Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon Galaxy S6 Edge, Samsung / 32 GB

Nutitelefon Galaxy S6 Edge, Samsung / 32 GB
  • Nutitelefon Galaxy S6 Edge, Samsung / 32 GB

Nutitelefon Galaxy S6 Edge, Samsung / 32 GB

Tootekood: SM-G925FZDASEB Tootja: Samsung
399.99 €
599.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval


• Peenelt meisterdatud, kütkestavalt särav
• Lahtisem ava, selgemad pildid
• Kiire laadimine

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Peenelt meisterdatud, kütkestavalt särav
Inspireerituna klaasipuhujate ja metallikunstnike töödest, kujutab Samsung Galaxy S6 edge endast klaasi ja metalli veatut kokkusulamist. Tunnistage maailma esimese kaksikservalise ekraani, kaunite kumeruste ja pimestavate värvide laia spektrit peegeldavate kiirgavate klaaspindade hingematvat disaini.

Rikkam suhtlus oma Edge'iga
Lisage mõningaid värve oma suhtlusse Samsung Galaxy S6 edge'iga. Värvkodeerige viis inimest, kellest hoolite kõige enam, ja lihtsalt puudutage kontakti värvi Edge'i ekraanil, et neile helistada või tekstisõnumit ja e-kirja saata. Tänu uuenduslikele värvkodeeritud teadetele on teil lihtne näha, kes püüab teiega ühendust võtta, isegi kui Teie seade on tagurpidi.

Lahtisem ava, selgemad pildid
Nii Samsung Galaxy S6 edge’i esi- kui ka tagakaamera on suurema eraldusvõimega ja avaga F1.9, mis võimaldab teha selgemaid pilte kõikjal, kus te ka ei viibi. Vajutage 2x Home-nuppu, et minna otse kaamerarežiimi ja mitte iial enam maha magada tähtsaid hetki.

Kiire laadimine
Te ei pea enam muretsema aku pärast tänu Samsung Galaxy S6 edge’i välkkiirele laadimisele ― kuni 1,5 korda kiirem varasematest mudelitest. Juhtmevaba laadimise ühilduvus tähendab, et te lihtsalt panete Samsung Galaxy S6 edge'i juhtmevabaks laadimiseks ühilduvale laadimispadjale.

Võrratu jõudlus
Ülikiire käivituse ja rakenduste käivitamisega Samsung Galaxy S6 edge pakub teile ületamatuid tulemusi ja suuremat energiatõhusust. Selle 64-bitine ehitus, LPDDR4 ja täiustatud GPU pakub tõeliselt võimsat jõudlust, võimaldades teil viia multitegumtöö ja multimeediumide funktsioonid järgmisele tasemele.

Pimestav ekraan
5,1” ekraaniga Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED varustatud Samsung Galaxy S6 edge pakub laitmatult teravat vaatamiselamust ning selle kohanduv ekraan on ületamatult selge nii toas kui ka väljas. Paremad heledustasemed ja suurem pikslitihedus võimaldavad teha uurepäraseid pilte, kus te ka ei viibi.

Täiustatud turvalisus
Nautige enneolematut meelerahu Samsung Galaxy S6 edge'i kolme võimsa turvalahendusega: KNOX, sõrmejäljeskanner ja ajutiselt loodav kaardiinfo, mis pakuvad turvalisust virtuaalse kodeeringu kaudu.

Laitmatu sisujagamine
Vaid lihtsa puudutusega saab siduda seadet Samsung Galaxy S6 edge seadmega Samsung Smart TV süsteemi BLE (Bluetooth Low Energy) kaudu. Saatke filme oma Galaxy seadmest teleriekraanile või jagage teleriekraani oma telefoniga.

Smart Manager
Uus rakendus Smart Manager võimaldab teil saada hulgaliselt infot oma aku seisundi, mälu, RAM-i, turvalisuse ja muu kohta vaid ainsa pilguga. Samuti võimaldab funktsioon Quick Check teil kustutada tarbetuid andmeid ja parandada jõudlust ainsa puudutusega.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.1
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Octa-Core
    protsessor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 ja Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57
  • Mälu

    sisemälu 32 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5,1 "
    ekraani resolutsioon
    2560x1440 (WQHD)
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, güroskoop, NFC, aktseleromeeter, baromeeter, sõrmejäljelugeja, pulsiandur, geomagneetiline sensor
    GPS A-GPS, GLONASS
    Dual-SIM Ei
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 2550 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 132 g
    kõrgus 14,21 cm
    laius 7,01 cm
    sügavus 0,7 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.