Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Mängukonsool Xbox360 E (4 GB) + Kinect, Microsoft

Mängukonsool Xbox360 E (4 GB) + Kinect, Microsoft
  • Mängukonsool Xbox360 E (4 GB) + Kinect, Microsoft
  • Mängukonsool Xbox360 E (4 GB) + Kinect, Microsoft
  • Mängukonsool Xbox360 E (4 GB) + Kinect, Microsoft
  • Mängukonsool Xbox360 E (4 GB) + Kinect, Microsoft

Mängukonsool Xbox360 E (4 GB) + Kinect, Microsoft

Tootekood: 885370887433 Tootja: Microsoft
199.99 €
299.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kinect äratab mängud ning meelelahutuse ellu - ilma mängupuldita. Lihtsasti kasutatav ning ülimalt kaasahaarav süsteem paneb ka kõige laisema seltskonnaliikme liigutama ning kaasa elama. Pall tuleb sinu poole? Löö seda! Tahad mänguga ühineda, astu aga areenile. Isegi videofailide taasesitust on võimalik käega juhtida.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kinect sensor: Kinect sensori abil on mängimine hoopis midagi uut. Lihtsasti kasutatav ja lõbus Kinect sensor kasutab laineid löönud kehajälgimistehnoloogiat, mis asetab Teid meelelahutuse keskpunkti. See uus tehnoloogia võimaldab sensoril ära tunda sinu keha ning peegeldada sinu tegevus otse mängu, tehes sinust endast mängupuldi. Sensor ühildub kõikide Xbox 360 konsoolidega ja on Kinect mänguga komplektis. Tänu Kinect sensorile on Xbox 360 mängukonsoolil parim mängupult - sina! 

Integreeritud Wi-Fi: Uus Xbox 360 on ainuke konsool, millel on kiireks ja lihtsaks Xbox LIVE ühenduseks 802.11n sisseehitatud Wi-Fi. Lae Xbox LIVE keskkonnast alla mänge formaadiga 1080p ja 5.1 ruumilise heliga. Ühildub b/g/n võrkudega.

Xbox LIVE: Xbox LIVE toob Teie elutuppa meelelahutust! Lae alla mänge ja mängulisasid nagu uued tasandid, tegelased, kaardid jne. Lihtne mitmikmängus sõpradega ühendamine ja mängimine - ükskõik kus nad ka ei asuks. Lisaks saate kasutada rakenduste abil Twitterit, Last FM-i ja Facebooki. Xbox LIVE ühendab teid mängude ja meelelahutuse keskjaama!

Kinect sensori valmidus: Kinect äratab mängud ning meelelahutuse üldiselt ellu - ilma mängupuldita. Lihtsasti kasutatav ning ülimalt kaasahaarav süsteem paneb ka kõige laisema seltskonnaliikme liigutama ning tiimiliikmetele kaasa elama. Pall tuleb sinu poole? Löö seda! Tahad mänguga ühineda, astu aga areenile. Isegi videofailide taasesitust on võimalik käega viibutades juhtida. Uus Xbox 360 on varustatud spetsiaalse pordiga, et Kinect sensori ühendamine oleks veatu.

Juhtmevaba Xbox 360 mängupult (must): auhindu võitnud kõrge esitusega juhtmevaba mängupult ulatub kuni 9 meetri kaugusele konsoolist ning kaks AA-patareid hoiavad mänguhoo jõus kuni 30 tundi.

Rohkem porte: Ühenda seadmega varasemast rohkem lisatarvikuid. Uuel konsoolil on viis USB-porti, millest kolm asuvad taga- ja kaks esipaneelil. Lisaks HDMI- ja Ethernet-pordile on Xbox 360 varustatud ka optilise heliväljundiga, mille abil on Teil võimalik konsool AV-ressiiveriga ühendada.

Tagasi

  • Mängukonsoolid

    salvestusmeedia tugi DVD
    meedia voogedastus Jah
    3D tugi Jah
    liikumisandur Kinect
  • Liidesed

    HDMI Jah
    optiline väljund Ei
    USB-A 2.0
    Jah
    USB-A 3.0
    Ei
  • Üldised parameetrid

    tootja Microsoft
    platvorm
    pinnakate läikiv
    komplektis konsool, juhtmeta pult, komposiit kaabel, SCART üleminek, vooluadapter, voolujuhe, Kinect kaamera, Kinect Adventures mäng, Kinect Sports Ultimate Collection mäng
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.