Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Videokaamera HC-W850, Panasonic

Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic
  • Videokaamera HC-W850, Panasonic

Videokaamera HC-W850, Panasonic

Tootekood: HC-W850EP-K Tootja: Panasonic
599.99 €
799.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kaksikkaameraga on kaks korda lõbusam
Kaksikkaameraga saate salvestada samaaegselt kaks võtet ning muuta selle toimingu kaks korda lõbusamaks. Saate jäädvustada oma väärtuslikud mälestused parima pildikvaliteediga maailma esimese* 4 juhikuga objektiivisüsteemi ja täiustatud rõhtsa võtte funktsiooni abil.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Parim pildikvaliteet
Uhiuue objektiivi, anduri ja mootori kombinatsioon tagab võimsa suumimise ja kõrge tundlikkuse.

Rõhtsa võtte funktsioon
Rõhtsa võtte funktsioon tuvastab ja korrigeerib automaatselt pildistatud fotode kalded. 2014. a mudelid kasutavad stabiilsema pildistamise jaoks kiirendusanduril ja güroanduril põhinevat hübriidtöötlust kalde tuvastamise parandamiseks 30% võrra. Pildid on rõhtsamad ka siis, kui jäädvustate ebastabiilses või kohmakas asendis (väikse või suure nurga alt).

Beebimonitor
Saate kõrvaltoas asuval imikul WiFi-ga nutitelefoni või tahvelarvuti abil silma peal hoida. Funktsioon Push Notification hoiatab nutitelefoni või tahvelarvutit, kui hääleandur tuvastab üles ärganud ja häälitseva beebi ning monitori kaudu saate beebga isegi rääkida.

Igal lool on kaks poolt
Uue kaksikkaamera ainulaadne teine kaamera võimaldab teil korraga salvestada kahte objekti – nii saate filmida peamist sündmust ja näiteks enda reaktsiooni või koondada ühele stseenile kaks täiesti erinevat vaatenurka. See on esimene omalaadne videokaamera, mis muudab teie kallid mälestused kaks korda meeldejäävamaks.

Kaksikkaamera funktsioon
Selle mudeliseeria kaameratel on pöörlev alumine kaamera. Paralleelne 2-süsteemne töötlemine ja Crystal Engine PRO+ võimaldavad jäädvustada videoid korraga nii küljelt kui ka tagant.
Saate jäädvustada kedagi küljelt, teha autoportree või korraga nii telefoto kui ja lainurkvõtte eestpoolt. Alumine kaamera salvestab alumisse aknasse, mida saate teisaldada lohistamise teel.

4 juhikuga objektiivisüsteem
Esimest korda* on tavatarbijatele mõeldud videokaameras neli juhitavat objektiivirühma piltide hea kvaliteedi ja kompaktse suuruse saavutamiseks.

* Alates 6. jaanuarist 2014

Uus BSI-andur
Efektiivset ala on suurendatud*saavutamaks 6,03 miljoni efektiivse piksliga kõrget pildikvaliteeti. See tagab kaunid erksate värvidega võtted ka pimedates oludes.

Crystal Engine Pro+
Tavapärase kiirusega võrreldes on andmetöötluskiirus ligikaudu 1,5 korda* kasvanud. Uus müravähenduse funktsioon vähendab müra teravate ja värviküllaste täis-HD-võtete jäädvustamiseks.

* Võrreldes mudeliga HC-V720.

Nutikas 50-kordne suum / 20-kordne optiline suum
Lai pildistamisnurk suurendab fotograafilise väljenduse ulatust alates 29,5 mm lainurkvõttest kuni 50-kordse suumimiseni. See teeb võimalikuks kaugel asuvate objektide dünaamilise pildistamise alates panoraamvõtetest kuni telefoto piltideni.

5-teljeline HYBRID O.I.S.+
HYBRID O.I.S.+ kasutab viieteljelist parandust, et eemaldada hägusus täielikult nii lainurk- kui ka võimsa suumiga tehtud võtetelt. Nii saate teha teravaid ja selgeid, ilma hägususeta pilte pea kõigis pildistamisoludes.

Kvaliteetse heliga salvestamine
Tuuletõkkega suumimismikrofon Mikrofoni ja mikrofoni võrgu vahele on paigutatud spetsiaalne summutusmaterjal, mis vähendab müra, nii et seda on tavapäraste mudelitega* võrreldes 1/3 võrra vähem.

