Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

iPad Air 16GB, Apple / Wi-Fi

iPad Air 16GB, Apple / Wi-Fi
  • iPad Air 16GB, Apple / Wi-Fi

iPad Air 16GB, Apple / Wi-Fi

Tootekood: MD785HC/B Tootja: Apple
375 €
409.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

iPad Air viib unistused täide.

Uskumatult õhuke ja enneolematult kerge. Võimsam kui kunagi varem! Efektiivsus ja loovus ühes - A7 kiip, täiustatud juhtmevaba ühendus, täiesti uus nägemus mobiilsest opsüsteemist. Juhtimiskeskus, AirDrop iOS ja nutikam kasutus on vaid mõned iOS 7 uutest suurepärastest funktsioonidest ja omadustest.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Uhiuus disain. Vähem massi. Rohkem muskleid.
iPad Air on erakordselt õhuke, kuid tänu alumiiniumist unibody-korpusele ka uskumatult vastupidav. Eelmise põlvkonna iPadiga võrreldes on see pea neljandiku võrra väiksem. Seega kaalub see lausa alla poole kilo. Ent iPad Air'i teeb tõeliselt erakordseks see, et selle õhuke korpus sisaldab senisest rohkem võimsust ja võimekust. Seega saad rohkem teha ja vähem kaasas kanda. Vähem kui 0,5 kg, 28% kergem, 20% õhem, 24% kompaktsem

Retina-ekraan. Näe suurt pilti. Väiksemas raamis.
iPadi tähtsaim osa on alati olnud selle ekraan. Ja iPad Air kinnitab seda igati. Vähendasime seadme laiust ning ekraani külgede paksust. Ent hämmastava Retina-ekraani suurus jäi samaks. Seega tuleb sisu paremini esile kui eales varem. Tänu 2048x1536 eraldusvõimele ja üle 3,1 miljonile pikslile saad vaadata üksikasjalikke fotosid ja videoid ning eriti teravat teksti. Pikslid on eristamatud. Seega näed ainult seda, mida tahad näha. 9,7 tolline ekraan, 2048 x 1536 eraldusvõime, 3,1 miljonit pikslit

Uskumatu jõudlus. Kõik muu läks kergemaks. Võimsus võttis juurde.
Apple'i loodud uus A7 kiip toob 64-bitise lauaarvuti arhitektuuri iPad'i sisse. See tähendab kõikide toimingute puhul kuni kaks korda kiiremat CPUd ja graafikajõudlust. Ning sellegipoolest kuni 10 tundi kestvat akut, et saaksid õppida, mängida, ehitada ja luua mida ja millal iganes soovid.

A7 kiip
A7 kiip viib iPadi võimsuse ja kiiruse uuele tasemele. Tänu A7 kiibile töötavad rakendused kiiremini. Mängud on sujuvamad. Ja kõik, mida iPad Air'iga teed, tundub kiirem, sest see lihtsalt ongi kiirem. Kusjuures lausa kuni kaks korda kiirem. Kuid see on alles algus. See toetab ka OpenGL ES'i versiooni 3.0, et pakkuda detailset graafikat ja visuaalseid efekte, mis olid seni võimalikud ainult lauaarvutites ja mängukonsoolides. Ning A7 kiibil on 64-bitine arhitektuur, mis avab uksed ka veelgi võimsamatele rakendustele. See tähendab veel rohkem iPad Air'i kasutusvõimalusi.

M7 kaasprotsessor
iPad Air on loodud liikumiseks. Seetõttu on M7 kaasprotsessor loogiline valik. See mõõdab iPad Air'i liikumist, kogudes andmeid kiirendusmõõturist, güroskoobist ja kompassist. Seega saavad rakendused iPad Air'i liikumise põhjal pakkuda sulle paremat kasutuskogemust. Tavaliselt on see A7 ülesanne. Ent M7 teeb seda tõhusamalt ja aitab seeläbi akut säästa.

Sama hea aku kestvus
iPad Air on võimas, kuid mitte ahne. Kuigi see on eelmise põlvkonna iPadist 20% õhem ja kuni kaks korda kiirem, tagab see sama võimsa 10-tunnise aku kestvuse.1 Seda seetõttu, et A7 kiip pole lihtsalt senisest võimsam, vaid ka tõhusam. Seega ükskõik kuhu iPad Airiga lähed, võimaldab aku pikk kestvus sul veelgi kaugemale minna.

Täiustatud traadita side. Loo paremaid kontakte kõikjal, kuhu lähed.
Sinu uus lemmikrakendus, raamat või film. Sinu järgmine FaceTime'i kõne või iMessage. Ülikiire traadita side võimaldab sul oma lemmiktegevusi teha otse iPad Air'ist. Seega saad senisest paremini kursis olla ja ühenduses püsida.

