Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Fotokaamera Panasonic Lumix GM1

Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1
  • Fotokaamera Panasonic Lumix GM1

Fotokaamera Panasonic Lumix GM1

Tootekood: DMC-GM1KEG-K Tootja: Panasonic
299.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

LUMIX GM1 ei tee pildi kvaliteedis kompromissi, isegi oma märkimisväärselt kompaktsele korpusele vaatamata. See saavutatakse, tänu suurele Digital Live MOS anduri kaasamisele, mis põhineb Micro Four Thirds süsteemi standardil, aga ka tänu suure jõudlusega Venus mootorile. Ülitäpne ja üli kiire AF aitab jäädvustada kõige põgusamaid hetki. Kõik see muudab selle ideaalseks kaameraks igaühele, kes tõeliselt hoolib pildi kvaliteedist ja stiilist.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Lumix GM kunstilisus
Vaatamata oma kõrgetele funktsionaalsetele omadustele ja ülimale pildi kvaliteedile, tuleb uus LUMIX GM1 erakordselt kompaktse profiiliga, mille on teinud võimalikuks palju geniaalseid vähendamise leiutisi. Kõik välimiste osade detailid on korralikult läbi mõeldud, andes kaamerale sileda ja stiilse välimuse ning meeleolu. Omades seda kaamerat, pakub see sulle suurt ja luksuslikku kasutamise kogemust. LUMIX GM1 on kaamera, mis muudab harilikud eluhetked, "kunstiks".

Wi-Fi päästab valla sinu loovuse
LUMIX GM1 ühendab endas Wi-Fi ühenduvust, et pakkuda paindlikumat pildistamise kogemust ja vahetu pildi jagamise lihtsat kasutust. Kõik need paindlikud pildistamise, vaatamise ja jagamise stiilid on LUMIX GM1-ga tehtud võimalikuks, tänu Panasonicu spetsiaalsele rakendus tarkvarale "Panasonic Image App", mis mõeldud iOS / Android nutitelefonidele ja tahvelarvutitele.

Ülim pildi kvaliteet läheb ootustest kaugemale
LUMIX GM1 uhkeldab mitte ainult oma erakordselt kompaktse profiiliga, vaid ka kõrgete funktsionaalsete omadustega ja ülima pildi kvaliteediga. Suur 16.00-megapiksline Digital Live MOS andur saavutab nii kõrge resolutsiooni kui ka pildi salvestamise kõrge tundlikkuse väiksema müraga. Venus Mootor pakub oma täiustatud müra vähendamise süsteeme, mis aitavad toota selget ja ühtlast pilti, eriti öösel pildistades. Kombineerides uue Live MOS anduri ja Venus Mootori saavutab kaamera maksimaalse ISO25600.

Kiire ja Täpne AF
Kõikidele LUMIX G ja LUMIX GM1 kaameratele on adopteeritud Kontrast AF kasutamaks nende fookuse süsteemi. Võrreldes Faasierinevuse Süsteemi AF-iga, on Kontrasti AF suurema täpsusega, seda eriti ereda objektiiviga pildistades, millel väike F väärtus. LUMIX GM1 pakub ülikiiret Valguse Kiiruse ​​AF-i, mille abil on võimalik selgelt jäädvustada ka kiiresti liikuvaid objekte. Kaamera ja objektiiv vahetavad digisignaali maks. 240 fps, sellega minimaliseerides fookuse seadistuse aega. Kasutades elektroonilist katikut tunneb LUMIX GM1 ära ülikiire sarivõtte 5 fps 16.00-megapikslit ja maks. 40 fps.

Vähese Valguse AF
Vähese Valguse AF on lisatud, et võimaldada seada fookust objektile täpsemalt, näiteks kuuvalgus, isegi ilma AF abilampi kasutamata. Samuti suurendab tulemuslikkus kui töötada -4EV madalamalt valgustatud olukordades, nagu tume tähistaevas ilma muude valgusallikateta.

Fookuse rõhutamine
Fookuse täpsemaks juhtimiseks sisaldab LUMIX GM1 fookuse rõhutamise funktsiooni, mis näitab fookuse tippu MF ja AF + MF režiimis. Fookust saab jälgida teemat otse vaadates. Seda võib seada KÕRGEKS / MADALAKS / VÄLJAS ja samuti saab muuta värvi vastavalt stseeni värvile otsepildi ajal. Võid kasutada seda funktsiooni, kui juhid kaamerat nutitelefoni või tahvelarvutiga läbi Wi-Fi, salvestades nii fotosid kui videosi.

