Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon

Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon

Fotokaamera COOLPIX P610, Nikon

Tootekood: COOLPIXP610RED Tootja: Nikon
339.99 €
429.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Päästke oma loomingulisus 16-megapikslise kaameraga COOLPIX P610 valla. 60-kordne optiline suum, mis on funktsiooniga Dynamic Fine Zoom suurendatav 120-kordseks, laiendab teie silmapiiri nii öösel kui ka loodust pildistades.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

NIKKORI 60-kordse optilise suumiga objektiiv
Tipptasemel 60-kordne optiline suum koos Super ED klaasiga tagab märkimisväärse katvuse alates lainurgast 24 mm kuni 1440 mm. Samuti saab selle funktsiooniga Dynamic Fine Zoom suurendada 120-kordseks.

 

Topelttuvastusega optiline stabiliseerimine
Täiustatud stabiliseerimise algoritm kaitseb kaamera rappumise eest ja hoiab pildid selged. Tänu sellele saate kaamerat käes hoides teha telefoto pilte ja sujuvaid videoid.

 

Sisseehitatud Wi-Fi ja NFC-tugi
Jagage peo- ja reisipilte kõikjal vaid hetkega, kasutades Wi-Fi-kiirnuppu või pannes NFC-võimalusega kaamera nutiseadme vastu.

 

Sisseehitatud GPS/GLONASS/QZSS
Rahvusvaheliste satelliidisüsteemidega GPS/GLONASS/QZSS saate pildistamisel kiire ja täpse asukohateabe ning saate piltidega teekonda jälgida.

 

Taustvalgustusega 16 Mpx CMOS-pildiandur
Kirkaid ja selgeid pilte on lihtne teha isegi väheses valguses. Väga tundlik pildiandur tagab erakordse jõudluse ja vähese müraga teravad pildid.

 

Täis-HD-videod
Tehke kvaliteetse heliga ülisujuvaid HD-videoid (1080/60p) tänu mikrofonile, mis suumides suunda muudab. Lülituge pildistamiselt video salvestamisele vaid ühe nupuvajutusega.

 

Suur LCD-pöördekraan
Avastage uusi loomingulisi vaatenurki ja peale selle saate suure eraldusvõimega 7,5 cm 921-kilopunktise pöördekraaniga hõlpsalt autoportreesid teha. Ereduse reguleerimise funktsioon ja selgete värvidega kuva tagavad optimaalse nähtavuse ka otsese päikesevalguse käes.

 

Edasiarendatud kiire reageerimine
Kiirema käivitamise, automaatse teravustamise ning lühema pildistamisaja viivitusega jõuate spordis ja looduses otsustavad hetked jäädvustada.

 

Aeglustatud video
Muljetavaldavate aeglustatud videote loomine on lihtsam kui kunagi varem. Valige vaid pildistamisstseen ja intervalltaimeriga tehtud piltidest luuakse 10-sekundiline ajalise üleminekuga video.

 

Suummikrofon
Tänu suumi kasutamise järgi suunda muutvale suummikrofonile saate täis-HD-videote jäädvustamisel salvestada igast suunast tuleva heli kvaliteetselt.

 

Lai vaatenurk
Tehke lainurkekraaniga mugavalt pilte, kavandage hõlpsalt kompositsiooni ja avastage uusi loomingulisi vaatenurki. Tehke üritustel pilti üle rahvamasside või kükitage lapse või lemmiklooma silmade kõrgusele.

 

Lähivõtted
Lähivõtete jäädvustamisel saavutate isegi 1 cm kauguselt tehtud fotode korral terava pildi – ideaalne looduse pildistamiseks.

 

Režiiminupp
Kaamera peal asuvat režiiminuppu on lihtne ühe käega kasutada ja sealt pääsete hõlpsalt juurde ka sätetele, nt käsitsi säritusrežiimidele (P/S/A/M).

 

Kohandatav funktsiooninupp (Fn)
Fn-nupule saate määrata tihti kasutatavad funktsioonid ja nii pildistamist mugavamaks muuta. Sätteid saab seejärel muuta ühe nupuvajutusega.

 

Lihtne panoraam 360°/180°
Jäädvustage lummavaid vaateid, kallutades vertikaalselt või lausteravustades horisontaalselt, et teha dünaamilisi panoraamvõtteid.

 

COOLPIX Picture Control
Tänu järgmistele Picture Controli suvanditele saate hõlpsalt muuta piltide väljanägemist: standardne tasakaalustatud fotodele, neutraalne loomulikele piltidele, ere värvilistele piltidele, ühevärviline mustvalgetele või seepiatooni piltidele või kohandatud, et reguleerida kuni kahte sätet (nt kontrastsus ja küllastumine).

 

Kiire suumivahetuse nupp
Supertelefoto režiimis saate suumilüliti kõrval oleva kiirnupuga uuesti kohe aktiveerida lainurga fookuse, et hõlpsalt jäädvustada ajutiselt kaadrist välja liikunud objekti.

