasprotsessor mõõdab pidevalt füüsilist liikumist andurite, näiteks güroskoobi ja kiirendusmõõturi abil. M8- kaasprotsessor teeb selle töö A8-kiibi asemel ära, mistõttu on toitejõudlus suurem. M8-kaasprotsessor pakub ka täpset treeningujälgimisteavet (näiteks tehtud sammude arv ja läbitud vahemaa) ning kuvab tulemused rakenduses Health.

Rõõmu kogu perele.

Nüüd saavad kuni kuus pereliiget teha ühiseid oste iTunesist, iBooksist ja App Store'ist ilma kontot jagamata. Nii pääsevad su parimad sõbrad juurde su lemmikasjadele. Tänu perega jagamise funktsioonile on pereliikmeil lihtsam jagada fotoalbumeid, kalendreid ja isegi oma asukohta. Saad luua Apple ID isegi alla 13-aastastele lastele, et ka nemad saaksid osaleda. Vanemad saavad nõuda lastelt ostuloa küsimist ja piirata Safaris juurdepääsu veebisaitidele.

Võta juhtmevabalt.

iPod touch sisaldab traadita side tehnoloogia viimast sõna. Kui sul on WiFi-ühendus, saad teha FaceTime'i kõnesid, saata sõnumeid, postitada fotosid ning laadida alla oma lemmikmänge ja muusikat. Tänu 802.11ac-toele on WiFi-ühendus kuni 3 korda kiirem kui standardi 802.11n puhul. iPod touch toetab ka tehnoloogiat Bluetooth 4.1, nii et kui soovid kuulata lemmikmuusikat, saad ühendada kõrvaklapid, ja kui tahad mõnes mängus rekordeid purustada, saad ühendada juhtpuldi.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 4 "
  • Funktsioonid

    FM raadio Ei
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Ei
    Apple AirPlay 2
    Jah
    Bluetooth Jah
    USB-A Ei
    WiFi Jah
  • Toide

    toide aku
  • Mõõtmed

    laius 5,86 cm
    kõrgus 12,34 cm
    sügavus 0,61 cm
  • Üldised parameetrid

    komplektis Apple EarPods kõrvaklapid, Lightning->USB kaabel
    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.