* Võrreldes HC-V720 seeria kaameratega.

Kvaliteetsed heliosad
Neli 6 mm läbimõõduga kõrg-S/N mikrofoni ja alumiiniumist elektrolüütkondensaator vähendavad heli moonutust ja suurendavad selle selgust.

Kaugpildistamine / kaugvaade
Rakendus „Panasonic Image App” võimaldab teil kasutada nutitelefoni või tahvelarvutit reaalajas vaate kaugjuhtimisseadmena ning juhtida videokaamerat eemalt.
Kaamerasse salvestatud videoid ja fotosid saab vaadata nutitelefonist või tahvelarvutist ja need on võimalik üles laadida SNS-saidile.

Kodu jälgimine
Kui olete kodust eemal, saate kodu jälgida ning salvestada kvaliteetseid reaalajas videoid ning suhelda oma pere või lemmikloomaga nutitelefoni või tahvelarvuti abil.

Funktsioon Highlight Playback ja hõlbus jagamine
Funktsiooni Highlight Playback saate nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu nautida kohe pärast pildistamist. Lemmikstseene saate jagada SNS-i kaudu hõlpsa lohistamistoimingu abil.

Esiletõstetud fotokollaaž
Saate luua esiletõstetud fotokollaaži parimatest videost automaatselt valitud stseenidest.

Ühe puutega ühenduse loomine NFC abil
NFC võimaldab teil tülika seadistamiseta luua ühenduse nutitelefoni või tahvelarvuti ja videokaameraga.
WiFi seadete kiireks ja hõlpsaks määramiseks saate kasutada QR-koodi isegi ilma NFC-ta.

Reaalajas leviedastus täis-HD-salvestamise abil
Saate sündmusi USTREAMi kaudu reaalajas voogesitada samal ajal, kui neid täis-HD-eraldusvõimega salvestatakse.

Remote Pan Tilt Cradle (valikuline)
Kui loote ühenduse funktsiooniga Remote Pan Tilt Cradle (müüakse eraldi), hakkab kaamera automaatselt pöörlema. Liikumisandur ja näotuvastusfunktsioon võimaldavad teil automaatselt salvestada video kõikide peol või muul kogunemisel olevate inimeste nägudest. Liikumisandur võimaldab teil kaamerat kasutada isegi lemmikloomade jälgimiseks, kui te ise kodus pole. Saate seda juhtida otse videokaamerast või kasutada kaugjuhtimisseadet koos rakendusega Panasonic Image App.

Aegluubis täis-HD-video
Salvestab täis-HD-video (1920 x 1080) kiirusega 120 k/s.* Ja uue töötlusmootori Crystal Engine Pro+ funktsioon Intelligent Frame Creation interpoleerib selle sujuva aegluubis esituse jaoks samaväärsele kujule 240 k/s. Kaamera lülitub aegluubis salvestamise režiimi, kui puudutate salvestamise ajal LCD-ekraanil olevat ikooni.

* NTSC-ala jaoks: 60/120/240 k/s
* PAL-ala jaoks: 50/100/200 k/s

Öörežiim
Infrapunakiired ja IR-LED-valgustus võimaldavad salvestada pimedas (0 luksi). Öövõtteid saate teha imikut äratamata.

Loominguline kontroll
Filtriefektid – Miniature Effect, 8mm Movie, Silent Movie ja Time Lapse Recording – võimaldavad salvestada muljetavaldavaid videoid, mis vastavad salvestamisaegsetele oludele.

Tagasi

  • Kaamera

    videokaamera tüüp välkmäluga videokaamera
    sensor 1/2,3" BSI MOS
    salvestamise resolutsioon Full HD
    video salvestamise kiirus kuni 50 kaadrit sekundis
    efektiivseid piksleid 6,03 Mpx
    optiline stabilisaator Jah
    optiline zoom 20 ×
    digitaalne zoom 1500 ×
    integreeritud mikrofon Jah
  • Liidesed

    Wi-Fi Jah
  • Toide

    toide aku
  • Üldised parameetrid

    tootja Panasonic
  • Mõõtmed

    kaal 353 g
    laius 6,5 cm
    kõrgus 7,3 cm
    sügavus 13,9 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.