Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS

MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS
  • MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS

MacBook Pro, Apple / 15,4" Retina, 256 GB, RUS

Tootekood: MJLQ2RS/A Tootja: Apple
1999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Ilmselgelt meie kõige arenenum sülearvuti.

Murranguline Retina-ekraan. Ainult välkmälu kasutav arhitektuur. Neljanda põlvkonna Inteli protsessorid. Erakordselt õhuke ning kerge 15-tolline kujundus. Need omadused viivad sülearvuti täiesti uuele tasemele. Seda teevad nad ka kõigega, mida selle abil lood.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Retina-ekraan.
Vaade, mis on väärt miljoneid. Piksleid.

Kui ekraanile mahutada nii palju piksleid (üle nelja miljoni 13-tollisel mudelil ja üle viie miljoni 15-tollisel mudelil), siis on tulemus tõeliselt vapustav. Pikslite tihedus on nii suur, et silm ei suuda üksikuid piksleid eristada. Pildid on uskumatult reaalsed. Tänu 13-tollise MacBook Pro hämmastavale 2560×1600 pikslisele eraldusvõimele ja 15-tollise MacBook Pro sama muljetavaldavale 2880×1800 pikslisele eraldusvõimele näed igast kõrgekvaliteetsest pildist rohkem, ning seda uskumatu pikslitäpsusega. Tekst on nii terav, et sulle tundub, nagu loeksid sa e-kirju, veebilehti ja dokumente paberile prindituna. Uus Retina-ekraan vähendab peegeldust, säilitades uskumatu värvi ja kvaliteedi. Suur kontrastsus muudab musta mustemaks ja valge valgemaks. Ja kõik vahepeale jääv on rikkalik ja ergas. IPS-tehnoloogia pakub ekraanist laia 178-kraadist vaadet, nii näed erinevust peaaegu iga nurga alt. Ja see, mida sa näed, hakkab sulle meeldima.

Neljanda põlvkonna Inteli mobiilprotsessorid.
Kahetuumalised. Neljatuumalised. Tõsiselt võimsad.

Neljanda põlvkonna kahetuumalise Intel Core i5 või Intel Core i7 protsessori ja Retina-ekraaniga 13-tollise MacBook Pro korral saad ka oma kõige rohkem jõudlust vajavad rakendused endaga kaasa võtta. Ehk kuhu iganes saad oma kaamera kaasa võtta, saad kaasa võtta ka terve digitaalse fotostuudio. Kõik mudelid kasutavad hüper-hargtöötlust, mis suurendab jõudlust, võimaldades igas tuumas teha korraga mitut toimingut. Kuni 3,0 GHz (Turbo Boostiga kuni 3,5 GHz) taktsagedusega ja 4 MB jagatud kolmanda taseme (L3) vahemäluga protsessorid on peaaegu kõigeks valmis. Retina-ekraaniga 15-tollisel MacBook Pro'l on aga võimsust veelgi rohkemaks. Neljanda põlvkonna kahetuumaline Intel Core i7 protsessor tagab MacBook Pro'le seninägematu kiiruse. Tänu kuni 2,8 GHz (Turbo Boostiga kuni 4,0 GHz) taktsagedusele ja kuni 6 MB jagatud kolmanda taseme (L3) vahemälule on eriprogrammides nagu Final Cut Pro ka keerukamate toimingute tegemine kiire ja lihtne. Kõigi mudelite standardvarustusse kuulub 16 GB ülikiiret 1600 MHz mälu. See tähendab, et 15-tolline MacBook Pro on valmis kõigeks, mida suudad välja mõelda, kus iganes sa parasjagu viibid.

Iris ja Iris Pro Graphics.
Veatu esitus sinu ekraanil.

