Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pulsikell Garmin Vivofit 2™ HRM

Pulsikell Garmin Vivofit 2™ HRM
  • Pulsikell Garmin Vivofit 2™ HRM

Pulsikell Garmin Vivofit 2™ HRM

Tootekood: 010-01407-30 Tootja: Garmin
109.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Fitness-kell, mis liigub sinu elu tempos

• Jälgib sinu aktiivsustaset ja seab sulle isiklikud igapäevased eesmärgid
• Kuvab samme, kaloried, distantsi ja jälgib und.
• Ühildub ANT+ pulsivöödega
• 1+ aastat aku kestvus
• Veekindel
• Komplektis kaasas pulsivöö
• Salvesta, planeeri ja jaga oma saavutusi läbi Garmin Connect™ keskkonna

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Vivofit2 on saanud peotäie uuendusi võrreldes Vivofit kellaga, peamiselt riistvaraga seoses.

1) Lisatud taustavalgustus
2) Lisatud helialarmid liikumisribale
3) Lisatud aktiivsus taimer (ei ole vaja pulsivööd nagu Vivofit-l)
4) Sünkroniseerib andmeid automaatselt terve päeva jooksul (telefoniga)
5) Lisatud vibraalarmid liikumisriba kohta telefonis (telefon vibreerib)
6) Parem rihma kinnitusklamber

Milline iganes on su füüsiline tervis, sa juba tead, milliseid samme sa pead tegema, et parandada oma tervist täna, homme ja ka tulevikus. Ja kuigi tundub lihtne püsti tõusta toolist ja ennast liigutada, siis säilitada seda sihikindlust on raske. vivofit2 muudab need kavatsused sinu igapäevaseks harjumuseks . See on ainus fitness-kell, mille ekraan kuvab sinu isikliku igapäevast eesmärki, salvestab sinu edusamme ja tuletab meelde, kui on aeg ennast liigutada.


Individuaalsed igapäevased eesmärgid.

vivofit2 õpib sinu praeguse aktiivsustaseme ning määrab tseejärel sinu igapäevase eesmärgi. Niipea, kui saavutad oma eesmärgi, kohandab vivofit eesmärgi järgmiseks päevaks, viies sind tasapisi tervislikuma elustiili poole. Meie tasuta Garmin Connect ™ keskkonnas võid teenida virtuaalseid medaleid ja jälgida oma edusamme.


Kuvab aega ja "Aeg liigutamiseks".

Uuringud näitavad, pikaajalised seisakud nagu istumine laua taga, vähendab keha võimet toota rasva põletavaid ensüüme. Võid seda probleemi vältida, tehes sagedasi, lühikesi jalutuskäike päeva jooksul. Ja kui sa peaksid kaotama ajataju ja unustama ennast liigutada, annab vivofit2 sellest märku. Punane liikumisriba ilmub ekraanile iga 1 tunni järel, mil oled kohapeal istunud ja suureneb, kui oled liiga kaua istunud. Lihtsalt kõnnid paar minutit ja punane riba kaob.


Püsige liikumises

Kui oled valmis võtma järgmise sammu parema tervise poole, siis vivofit2-l on lisavõimalusi, et hoida sind motiveeritult. Kasuta pulsivööd ¹ koos vivofit2-ga, et salvestada oma südame löögisageduse andmed ja saada täpset infot põletatud kalorite kohta, mis tahes fitness tegevusel nagu jooksmine või jõusaali treening. Täpsemaks kalorite jälgimiseks saad luua konto MyFitnessPal`is ja siduda see oma Garmin Connect kontoga. See võimaldab võrrelda tarbitud kaloreid oma põletatud kaloritega, mida vivofit arvestab kogu päeva jooksul. Samuti saad Garmin Connect keskkonnas liituda teiste vivofit2 kasutajatega ning esitada neile väljakutsed või võistelda sõpradega, teenides virtuaalseid medaleid ja eputades oma saavutustega.


Alati töös

vivofit2 jägib sinu edusamme 24/7 ning see töötab rohkem kui aasta ilma akusid vahetamata. Määra öö-re˛iim, kui sa magama lähed ja vivofit jälgib sinu und. Garmin Connect keskkonnas näed kogu magamise logi, milla sa voodis rahutult liigutasid ja millal magasid rahulikult. Vivofit2 fitness-kell on veekindel², võid rahulikult pesemas käia või kõndida vihmas.


Püsi ühenduses

Ühe nupuvajutusega saad juhtmevabalt sünkroniseerida vivofit2-e Garmin Connect-ga, et näha täielikku ülevaadet oma edusammudest, liituda online väljakutsetega ja teenida virtuaalseid medaleid lisa motivatsiooni saamiseks. Võid kasutada Garmin Connect-i läbi arvuti või ühilduva mobiilseadme³ Garmin Connect ™ Mobile rakendusega.

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.