Ülikiire Wi‑Fi
Kahe antenni ja MIMO (multiple-input multiple-output) tehnoloogiaga pakub iPad Air kaks korda kiiremat WiFi't. Tänu kahe sagedusalaga (2,4 GHz ja 5 GHz) 802.11n WiFi'le ja MIMO'le on allalaadimiskiirus kuni 300 Mb/s, mis on kaks korda kiirem kui eelmise põlvkonna iPadil. Seega kui soovid filmi alla laadida, jagada AirDropi kaudu fotosid või dokumente või lihtsalt veebi sirvida, on ühendus kiirem kui eales varem. Kuni 2 korda kiirem Wi-FiKuni 300 Mb/s

Rohkem 4G LTE sagedusi
iPad Air koos Wi‑Fi + Cellular mobiilandmesidega võimaldab sul internetiühenduse luua ka siis, kui asud WiFi signaalist kaugel. iPad Air toetab senisest enam 4G LTE sagedusi, et saaksid kogu maailmas rohkemate mobiilsidevõrkudega ühendust luua.2 Nüüd saad rohkemates kohtades kasutada kiiremat internetti – mõnikord isegi kiiremat kui lairibaühenduse puhul. Ja kuna andmesidepaketid on paindlikud, ei pea sa selleks lepingut sõlmima.

Parimate rakendustega. Kohe töövalmis. Kohe mänguvalmis.
iPad Air on suurepärane kaaslane igaks päevaks, sest see sisaldab rakendusi, mis aitavad sul igapäevatoiminguid teha: vaadata meile ja vestelda FaceTime'i kaudu näiteks emaga. Ning iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers ja Keynote on nüüd iPad Air'is tasuta saadaval.3 Seega saad kirjutada romaani, teha tööesitlust ja luua helitausta oma koduvideole – kõike seda iPad Air'ist. Ning kõik need rakendused on 64-bitise arhitektuuri jaoks optimeeritud. Seega toimivad need sujuvalt ja võimsalt ning muudavad iPad Air'i – ja ka sinu – veelgi võimekamaks. Alates hetkest, kui selle sisse lülitad.

iMovie
Muuda oma videod HD-filmideks või hollywoodilikeks treileriteks. Jaga oma loomingut YouTube'is või Facebookis. Ning vaata neid iCloudi abil mis tahes seadmes.

GarageBand
Nutikad ja puutetundlikud pillid muudavad iPadiga muusika loomise lõbusaks ja hõlpsaks. Viimistle oma laulu salvestus-, miksimis- ja töötlemistööriistadega.

Pages
Loo ja redigeeri teel olles hõlpsalt aruandeid, resümeesid ja dokumente. Kirjutamine on nüüd lihtsam kui kunagi varem.

Numbers
Loo arvutustabeleid, mis panevad faktid ja arvud elama. Tee tabeleid eelloodud valemitega. Või ehita ühe puudutusega hämmastavaid interaktiivseid diagramme.

Keynote
Saad ükskõik kus olles hämmastavaid esitlusi luua. Puuduta ühte elegantset Apple'i loodud kujundusteemat ning lisa diagramme, fotosid ja filmilikke üleminekuid. Keynote muudab kõik võimalikuks – ja kaasaskantavaks.

App Store. Rohkem kui 475 000 elamust.
Plaani reisi. Õpi vaalade rännet. Visanda ehitise joonis. Või tõrju zombide rünnakut. Iga tegevuse jaoks on olemas eraldi iPadi rakendus. Ning App Store'i lisatakse neid kogu aeg juurde. iPadi rakendusi on hõlbus ja mõnus kasutada, sest need pole lihtsalt väljavenitatud telefonirakendused. Need on justkui iPadi jaoks loodud – sest nad ongi. Need kasutavad ära Retina-ekraani igat pikslit ning sisseehitatud tehnoloogiaid nagu güroskoop, kiirendusmõõtur ja kompass. Ning tänu 64-bitise arhitektuuri hämmastavale potentsiaalile on see alles iPad Air'i kasutusvõimaluste algus.

StockTouch
See rakendus muudab sinu arusaamist börsiturust. Kui vaatad turgu enda ees, avastad ettevõtteid ja sektoreid ning õpid ajaloolist teavet.

djay 2
Muuda enda iPad Air täisfunktsionaalseks DJ-süsteemiks, millel on otsejuurdepääs kõigile su lemmiklauludele ja playlistidele.

Gilt for iPad - Shop Designer Sales
Gilt aitab sul leida kõige ihaldusväärsemaid bränditooteid. Leiad hea hinnaga disainerbrände naiste, meeste, kodu ja muu tarbeks. Avasta lisaks suurepäraseid vabaajaveetmise pakkumisi enda linnas.