15-tolline MacBook Pro on fenomenaalse ekraani ning vastava graafikajõudlusega. Selle neljanda põlvkonna Intel Core i7 protsessoril on Iris Pro Graphics graafikakaart, mille 128 MB suurune sisseehitatud mälu toimib ülikiire vahemäluna ja kiirendab seeläbi protsessorit ning graafikanõudlikke toiminguid. Veelgi võimekama graafikajõudluse jaoks vali 15-tolline mudel, mis ühendab endas Iris Pro Graphics graafika ja uue protsessori NVIDIA GeForce GT 750M võimsuse. Tänu 2 GB suurusele GDDR5 mälule näed 3D-mängudes ühes sekundis rohkem kaadreid ning sinu HD-kvaliteediga koduvideod on nüüd kiiremad ja sujuvamad.

Kauakestev aku.
Kuni 9-tunnine kasutusaeg, 30-päevane ooteaeg.

13-tollise MacBook Pro aku kestab ühe laadimisega kuni 9 tundi ja 15-tollise mudeli aku kuni 8 tundi. See on sülearvuti kohta hämmastavalt pikk aeg. Aga nii suure jõudlusega sülearvuti korral, millel on ülisuure eraldusvõimega ekraan, tipptasemel protsessorid, graafika, ning üliõhuke disain, on see lausa ületamatu. Sisseehitatud aku pakub kuni 1 000 täielikku täis- ja tühjaks laadimise tsüklit ning kuni 30-päevast ooteaega, millest väljumiseks kulub vaid silmapilk.

Ülikiire välkmälu.
Välkkiire, sõna otseses mõttes.

Märkad vahet kõiges, mida teed – käivitumiseks kulub vaid mõni sekund, programmid avanevad kiiresti ja ka töölaual liikumine on uskumatult sujuv ja tundlik. Kõike seda tänu PCIe-põhisele välkmälule, millel on hämmastavalt kiire lugemis- ja kirjutamisjõudlus.2 Nüüd saad hiiglaslikke fotokogusid Aperture'i importida uskumatult kiiresti. Tänu välkmälule, neljatuumalisele protsessorile ja suure jõudlusega graafikale kulub 15‑tollises mudelis ka kõige nõudlikemate Final Cut Pro toimingute jaoks vaid mõni hetk. Kuna nendel MacBook Pro mudelitel on kuni 1TB välkmälu, saad vajalikud failid alati enda juures hoida.3 Välkmälul pole liikuvaid osi, mis muudab selle eriti töökindlaks ja vaikseks. Välkmälu on väga ökonoomne, mis tähendab, et MacBook Pro võib olla ooterežiimis kuni kuu aega ilma, et peaksid seda vahepeal laadima. Pole vahet, kas möödunud on 1 päev või 30 päeva, see välkmäluga MacBook Pro ärkab üles seal, kus sul pooleli jäi.

802.11 ac WiFi.
Kiiruse definitsioon.

Tutvu mobiilse loovstuudio viimase sõnaga. Rõhk on sõnal mobiilne. 802.11ac WiFi ja Bluetooth 4.0 traadita side tehnoloogia abil võid juhtmed seinast tõmmata ning ühendus ei katke ei võrguga, juhtmevabade tarvikutega ega maailmaga. AirPlay ja Apple TV abil saad HD-teleris juhtmevabalt oma MacBook Pro's olevaid videoid esitada, fotodega uhkustada ja muusikat nautida. Ning kui su MacBook Pro loob ühenduse 802.11ac WiFi baasjaamaga (näiteks AirPort Extreme või AirPort Time Capsule), on traadita side jõudlus kuni kolm korda kiirem.

Thunderbolt 2.
Kõige arenenum sisend/väljund-süsteem.

Kiire ja mitmekülgne Thunderbolt 2 kindlustab igale välisseadmele ribalaiust kuni 20 GB/s. Seega oled enam kui valmis järgmise põlvkonna võimsate lisaseadmete kasutamiseks. Saad ühendada mahukaid salvestuskettaid ja lisada PCI laienduse. Kuna Thunderbolt 2 liides võimaldab kuni kuue seadme pärgühendust, saad ainuüksi Thunderbolti kaudu arvutiga liita kuni 12 välisseadet. Olenemata sellest, kas valid 13- või 15-tollise mudeli, saad kaks Thunderbolt 2 liidest, kaks USB 3 liidest, HDMI-liidese, SDXC-kaardipesa ning kõrvaklapiliidese. Seega saad minutitega luua professionaalse stuudio, mille keskmes on MacBook Pro.

