Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi

3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi
  • 3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi
  • 3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi
  • 3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi
  • 3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi
  • 3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi
  • 3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi

3D Blu-Ray-mängija, Philips / Wi-Fi

Tootekood: BDP5700/12 Tootja: Philips
99.99 €
149.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Looge juhtmevaba ühendus kvaliteetse võrgumeelelahutusega Miracast™i abil

Laske 3D Blu-ray-l end üllatada ja avastage oma kodus filmide uus mõõde. Nautige kiire sisseehitatud WiFi kaudu oma teleris Smart TV Plusiga parimat internetisisu probleemitult. Nüüd saate DivX Plus HD abil esitada rohkem kui kunagi varem.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Rakendus MyRemote
Philipsi rakendusega MyRemote saate kasutada iPhone'i, iPod Touchi või Androidi nutitelefoni võrgus olevate Philipsi AV-toodete juhtimiseks. Rakendus tuvastab automaatselt* kodusesse Wi-Fi-võrku ühendatud Philipsi Blu-ray mängija, kodukino või Streamiumi helisüsteemi ja võimaldab neid kõikjal kodus juhtida. Kui teil on mitu võrgus olevat Philipsi AV-toodet, saate rakenduses neid vahetada ja eraldi juhtida. See tasuta rakendus on loodud vaid Philipsi seadmete juhtimiseks.

SimplyShare
Philipsi SimplyShare võimaldab muusika, filmide ja fotode jagamist otse tahvelarvutist, nutitelefonist ning lauaarvutist kodukinosüsteemi ja Blu-ray mängijasse. Voogedastage meelelahutussisu otse DLNAtoega seadmetest või kasutage lauaarvutis olevate meediumifailide sirvimiseks ja voogedastamiseks kaugjuhtimispulti. Parima juhtmevaba kasutuskogemuse saamiseks installige rakendus SimplyShare oma tahvelarvutisse või nutitelefoni. Ja oletegi valmis kerge vaevaga nautima kogu oma meelelahutussisu.

WiFi-n
WiFi-n, mida tuntakse ka tähisega IEEE 802.11n, on uus juhtmeta võrgu standard. See hõlmab paljusid uusi viise juhtmeta ühenduse kvaliteedi parandamiseks, see on varasemate WiFi standarditega võrreldes kiirem ja kaugeleulatuvam. WiFi-n on ka tagasiulatuvalt ühilduv, et selle mängijaga saaks saata signaale ka vanemate WiFi standarditega töötavatele ruuteritele.

Blu-ray 3D-plaadi taasesitus
Full HD 3D-vorming loob sügavuse illusiooni realistliku kinoelamuse pakkumiseks. Eraldi kujutised vasaku ja parema silma jaoks on salvestatud 1920 x 1080 täis-HD kvaliteediga ja neid esitatakse ekraanil vaheldumisi suurel kiirusel. Spetsiaalsete, vasakut ja paremat läätse kujutistega sünkroonis avavate prillide kaudu neid kujutisi vaadates luuakse täis-HD 3Dkogemus.

DivX Plus HD sertifikaat
Blu-ray- ja/või DVD-mängijates kasutatav DivX Plus HD on uusim DivX-tehnoloogia, mille abil saate nautida Internetist saadud HD-filme ja videoid Philipsi HDTV-s või arvutis. DivX Plus HD toetab DivX Plus sisu taasesitamist (H.264 HD video ja väga kvaliteetne AAC heli MKVfailipakendis), toetades ka varasemaid DivXvideovorminguid kuni vorminguni 1080p. DivX Plus HD esitab tõelist HD digitaalvideopilti.

DLNA võrgulink
DLNA võrgulink pakub kiiret juurdepääsu fotodele, muusikale, videotele või filmidele teie arvutis või koduvõrgus. Selles kasutatakse DLNA protokolliga Etherneti-ühendust (LAN), mis tagab DLNA sertifikaadiga toodete sujuva koostöö. Blu-ray plaadimängija koduvõrku ühendamisel saate kasutada kõigis DLNA sertifikaadiga seadmetes olevat teavet. Intuitiivselt kasutatava, lihtsaks sirvimiseks loodud kasutajaliidese abil pääsete oma meelelahutusmaailmale juurde vaid lihtsa nupuvajutusega.

Dolby TrueHD ja DTS-HD MA
DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD pakuvad 7.1 kanali kaudu parimat heli teie Bluray- plaatidelt. Heli on peaaegu sama, mis stuudios salvestatult, seega kuulete seda just nii, nagu looja soovis. DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD muudavad teie kõrgsagedusliku meelelahutuselamuse täielikuks.

Tagasi

  • Formaatide tugi

    taasesitab formaate plaadilt DivX, JPEG, MP3, WMA, WMV
    esitab formaate läbi USB liidese MP3, WMA, DivX, JPEG, WMV, MKV, WAV, AVI, AAC
  • Salvestusmeedia tugi

    mängib plaate AVCHD, BD, BD R / BD RE, CD, CDDA, CD-R/CD-RW, DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, SVCD
  • Heli

    helitehnoloogiad Dolby TrueHD, Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, DTS Digital Surround, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
    heli sagedusala
    (20kHz): = |0.2|dB (Max./Min. 2ch, DVD) Hz Hz
    signaali-müra suhe 100 dB
  • Pildiparandus

    pildiparanduse süsteemid Progressive scan, Video upscaling, High Def (720p, 1080i, 1080p)
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    seadmete ühilduvussüsteem
  • Liidesed

    HDMI 1 tk
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    optiline väljund Jah
    USB-A 2.0
    1 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    1,06 kg
    kõrgus 4,2 cm
    laius 36 cm
    sügavus 21,9 cm
  • Üldised parameetrid

    mängija tüüp 3D Blu-ray mängija
    tootja Philips
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.