Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon

iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon
  • iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon
  • iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon
  • iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon
  • iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon
  • iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon
  • iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon
  • iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon
  • iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon

iPod Nano 16 GB, Apple / 7. generatsioon

Tootekood: MKN52QB/A Tootja: Apple
189.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Värske disain

Uuel iPod nanol on 2,5-tolline puutetundlik ekraan, millega on mugav pilte, videoklippe ja muud sirvida. Tänu Bluetoothile on võimalik ühendada seade juhtmevabalt kõlarite, kõrvaklappide, autoaudio või muu Bluetooth-seadmega.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Disain.
Uud korpus. Sama sisu.


Kõigest 5,4 mm paks ja umbes sama suur kui pangakaart – uus iPod nano on õhem kui kõik varasemad. 2,5-tolline Multi-Touch-ekraan on ligi poole suurem kui eelmisel iPod nanol, et saaksid oma lemmikmuusikat, -fotosid ja -videoid rohkem vaadata. Nuppude abil saad lugusid kiiresti esitada, peatada või muuta ning reguleerida helitugevust. Tänu uuele sujuvaks kujundatud anodeeritud alumiiniumist korpusele istub iPod nano käes sama hästi kui kõlab. Ja iPod nano ei oleks ju iPod nano ilma säravate värvideta, millest üks on ilusam kui teine.

Muusika.
Rütm, mis tuleb sinu eest

Pane rütm paika.

Puuduta, et esitada oma lemmiklood. Või terved albumid. Või kõik selle esitaja lood. Saad neid valida isegi žanri või helilooja järgi. Sirvi oma muusikakogu ja vaata albumite kaanepilte suurel ekraanil. Või võta iPod nano ja raputa seda – see valib sinu muusikakogust automaatselt mõne muu loo.

Genius. Sinu enda isiklik DJ.

Ütleme, et kuulad mõnda oma lemmiklugu ja soovid samas meeleolus jätkata. Puuduta lihtsalt Geniust. Genius otsib sinu iPod nanost üles teised lood, mis omavahel hästi kokku sobivad, ja koostab sinu jaoks esitusloendi. Saad iTunesis luua Geniuse mikse ja meelepärased tulemused oma iPod nanoga sünkroonida. Seejärel puuduta lihtsalt ikooni Genius Mixes ja saadki taas nautida avastamisrõõmu, kuulates ammu meelest läinud lugusid.

Video.
Tõeliselt väikesel suurel ekraanil


Vaata nüüd iPod nanost oma lemmiktelesaateid, Hollywoodi menufilme, tasuta videokujul taskuhäälingusaateid ja koduvideoid. Ja seda kõike 2,5-tollisel Multi-Touch-laiekraanil. Puuduta esitamiseks, edasi- või tagasikerimiseks ja peatamiseks. iPod nanoga saad meelt lahutada millal ja kus iganes soovid.

Bluetooth-tehnoloogia.
Juhtmetest prii.


iPod nano sisseehitatud Bluetooth 4.0 liides viib su muusikaelamuse uuele tasemele. iPod nano ja Bluetooth-toega kõrvaklappide ning toetatud kõlarite ühendamine on lihtsamast lihtsam. Kuna segavaid juhtmeid pole, on iPod nanoga mugav trenni teha. (Enam ei pea kartma, et need jõusaalis mõne seadme taha kinni jäävad.) Ja kui su auto helisüsteemil on Bluetooth-tugi, saad iPod nano autosse istudes käivitada sealt, kus enne pooleli jäid. Ega jää ühestki olulisest hetkest ilma.

Raadio.
Alternatiivne võimalus rokkimiseks.


FM-raadioga püsid enda ümber toimuvaga kursis – kuula matšiülekannet, uudiseid, oma lemmikjutusaateid või muud. Ühenda lihtsalt kõrvaklapid ja puuduta juhtelementide kuvamiseks. Koputa raadioketast jaamade muutmiseks või puuduta, et määrata oma lemmikjaamad. Soovid pausi teha? Live Pause ei jäta sind ühestki olulisest hetkest ilma. Puuduta loo või programmi peatamiseks ja puuduta uuesti, et jätkata. Saad isegi kuni 15 minutit tagasi kerida ja laulusõnad üle kuulata. Või otseülekandele järelejõudmiseks edasi kerida.

EarPods - täiesti uued kõrvaklapid.
Täiesti uus viis muusikale lähenemiseks.