Pinpoint AF
Pinpoint AF kasutavus on paranenud, võimaldades sul määrata suurendust alates 3x kuni 10x laienemist 0,1x sammudega. Pilt-pildis ekraan on saadaval ja suurenduse suhe raamis pildil on sujuvalt valitav 3x kuni 6x, mis võimaldab sul määrata täpse fookuse sihtpunktil ning näha kogu pildi kompositsiooni.

Ühe Kaadri AF
Ühe Kaadri AF võimaldab kasutada AF-i isegi MF režiimis, lihtsalt vajutades Fn (funktsiooni) nuppu*, et seadistada fookust teemale ja samuti võid minna tagasi MF-i, et lihtsalt kohandada täpne fookus.

1920 x 1080 Full-HD videosalvestus AVCHD/MP4
LUMIX GM1 salvestab sujuvaid ja kõrge resolutsiooniga Full-HD 1920 x 1080 60i (60Hz) / 50i (50Hz) videosid AVCHD-s või MP4* (MPEG-4 / H.264) vormingus*. LUMIX GM1 toetab ka 1080/24p kohalikku reżiimi 24 Mbps AVCHD vormingus, tuues kaasa muljetavaldava varikujutise kaadrites. Lisaks võimaldab P / A / S / M režiim nautida ka väljendusrikast videosalvestust. Tänu optimaalsele piksel-mix tehnoloogiale on tehtud võimalikuks parandada andurite tundlikkust, teravust ja selgust, liikuvates piltides.

* 30 kaadrit sekundis (NTSC ala) / 25 fps (PAL ala) MP4 salvestuses

Loov Video režiim
P / A / S / M režiim võimaldab sul nautida väljendusrikast videosalvestust, manuaalselt seadistada ava ja säriaega.

Aja möödumise kaader
Jäta kaamera paigale, et salvestada vaadeldavaid teemasid nagu lillede õitsema puhkemine või pilvede möödumine. Järgnevaid piltide seerjaid saab kombineerida kaameras, et koostada aja möödumise video.

Stop Motion Animatsioon
Stop Motion Animatsiooni funktsioon võimaldab toota stop motion (raami stopp) videot kaameras, koos piltidega, mis on järjestikku jäädvustatud liigutades objekti kraadi võrra. See efekt muudab objekti ilmnemise, nagu liiguks see iseenesest.

Kerge ja vastupidav magneesiumsulamist raam
Kerge ja vastupidav magneesiumsulamist raam loob vastupidavuse kompaktses suuruses, et pakkuda paindlikku pildistamist.

Kompromissitu Kujundus
LUMIX GM1 on varustatud korralikult projekteeritud osadega kushulgas alumiiniumist klahvid, nupp ja hoob ning kvaliteetne kunstnahast pide. Eriti koos äsja välja lastud digitaalse vahetatava objektiiviga LUMIX G VARIO 12-32mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S. (H-FS12032), muudab valiku ideaalseks vastates isegi trenditundliku kasutaja nõudmistele, et sobida nende stiiliga. Teisalt võimaldab LUMIX GM1 Hand Grip DMW-HGR1 (müüakse eraldi K komplektile) lisatarvikut, et suurendada kaasahaaret.

3.0-tolline ekraan koos Puutetundliku juhtimissüsteemiga
Puutetundlik juhtimissüsteem integreerib suure 3.0-tollise, umbes 1036K-punktilise kõrge eraldusvõimega ekraani, võimaldades koheselt seada fookuse objektile ja seda lihtsalt ekraanil puudutades ja saades isegi katiku vabastada.

Sisseehitatud Välk
Hoolimata oma eriti kompaktsele profiilile on LUMIX GM1-l integreeritud sisseehitatud välklamp (GN5.6 ISO200 - m / GN4.0 ISO100 - m), mis on piisav igapäevaseks pildistamiseks.

Hääletu režiim
See režiim lülitab katiku mehaanilisest, elektrooniliseks ja lülitab välja müra (AF tegevuse), samal ajal välja surudes AF abilambi ja välgu emissiooni vaid üheks sätteks, erilisteks pildistamise vajadusteks.

