Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

iPod Shuffle 2 GB, Apple / 4. generatsioon

iPod Shuffle 2 GB, Apple / 4. generatsioon
  • iPod Shuffle 2 GB, Apple / 4. generatsioon

iPod Shuffle 2 GB, Apple / 4. generatsioon

Tootekood: MKM72BT/A Tootja: Apple
59.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Õhuke anodeeritud alumiinium. Kaheksa kaunist värvitooni.

Korpus on valmistatud ühest alumiiniumilõigust, et iPod shuffle oleks töökindel, õhuke ja vastupidav. Ning tänu värvivalikule on see ka täiuslik trenditoode.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Võta sadu laule endaga kaasa.

Enam ei jää ükski lemmiklugu sinust maha. iPod shuffle pakub kuni 15-tunnisele aku kestvusele* lisaks 2 GB mälumahtu, mis on piisav lausa sadade lugude talletamiseks.** Sellest on küllalt nii treeningu kui ka töölesõidu ajal kuulamiseks. Ning ruumi jääb üle ka mitme playlisti, Genius miksi, podcasti ja audioraamatu jaoks.

Kinnitub kõikjale. Sobib kõigega.

iPod shuffle ei ole lihtsalt kaasaskantav ese. See on ka aksessuaarina kantav. Kinnita see oma särgi, jaki, trenniriiete, seljakoti või käekotirihma külge – ja see püsib paigal olenemata sellest, kas jalutad tänaval või jooksed staadionil. Selle peal on ruumi ka isikupärasele graveeringule, mis on Apple'i veebipoes saadaval.

Juhtelemendid. Ühel nupul.

Kontrolli oma muusikat vaid paari klõpsuga.


Suur klõpsatav puuteplaat iPod shuffle'i esiküljel hõlbustab muusika juhtelementide kasutamist. Muusika esitamiseks või peatamiseks vajuta keskmist nuppu. Edasi- või tagasikerimiseks ja helitugevuse reguleerimiseks vajuta äärenuppe. Klõps, klõps, klõps – muusika sinu kõrvadele.

Esita oma soovi järgi.

Kas sa tegutsed spontaanselt? Või eelistad korda? Lihtsalt puuduta juhuesituse nuppu ja vali endale sobiv kuulamisviis. Libista nupp vasakule ja lugusid esitatakse juhuslikus järjekorras. Libista nupp keskele ja lood esitatakse õiges järjekorras. Kui aga libistad nupu paremale, lülitatakse iPod shuffle välja.

• Vasakul: muusika juhuesitus
• Keskel: esita järjekorras
• Paremal: lülita välja

VoiceOver. Ütleb sulle seda, mida soovid kuulda.

Anna oma lugudele hääl.

Oletame, et kuulad mõnda lugu ja soovid selle esitaja kohta rohkem teada saada. Vajuta lihtsalt iPod shuffle'i ülaservas asuvat VoiceOver-nuppu ning saadki teada.*** Saad kasutada VoiceOverit ka playlisti pealkirjade kuulamiseks ja vaheldumisi aktiveerimiseks. Kui iPodi aku vajab laadimist, annab VoiceOver sulle sellest teada.

See räägib sinu keeles.


Prantsuse lembelugu. Hispaania boolero. Itaalia kantaat. Sinu muusikakogus on lugusid kogu maailmast. Ja seetõttu räägibki VoiceOver 29 keeles. Nii ütleb see lugude pealkirjad ja esitajad nende emakeeles või sinu valitud keeles.

Esitusloendid. Igale tujule oma.

Sünkrooni nagu süda lustib.


iTunes Mac- või PC-arvutis muudab iPod shuffle'i sisuga täitmise lihtsaks. Vali playlistid, audioraamatud, podcastid ja muud helifailid ning sünkrooni need omavahel.

Kui ühest esitusloendist ei piisa.


Tõenäoliselt on su arvuti iTunesis mitu playlisti. Näiteks üks töölesõidu ajal ja teine jõusaalis kuulamiseks. Sünkrooni need iPod shuffle'iga ja saad kuulata oma tujule vastavat miksi. VoiceOver ütleb sulle iga playlisti pealkirja, et saaksid neid hõlpsalt vahetada ja leida sobiva, ilma et peaksid kaua otsima.

Las Genius valib muusika.

Teine võimalus iPod shuffle'is hea muusikamiksi loomiseks on lasta teha seda Geniusel. Käivita Genius oma arvuti iTunesis ning see otsib kokkusobivaid lugusid. Seejärel luuakse Geniuse miksid, mille saad hõlpsalt oma iPod shuffle'iga sünkroonida. Nii võid avastada vanu lemmiklugusid, mida pole juba ammu kuulanud.

* Aku kestvus sõltub kasutusviisist ja konfiguratsioonist. Lisateavet leiad veebilehelt www.apple.com/ee/batteries.
** 1 GB = 1 miljard baiti; tegelik vormindatud maht on väiksem.
*** Saadaval valitud keeltes.

Tagasi

  • Liidesed

    USB-A Jah
  • Toide

    toide aku
  • Mõõtmed

    laius 3,16 cm
    kõrgus 2,9 cm
    sügavus 0,87 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.