Apple'i disainerid ja insenerid soovisid luua kõrvaklappe, mida oleks kõigil mugav kõrvas kanda ja mis seal ka püsiksid ning pakuksid seejuures kvaliteetset heli. Nad testisid enam kui 600 inimesel 124 prototüüpmudelit. Tulemuseks on täiesti uued kõrvaklapid – EarPods. Selliseid pole sa varem näinud. Ega ka kuulanud. Ning helikvaliteet on pea sama hea kui tipptasemel kõrvaklappidel.

Lightning-liides.
Nutikas. Vastupidav. Ümberpööratav


Selleks, et iPod nano õhemaks teha, tuli midagi olulist muuta: 30 klemmiga liides asendati uue, väiksema ja paremaga. Tutvustame sulle Lightning-liidest, mis on märkimisväärselt vastupidavam kui 30 klemmiga liides. Kuna see on ümberpööratav, siis pole enam võimalik kaablit valepidi ühendada. Kui sinu iPod nano tarvik ühildub ainult 30 klemmiga liidesega, saad selle siiski iPod nanoga ühendada. Selleks kasuta adapterit Lightning-liides 30 klemmiga liideseks (müüakse eraldi). Aga kuna tarvikutel kasutatakse järjest rohkem traadita side Bluetooth-tehnoloogiat, siis ei ole kaablite pärast enam kaua vaja muretseda.

Trenn.
Tunneta rütmi. Ja kulutatud kaloreid.


iPod nano on ideaalne trennikaaslane. See motiveerib sind muusikaga ja pakub reaalajas tagasisidet. Kuna iPod nanol on sisseehitatud Nike+ tugi ja sammuloendur, pole enam vaja sammude, vahemaa, kiiruse, aja ja kulutatud kalorite arvestamiseks kasutada vastuvõtjat või jooksujalatsi sisse käivat sammuloendurit. Sisseehitatud Bluetooth-tehnoloogia abil saad luua juhtmevaba ühenduse pulsivöö ja kõrvaklappidega ning hõlpsamalt trenni teha. Kui treening tehtud, sünkrooni iPod nano nikeplus.com veebilehega ning hinda oma päevategevusi ja eesmärke, vaata oma NikeFuel näitajaid ning võrdle enda ja sõprade treeningprogramme. Ja nii iga päev.

Fotod.
Sinuga kaasas igal pool.


Võta paar tuhat fotot endaga kaasa ja vaata neid täpselt seal, kus parajasti asud. iPod nano suuremalt ekraanilt on seda mugav teha. Vii foto suurendamiseks sõrmed kokku ning tõesta kolleegidele, et sa hoopis naersid, mitte ei karjunud sellel Itaalia ahviraudteel. Või tee tuju heaks oma koera veidrate magamisasendite vaatamisega. Sest lisaks kõigele muule heale, mida iPod nano pakub, on see ka suurepärane pisike fotoalbum.

Taskuhäälingusaated.
Nüüd kõik ühes kohas.


Suure tõenäosusega leidub peaaegu kõige sind huvitava kohta mõni heli või videoga taskuhäälingusaade, mida saad otse oma iPod nanos vaadata ja kuulata. Sirvi saateid iTunesi taskuhäälingusaadete kataloogis. Ja kui leiad mõne, mis sind huvitab, siis telli see. Nii ei maga sa ühtki osa maha. Ning mis veel parem – paljud neist on tasuta.

iTunes.
Kõik meelelahutuseks vajalik.


iTunes on kõige hõlpsam viis, kuidas iPod nano muusika, filmide, taskuhäälingusaadete ja muuga sisustada. Osta oma Mac- või PC-arvutis iTunesi poest soovitud tooteid või impordi CD-kogu iTunesi. Seejärel saad ise esitusloendeid luua või lasta neid Geniusel koostada ning valida Geniuse miksid ja sünkroonida need oma iPod nanoga.

Hõlbustusfunktsioonid.


iPod nano sisaldab hõlbustusfunktsioone, mis aitavad ka puudega inimestel muusikat, heliraamatuid ja muud nautida.

VoiceOver

Maailma esimene liigutustepõhine ekraanilugeja ütleb ekraanil olevate menüüde, lugude ja esitajate nimed – vaja on vaid üht sõrmepuudutust.

* Mõned funktsioonid, rakendused ja teenused pole kõigis piirkondades saadaval.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 2,5 "
  • Funktsioonid

    FM raadio Jah
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Ei
    Bluetooth Jah
    USB-A Jah
  • Toide

    toide aku
  • Mõõtmed

    laius 3,96 cm
    kõrgus 7,65 cm
    sügavus 0,54 cm
  • Üldised parameetrid

    komplektis Apple EarPods kõrvaklapid, Lightning->USB kaabel
    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.