Režiim
IA (Intelligentne Auto) režiim võimaldab ilusate piltide jäädvustamist erinevate võtterežiimide abifunktsioonidega, sealhulgas uus Intelligent Handheld Night Shot ja iHDR (Intelligent High Dynamic Range), lisaks sellele on veel AF Jälitus, Intelligentne D-välja juhtimine, Intelligentne Stseeni Selekteerija, Näotuvastus ja Intelligentne ISO Juhtimine. Intelligent Handheld Night Shot tekitab glamuursed ööstseenid ja seda isegi ilma statiivi kasutamata. IA Plus režiim võimaldab sul reguleerida tausta fookusest väljas ala, säri kompensatsiooni ja valget balanssi, paindlikumaks juhtimiseks.

Kaugpildistamine / Kaug Vaade
Kasutades "Panasonic Image App" saab nutitelefoni või tahvelarvutiga juhtida suumi*, seada fookust ja kaugpildistada.

* Vajalik LUMIX G Power Zoom Lens H-PS14042 või H-PS45175.

Lihtne jagada
Sa võid koheselt üles laadida ja jagada oma pilte SNS-ga (Socail Networking Service), kasutades "Panasonic Image App" oma nutitelefonil või tahvelarvutil.

Asukoha sildistamine
On võimalik sildistada pildi kohainfot, kasutades nutitelefoni või tahvelarvuti GPS-i (Global Positioning System).

Kohene Ülekanne
Kohese ülekande funktsioon võimaldab kaameral automaatselt edastada foto andmeid soovitud elektroonilistele seadmetele kohe kui katik vabastatud.

Loominguline Juhtimine
LUMIX GM1 tuleb koos populaarse Loomingulise Juhtimise režiimiga kus on 22 filtri efekti, uus Rough Monochrome*, Sliky Monochrome* ja Monochrome, lisaks sellele veel Expressive, Retro, High Key, Sepia, High Dynamic, Soft Focus*, Dynamic Monochrome, Impressive Art, One Point Color, Cross Process, Low Key, Toy Effect, Star Filter*, Miniature Effect, Old Days, Sunshine*, Bleach Bypass, Toy Pop ja Fantasy režiim. Efekti parameetrid on iga režiimi puhul samuti reguleeritavad.

* Ainult fotode puhul

Selge Viimistlus
Selge viimistlus võimaldab pildilt kustutada soovimatud objektid või kujud, lihtsalt sõrme otsaga neid üle monitori jälitades. Soovimatud objektid kaovad loomulikult ilma pilti kahjustamata.

SILKYPIX High Quality Development RAW poolt
LUMIX GM1-ga saab pilti salvestada RAW-is. Kaasasolev tarkvara SILKYPIX Developer Studio 4.1 SE võimaldab oluliselt kõrgema kvaliteediga pildi arendamist RAW-ist JPEG-ks. Pildid, mis jäädvustatud kõrges ISO seadistuses on võetud teravalt ja seda minimaalse müraga. See tarkvara võimaldab ka kõrge kvaliteediga JPEG töötlemist, võimaldades sul kohandada piltide 16 bitiseid andmeid ja ümber töödelda need JPEG-ks minimaalse pildi kvaliteedi halvenemisega.

Tagasi

  • Kaamera

    efektiivseid piksleid 16 Mpx
    foto suurused kuni 4592x3448 px
    ISO tundlikused Auto, 125-25600
    iseteravustamispunktide arv 23
    särivahemik: 60-1/16000 s
    sarivõte 40 kaadrit sekundis
    LCD ekraan 3 "
    resolutsioon 1036000 px
    Live View Jah
    puutetundlik ekraan Jah
    histogramm Jah
    näotuvastus Jah
    salvestusformaadid JPEG, RAW, JPEG+RAW, MP4
    video salvestamise kiirus kuni 60 kaadrit sekundis
    integreeritud mikrofon Jah
  • Objektiiv

    nimetus LUMIX G VARIO 12-32mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S.
    objektiivi tüüp zoom-objektiiv
    stabilisaator Ei
    objektiivi konstruktsioon 8 läätse 7 grupis
    fookuskaugus (35 mm ekv.) F24-64
    maksimaalne ava f/3,5
    minimaalne ava f/22
    maksimaalne suurendus 0,26 x
    minimaalne teravustamiskaugus 0,2 m
    pildi nurk 84 ° - 37 °
    filtri keerme läbimõõt 37 mm
    objektiivi pikkus 2,4 cm
    objektiivi läbimõõt 5,55 cm
    kaal 70 g
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
    NFC
    Ei
  • Mõõtmed

    kere kaal 204 g
    kere kõrgus 5,49 cm
    kere laius 9,85 cm
    kere sügavus 3,04 cm
  • Toide

    aku tüüp Li-ion
    toide aku
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Hübriid
    tootja Panasonic
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.