Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Multimeedia autostereo Alpine INEW928R

Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R
  • Multimeedia autostereo Alpine INEW928R

Multimeedia autostereo Alpine INEW928R

Tootekood: ALP-INEW928R Tootja: Alpine
1339 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kaheksa tolline ekraan pakub avarat 43% suuremat ekraani suurust kui 7 tollised (17.78cm) ekraanid. Te saate nautida rabavalt detailseid navigatsiooni kaarte ning isegi 50/50 jaotatud ekraanil on kõik operatsioonid selgelt nähtavad. Olles kord sellist ekraani kasutanud, on raske väiksemaga leppida!

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

One Look kasutamine

INE-W928R esitleb täiesti uut kasutajasõbralikku taset pakkudes võimalust vaadata kahte erinevat allikat samaaegselt. Te ei pea edasi tagasi liikuma kahe ekraani vahel, et valida erinevaid menüüsid. Kõik informatsioon, mida vajate on teie ees. Lihtsad puutetundlikud ikoonid ning kohandatavad funktsioonid lisavad mugavust veelgi.

Kohandage seade isiklikuks kasutamiseks
Minu lemmikud funktsioon lubab teil lisada ekraanile 8 sagedamini kasutatavat toimingut valiku tegemiseks ühe nupulevajutusega ning korrastada paigutust endale sobival viisil ikoone lohistades. Seadistage oma lemmikraadiojaamad, otsige oma lemmikhuvipunktide kategooriaid või helistage lemmikkontaktidele ilma telefoniraamatut sirvimata. Samuti võite valida taustavärvi ning sobitage heliseadistused vastavalt auto mudelile. Lemmikute funktsiooni saab kasutada kaks inimest Bluetooth telefoni tunnustamise alusel.

Täiendav mugavus kahele kasutajale
Kui auto on tihti 2 inimese käsutuses, siis saavad mõlemad kasutajad salvestada oma kasutajaprofiili. Sisenedes autosse, ühendab Bluetooth automaatselt teie telefoni ning käivitab teie profiili. Profiili alla kuuluvad taustavärv ja põhitoimingute ekraani kuva ning ka lemmikud, telefoniraamat, raadio eelseadistused ning kaamera vaade. Te ei pea iga kord käsitsi sisestama seadeid hoides kokku aega ning süsteemi kasutamine on mugavam.

Meedia valitseja
INE-W928R pakub kõiki meedia nautimise võimalusi. Süsteem võimaldab muusika- ja video taasesitust iPhone/iPod-ilt, USB pulkadelt nind DVD mängijalt (DVD-Video/CD/DivX/MP3/WMA/AAC). Video suurepärase pildi tagavad 6.1” WVGA ekraan koos visuaalse EQ režiimi valikuga. Te saate kuulata muusika voogesitust läbi sisseehitatud Bluetooth mooduli või lihtsalt ühendage selleks oma Nokia (Symbian™) telefon (kasutades KCU-230NK). Heli seadistamise funktsioonide alla kuuluvad MediaXpander, 6-kanaline ajakorrektsioon, eelseadistatud ekvalaiser (10 seadet) ning 9-ribaline EQ.

Süsteemiga ühendamine tagab suurema sõidumugavuse
Alpine võimaldab lihtsasti ühendada INE-W928R teie auto tehasesüsteemiga. Meie liidesed lasevad juhtida funktsioone roolilt kaugjuhtimise teel ning kasutades väikest ekraani mõõdikute juures juhtseadme informatsiooni vaatamiseks. See kõik on osa One Look Navi kontseptsioonist, mille eesmärk on, et saaksite hoida silmad tee peal.

One Look juhtimine

Varustatud uue IGO Primo2 tarkvaraga ning tänu laiale valikule asjalikele funktsioonidele, on navigatsioonisüsteemi kasutamine imelihtne ning mugav. INE-W920R süsteemiga on tagatud peaaegu kõikide Euroopa riikide kaartidega kaetus, 3D maamärkidega kaartide tugi, kiirtee valik, uuendatud aadressi sisestamine ning teised kõrgetasemelised võimalused. Lisaks veel 50/50 jaotatud vaatega ekraani funktsioon lubab teil vaadata ning juhtida navigatsiooni ekraani ning samal ajal ka näiteks teist ekraani muusika jaoks kõik One Look vaates.