Infinity Blade III
Ühine selle ajatu seiklusega, kus on kurikaelad, kangelased ja mõõgavõitlused. Aga ka armastus, reetmine ja lunastus.

Sketchbook Pro for iPad
See on tõsine visandamine sinu iPadis. Kohanda oma lõuendit ning kasuta harja ja värvikogusid.
Salvesta terve oma töö kulg.

The Whole Pantry
Pääsed juurde hõlpsatele täistoiduretseptidele ning elustiili- ja heaolunõuannetele. Kõik on loodud täistoidu eeliseid silmas pidades: une parandamiseks, kaalu alandamiseks, puhta naha saavutamiseks ja energiavarude taastamiseks.

FaceTime ja iSight-kaamerad. Veel paar põhjust naeratada.

FaceTime HD-kaamera
Teinekord on tore näha, kellega vestled. Ning iPad Air'i FaceTime'i videokõnedega näevad su vestlused välja paremad kui eales varem. Tee WiFi või mobiilandmeside kaudu videokõne ning vaata (ja näita) kaunil ekraanil igat näoilmet.4 Nüüd on FaceTime HD-kaameral ka järgmise põlvkonna taustvalgustusandur ja suuremad pikslid. See valgustab isegi hämaras valguses kõiki su FaceTime'i vestlusi, endast tehtud pilte ja Photo Boothi rühmapilte.

5-megapiksline iSight-kaamera
Meie juba mõtlesime, mida üheks heaks pildiks vaja läheb, seega ei pea sina sellele enam mõtlema. iPad Air'i 5-megapiksline iSight-kaamera loodi selleks, et aidata sul jäädvustada ühe hetkega elu igat hetke. Kasuta kadreerimisel Retina-ekraani ja jäädvusta ideaalne pilt. Ning libista kiiresti, et jäädvustada fotosid või 1080-pikslist HD-videot. Iga kord, kui pildistad, töötab A7 kiibi pildisignaali protsessor koos kaameraga, et teha suur hulk kohandusi ja jäädvustada suurepärane foto või video – automaatselt. Sinul ei tule mõelda muule kui sellele, kellega seda hetke jagada soovid.

Topeltmikrofon
iPad Air kuulab sind. Sest sel on kaks mikrofoni. Ning need ei kogu lihtsalt rohkem helisid, vaid töötavad koos, et vaigistada kõrvaline müra ja jäädvustada parim võimalik helikvalikeet. Seega on FaceTime'i kõnede heli täiustatud, sest kostub vähem taustamüra. Sinu videosalvestistel on nüüd selgem kõla.


iPad Air ja iOS 7. Loodud teineteist täiustama.
Kuna iOS 7 on loodud iPad Air'i jaoks, ei näe kõik mitte lihtsalt ilus välja, vaid ka toimib ilusti. Peale selle on opsüsteemil iOS 7 ka suurepärased uued funktsioonid, nagu nutikam multitasking, AirDrop ja Control Center, mis teeb su igapäevatoimetused veelgi lihtsamaks, kiiremaks ning nauditavamaks. Kõik see, mis tegi iOS'i ahvatlevaks. On nüüd veelgi ahvatlevam.


iCloud. Kõik, mida vajad. Seal, kus sa seda vajad.
iCloudiga on kogu su sisu kõigis su seadmetes sünkroonitud – automaatselt. See on su seadmetega integreeritud, seega saad näiteks Pagesi dokumenti alustada Macis ning lõpetada selle viimistlemist oma iPad Air'is. iPhone'iga tehtud pildid kuvatakse tänu iCloudi fotode jagamise funktsioonile kohe ka iPad Air'is. Või alusta rongis filmi vaatamist iPad Air'is ning jätka kodus oma Apple TV's sealt, kus pooleli jäid.


AirPlay, AirPrint ja AirDrop. Jaga läbi õhu. Otse oma iPadist.

Striimi AirPlay kaudu
AirPlayga saad väikse ekraani suure vastu vahetada. Saad juhtmevabalt Apple TV kaudu striimida iTunesi filme ja kõike muud lahedat oma HD-telerisse. Lülita sisse AirPlay-peegeldus ja näita oma matkapilte, alista sõpradega tulnukaid või tee klassile esitlus. Võid olla isegi DJ, kui striimid WiFi kaudu iPad Air'ist AirPlay-toega kõlaritesse oma playliste.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 9,7"
    ekraani resolutsioon
    2048x1536
    ekraani pind läikiv
  • Protsessor

    protsessori tüüp
    protsessor Apple A7
    kiirus 1,3 kuni GHz
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 16 GB
    mäluseadme tüüp välkmälu
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Ei
  • Liidesed

    HDMI Ei
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Mõõtmed

    laius 16,95 cm
    sügavus 0,75 cm
    kaal
    0,469 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.