Heli ja Pilt.

Sa pole kõike kuulnud, kuni sa pole kuulnud MacBook Pro's olevaid kõlareid. Millegi nii õhukese ja kerge kohta on helitase hiiglaslik. Suure dünaamilise ulatuse, optimaalse tasakaalu ja täpse ning väljendusrikka kvaliteediga kõlarid on ennekuulmatult head. Me töötasime disaini kallal väsimatult, et iga kuuldava detsibelli kvaliteet oleks maksimaalne. Sisseehitatud topeltmikrofon on suurepärane, kui soovid end tõeliselt kuuldavaks teha. Kui oled FaceTime'i kõnet tegemas, siis need mikrofonid vähendavad sülearvuti tagant tulevat taustmüra. Kui kasutad dikteerimisfunktsiooni, siis loovad need kohanduva helikiire, mis reguleerub nutikalt sinu hääle tuvastamiseks, vältides sind ümbritsevat müra.

Multi-Touch-puuteplaat ja taustvalgustusega klaviatuur.

Opsüsteemis OS X on Multi‑Touch tehnoloogia oluline osa sinu suhtlusest oma Maciga. Realistlike, intuitiivsete liigutuste abil saad vahetada kuvatavat programmi, navigeerida oma sisus ja kasutada töölauda võimalikult tõhusalt. Uus MacBook Pro sisaldab suurt klaasist klahvpinnaga Multi‑Touch-puuteplaati. Koputamine, näpistamine, libistamine ja klõpsamine on imelihtne. Õhuke ja kerge MacBook Pro on loodud igale poole kaasa võtmiseks – ka sinna, kus pole alati piisavalt valgust. Sisseehitatud ümbritseva valguse andur reguleerib kuvari ja klaviatuuri eredust vastavalt ümbritsevatele valgusoludele. Nii ei jää sa kunagi pimedusse.

iCloud.
Kõik, mida vajad. Kõikjal, kus seda vajad.

iCloud salvestab sinu sisu ja pakub juurdepääsu sinu muusikale, fotodele, kalendritele, kontaktidele, dokumentidele ning muule sisule mis tahes seadmest, mida parasjagu kasutad. Seega kui pildistad oma iPhone'iga või muudad iPadis koosoleku aega, siis iCloud kindlustab, et muudatused ilmuvad ka sinu Maci. See töötab mõlemat pidi – kui lood Macis mõne töödenimekirja, saad seda muuta ka oma iPhone'is.

Sisaldab võimsaid rakendusi.
Asu kohe töötama. Ja mängima.

Kui võtad MacBook Pro karbist välja, on see kohe valmis dokumente looma, numbreid kokku lööma, esitlusi jagama, fotosid redigeerima, filmima ja muusikat tootma. Seda põhjusel, et selles on kuus võimsat rakendust: Pages, Numbers, Keynote, iPhoto, iMovie ja GarageBand.6 Lisaks kõik muud hämmastavad rakendused, sealhulgas Safari, Mail ja iBooks, mis sobivad suurepäraselt nii toiminguteks, mida soovid teha, kui ka nende jaoks, mida pead tegema. Ja loomulikult on Mac App Store'is tuhandeid muid rakendusi.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 15,4"
    ekraani resolutsioon
    2880x1800
    ekraani pind läikiv
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i7
    protsessor 4770HQ
    kiirus 2,2 kuni 3,4 GHz
    vahemälu 6 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 256 GB
    mäluseadme tüüp välkmälu
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Ei
  • Liidesed

    USB-A 3.0
    2 tk
    HDMI Jah
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Mõõtmed

    laius 35,89 cm
    sügavus 24,71 cm
    kaal
    2,04 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.