 

Täiustatud videofunktsioonid
Tehke video salvestamise ajal pilte ja redigeerige videoid kaameras, et kustutada ebavajalik filmitud materjal. Selgemate videote jäädvustamiseks vähendatakse müra eriti halvas valguses filmides.

 

Külgmine suumilüliti
Külgmise suumilülitiga saate suumida vasaku käega, ennetades kaamera rappumist ja säilitades stabiilsuse. Nii jäävad videod sujuvad ja pildid selged.

 

Optimeeritud ülisuur telefoto suum
Pildikvaliteet on tänu Super ED klaasiga kvaliteetsele NIKKORI objektiivile erakordne. Sama klaasi kasutatakse ka digitaalsete üheobjektiiviliste peegelkaamerate vahetatavates objektiivides. Erakordne pildi moodustamise võimekus vähendab kromaatilist aberratsiooni, suurendamata objektiivitoru suurust.

 

Sisseehitatud elektrooniline pildiotsija
Kaamera silmaandur lülitub ekraani kaudu pildistamiselt elektroonilisele pildiotsijale, kui silm pildiotsijale lähemale liigub. Tänu sellele on pildistamisviiside vahetamine sujuv.

 

Aku kiirlaadimine
Mikro-USB-laadijaga saab kaamerat eriti kiiresti laadida ning laadimise ajal on võimalik ka pildistada.

 

Pildistatava otsimisega automaatne teravustamine
Võite rahulikult keskenduda pildi komponeerimisele, sest pildistatava otsimisega automaatne teravustamine leiab objekti kiirelt ja täpselt ning teravustab teie eest automaatselt.

 

Stseeni automaatvalija
Keskenduge ainulaadse nurga leidmisele ja jätke objekti ning ümbritseva keskkonna hindamine stseeni automaatvalija tööks. Kaamera optimeerib sätted automaatselt pildistamisolude põhjal.

 

Kuu- ja linnuvaatlusrežiim
Kuust ja lindudest suurepäraste piltide tegemine on nüüd kerge, sest stseeni automaatvalija võimaldab nende raskesti pildistatavate objektide jäädvustamiseks lihtsalt teravustada ja hõlpsalt sätted valida.

 

19 stseenirežiimi
Laske kaameral pildistamisolude jaoks parimate sätete kohta nõu anda. Valige stseen, mis vastab objektile ja oludele kõige paremini, ning kaamera optimeerib sätted automaatselt.

 

EXPEED C2
Nikoni kiire ja võimas pilditöötlussüsteem tagab silmapaistva pildikvaliteedi, suure töökiiruse ja suurema tundlikkuse.

 

NIKON IMAGE SPACE
Nautige Nikoni piltide salvestamise ja jagamise spetsiaalsel saidil NIKON IMAGE SPACE veebipõhist pilvesalvestusruumi mahus 20 GB – see on kõigile Nikoni kasutajatele tasuta.

Tagasi

  • Kaamera

    sensor 1/2,3" CMOS
    protsessor EXPEED C2
    efektiivseid piksleid 16,1 Mpx
    foto suurused kuni 4608x3456 px
    fookuskaugus (35mm ekvivalent) F24–1440 mm
    ava vahemik f/3,3–6,5
    ISO tundlikused ISO 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, Hi 1(12800)
    särivahemik: 15-1/4000 s
    sarivõte 120 kaadrit sekundis
    digitaalne stabilisaator Jah
    optiline stabilisaator Jah
    digitaalne zoom 4 ×
    optiline zoom 60 ×
    LCD ekraan 3 "
    resolutsioon 921000 px
    Live View Jah
    optiline pildiotsija Ei
    puutetundlik ekraan Ei
    GPS andur Jah
    näotuvastus Jah
    otseprint Jah
    sisemälu 56 MB
    salvestusformaadid JPEG, MOV
    võtterežiimid Automaatne, stseen (öine maastik, öine portree, maastik, stseeni automaatne valija, portree, sport, pidu/siseruumid, rand, lumi, päikeseloojang, hämarik/koit, lähivõte, toit, muuseum, ilutulestik, mustvalge koopia, taustavalgus, lihtne panoraam, loomaportree, Kuu, linnuvaatlus) eriefektid, P, S, A, M, kasutajasätted
    video salvestamise resolutsioon kuni 1920x1080 px
    video salvestamise kiirus kuni 30 kaadrit sekundis
    integreeritud mikrofon Jah
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
    NFC
    Jah
  • Mõõtmed

    kaal 565 g
    laius 12,5 cm
    kõrgus 8,5 cm
    sügavus 10,65 cm
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Ultra zoom
    komplektis Kaamera rihm, objektiivi kaas LC-CP29 (koos juhtmega), liitium-ioonaku EN-EL23, vahelduvvooluvõrgust laadimise adapter EH-71P, USB-kaabel UC-E21
    tootja Nikon
    värv punane
    värvus punane
  • Toide

    aku tüüp Liitium-ioon EN-EL23
    toide aku
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.