Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic

Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic
  • Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic

Fotokaamera Lumix DMC-LX100, Panasonic

Tootekood: DMC-LX100EPS Tootja: Panasonic
489.99 €
599.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Loodud loovuse ergutamiseks

Kaamera LX100 on ühendatud Micro 4/3"-andur, kiire 24mm Leica DC Vario-Summilux objektiiv ja käsijuhtimine. Selle pakutava loomingulise kontrolli taseme leiab tavaliselt vaid keerulistest kaamerasüsteemidest.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Vaimustav dünaamiline vahemik, pildi täiustatud puhtus

Kaamera LX100 keskmeks on 12,8-megapiksline Micro 4/3” MOS-andur – sama tüüpi andur on omane keerulistele kaamerasüsteemidele. Tänu tavalisest kompaktkaamerast seitse korda suurema pindalaga andurile on kaameral LX100 täiustatud pildistamisomadused hämaras valguses, küllastus ja hägusa tausta bokeh-efekt. Suurema anduri ja eraldi kuvasuhtenupu abil saate kiiresti valida erinevaid kuvasuhteid, sealhulgas kuvasuhte 16:9 lainurk-kompositsiooni jaoks.

Kiire ja laia vaatenurgaga Leica objektiiv

Kaamera LX100 24–75 mm Leica DC Vario-Summilux objektiiv, mille vaatenurk on suure anduriga kaamerate hulgas üks laiemaid, pakub täiustatud loomingulist paindlikkust. Vahemik F1,7–2,8 võimaldab saavutada paremaid tulemusi hämaras valguses ja vähendab hägusust. Tänu ainulaadsele optilisele konstruktsioonile on selle pildistamiskvaliteet samaväärne vahetatavate objektiividega kaameratega, kuid seda poole väiksema fookuskauguse juures. Üheksa diafragmalehte tagavad taustal fookusest välja jäävate alade sujuvama ülemineku.

Klassikalisest kaamerakonstruktsioonist inspireeritud käsitsijuhtimine

Väljakujunenud kaamerakonstruktsioonil põhineva analoogjuhtimiskeskkonnaga kaameral LX100 on eraldi avarõngas, teravustamisrõngas, katikukiiruse ja särikompensatsiooni ketas. Nendel juhtseadiste käsitsemine on mugav, instinktiivne ja tuttav. LX100 abil saate nautida suuremat vabadust teha kiireid ja paindlikke loominguliste otsuseid ning seda senisest suurema täpsusega.

Suure eraldusvõimega reaalajas pildinäidik tagab detailide täpse kuvamise

Kaameral LX100 on suure eraldusvõimega 2 764 000-piksline pildinäidik. See võimaldab senisest paremat kontrolli fotode kadreerimise üle ning pakub instinktiivsel ja tundlikul viisil abivahendeid käsitsi teravustamiseks ja tagasisidet automaatteravustamise kohta. Pildinäidik pakub 35 mm kaameraga ekvivalentset suurendust.

Instinktiivsed teravustamisvõimalused

Erinevates keskkondades pildistamiseks on LX100 varustatud mitmesuguste tööriistadega, mis aitavad teil jäädvustada kvaliteetseid ja detailirikkaid kujutisi. Funktsioon Focus Peaking pakub kontrastsuse mikrotuvastuse abil fookusalade reaalajas ja intuitiivset graafilist kuvamist. Funktsiooni MF Assist abil saab pilti ilma teravusele lõivu maksmata suurendada kuni 10 korda, funktsiooni Pinpoint AF abil saate hämaras valguses hõlpsalt määrata konkreetseid fookuspunkte.

Nauding 4K-video detailirikkusest

LX100 jäädvustab 4K-eraldusvõimega videoid. See eraldusvõime võimaldab videote jäädvustamisel senisest suuremat selgust, detaili- ja värvisügavust ning redigeerimisel suuremat paindlikkust. Videote redigeerimisel saab rakendada erinevaid tehnikaid nagu stabiliseerimine ja panoraam, ilma et kvaliteet täis-HD-videoks eksportimisel kannataks. Kaadrisagedusega 30 kaadrit/s salvestatud 4K-kvaliteediga videote iga kaadri saab eraldada 8-megapikslise pildina. Seega ei jää teil midagi kahe silma vahele.

Käsitsiteravustamisrõngas

Kasutage piltide rõhutamiseks teravustamist. Käsitsiteravustamisrõnga paigutus hõlbustab loomuliste otsuste tegemist. Funktsiooni Manual Assist abil saate kiiresti mõõta fookusteravust, suurendades kompositsiooni mõnda osa kuni 10 korda.

Avarõngas

Katsetused teravussügavusega võivad lisada teie kujutistele omapära ja väljendusrikkust. Kaameral LX100 on mitu erinevat seadistust, sealhulgas analoogprogrammi režiim (nii katik kui säriaeg on seatud väärtusele A), ava ja säriaja prioriteet ning täielik käsitsijuhtimine.

Reaalajas töötav pildinäidik

LX100 on varustatud suure eraldusvõimega reaalajas pildinäidikuga (2 764 000 pikslit). Selle abil saate eredas päikesevalguses luua 100% vaateväljaga kompositsiooni. Värskendussagedus on 60 k/s, nii et see sobib ideaalselt sündmuste fotografeerimiseks.

Katikukiiruse ketas

Katikukiirusega eksperimenteerimine lisab piltidele dünaamilist kvaliteeti. Kaameral LX100 saab kasutada automaatrežiimi (nii katik kui ka säriaeg seatud väärtusele A), säriajaprioriteeti kui ka täielikku käsitsijuhtimist.

Särikompensatsiooni ketas

Säriaja juhtimise abil saate ebatavaliste valgustingimuste, objektiivifiltrite kasutamise või isegi efekti lisamiseks pildi tahtliku ala- või ülesäritamise korral säriaega täpselt reguleerida.

Tagasi

  • Kaamera

    sensor 4/3-type High Sensitivity MOS Sensor
    protsessor Venus Engine
    efektiivseid piksleid 12,8 Mpx
    foto suurused kuni 4112x3088 px
    fookuskaugus (35mm ekvivalent) F24-75
    ava vahemik f/1,7-f/2,8
    ISO tundlikused Auto, 100-25600
    iseteravustamispunktide arv 49
    särivahemik: 60-1/16000 s
    sarivõte 40 kaadrit sekundis
    optiline stabilisaator Jah
    digitaalne zoom 4 ×
    optiline zoom 3,1 ×
    LCD ekraan 3 "
    resolutsioon 921000 px
    histogramm Jah
    näotuvastus Jah
    salvestusformaadid JPEG, RAW, MP4
    video salvestamise resolutsioon kuni 4K
    video salvestamise kiirus kuni 50 kaadrit sekundis
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
    NFC
    Jah
  • Mõõtmed

    kaal 393 g
    laius 11,48 cm
    kõrgus 6,62 cm
    sügavus 5,5 cm
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Kompakt
    tootja Panasonic
    värv hõbedane
    värvus hõbedane
  • Toide

    toide aku
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.