Palju uuenduslikke omadusi veelgi nauditavamaks sõiduelamuseks
Sellel uuendatud navijaamal on kõik, mida vajate sõltumata millises riigis parasjagu reisite. See katab 46 Lääne- ja Ida-Euroopa riiki koos hääljuhistega 29 keeles ning tekstilugejaga 15 keeles. Süsteemi suurendatud huvipunktide andmebaas teeb lihtsaks lemmikpaikade leidmise ning uute käimata kohtade avastamise. Seade on varustatud TMC liiklusteabe tuuneriga, mis suunab teid alati väiksema liiklusega teedele.

Tasuta kaardi uuendamine 30 päeva peale esimest kasutamist
30 päeva jooksul peale seadme esimest GPS-i seadistamist, saate veebilehelt www.naviextras.com kaardiuuendusi otsida ning tasuta neid alla laadida. Sel viisil saate end kindlustada ka kõige värskemate kaartidega peale seadme soetamist.

3D-maamärkidega kaardid
3D-kaardid annavad palju tõelisema pildi sõidu piirkonnast. Kaardid on varustatud sadade 3D-maamärkidega ning linnakaartidega koos 3D-ehitistega tehes sel viisil navigeerimise lihtsamaks.


Kiirtee valik
Lisaks kaardi kuvale, annab see valik teile mitmesugust üksikasjalikku teavet eesolevate puhkekohtade, restoranide ja bensiinijaamade kohta. Te saate näha teekonna pikkust ja arvatavat saabumisaega paremaks teekonna planeerimiseks.

Aadressi otsing
Te saate sisestada kõikide Euroopa riikide posti sihtnumbreid, kaasaarvatud 7-kohalisi Suurbritannia sihtnumbreid. Süsteem oskab lugeda isegi osalisi aadresse. Valige sobiv keel 33 erineva sh kirillitsa ja kreeka, klaviatuuride hulgast.

One Look turvalisus

Lisaks informatsioonile ja meelelahutusele, on Alpine eesmärgiks muuta teie sõit turvalisemaks. One Look Safety omadused hõlmavad täiustatud Bluetooth võimalusi, tahavaate kaamera tuge, eemaldatavat esipaneeli ning on loodud ohutumaks sõiduks ja süsteemi kaitsmiseks.

Tahavaate kaamera koos vahemaade juhistega
Alpine tagurduskaamera lisamine muudab tagurdamise ja parkimise palju lihtsamaks ja turvalisemaks. Ekraanile ilmuvad värvilised koonused on vahemaade juhisteks ning on kohandatavad sobitumaks teie autoga. Alpine mitme vaatega kaameraid saab juhtida puutetundlikult ekraanilt.

Uuendatud Bluetooth veelgi paremate omadustega
Sisseehitatud Bluetooth moodul võimaldab teil turvaliselt hallata telefonikõnesid ilma telefoni käes hoidmata. Nüüd pakub Alpine uuendatud Bluetooth uusi funktsioone veelgi suuremaks sõidumugavuseks. Ühildudes enamike uusimate Bluetooth-omadusega mobiiltelefonidega, pakub see moodul kerget telefoniraamatule ligipääsu koos automaatsete uuendustega ning kiiret tähestikulise otsingu võimalusi. Te saate kõnesid vahetada ning ootele panna ning vaadata kiirvalikute kuva koos kõnelogidega.
INE-W928R võimaldab teil ühendada kokku 5 telefoni. Te saate isegi kuulata ühest telefonist muusikat tehes samal ajal teise telefoniga käed-vabad kõnesid. Seadistage oma 4 enim kasutatavat telefoninumbrit kergeks One Look juurdepääsuks kiirvalikute ekraanil.

Tagasi

  • Heli

    taasesitavad formaadid MP3, WMA, AAC, DivX, MPEG1, MPEG2
    heli väljundvõimsus 4x 50 W
    heli sagedusala
    5 Hz - 20 kHz
    signaali-müra suhe 100 dB
    heli ekvalaiser manuaalne sagedusalade reguleerimine
  • Ekraan

    eemaldatav esipaneel Ei
    ekraani diagonaal 8 "
    puutetundlik Jah
  • Funktsioonid

    Bluetooth käed-vaba süsteem telefonile Jah
    GPS
    Jah
  • Salvestusmeedia tugi

    mängib plaate DVD Video, DVD Audio, CD, CD-R, CD-RW, DVD±R, DVD±RW, DVD-VR
  • Tuuner

    raadio tuuner AM, FM
  • Liidesed

    USB-A 2.0
    Jah
  • Apple

    Apple toodetega ühilduvus iPod
    , iPhone
  • Mõõtmed

    kaal
    2,8 kg
    kõrgus 10 cm
    laius 15,3 cm
    sügavus 17,8 cm
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte
  • Üldised parameetrid

    autostereo Multimeedia süsteem
    tootja Alpine
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.