Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi

3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi
  • 3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi
  • 3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi
  • 3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi
  • 3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi
  • 3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi
  • 3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi
  • 3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi
  • 3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi

3D 60" Full HD LED LCD-teler, Philips / Wi-Fi

Tootekood: 60PFL6008S/12 Tootja: Philips
2399 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Välimus ja mõistus
Üliõhuke LED-teler koos Ambilightiga

Lisage Philipsi 6008-seeria 3D Smart LED-teleriga oma vaatamiselamusele uus mõõde. Ärge laske end õhukesest kujust eksitada - teler on täis funktsioone nagu Skype™, 3D, kahekülgne Ambilight ja palju muud.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Skype™ videokõned teleris

Lisage oma kõnedele uus mõõde ja jagage kogemusi teile oluliste inimestega, olenemata nende asukohast. Teleris oleva Skype™-i abil saate teha hääl- ja videokõnesid oma elutoast. Lihtsalt ühendage valikuline Philipsi kaamera (PTA317) teleriga ning nautige suurepärast video- ja helikvaliteeti mugavalt oma diivanil istudes.

Sisseehitatud Wi-Fi

Tänu Philipsi nutitelerisse sisseehitatud Wi-File käib ühenduse loomine teie koduvõrguga kiirelt ja lihtsalt, võimaldades teile juurdepääsu sisumaailmale või jagada juhtmevabalt kodus.

Smart TV võrgurakendused

Avastage seda, mis jääb tavateleri piiridest välja. Laenutage ja voogedastage veebipõhistest videokauplustest filme, videosid, mänge jpm otse oma telerisse. Vaadake tagantjärele oma lemmikkanalite saateid ja nautige Smart TV rikkalikku võrgurakenduste valikut. Võtke ühendust pere ja sõpradega Skype™-i või suhtlusvõrgustiku vahendusel. Või ... lehitsege lihtsalt internetti!

Klaviatuuriga kaugjuhtimispult

Haarake juhtimine. Meie täiesti intuitiivsel kaugjuhtimispuldil on olemas kõik tavapärased asjad nagu kursoriklahvid, helitugevuse reguleerimise ja kiirvaliku nupud. Kui pöörate kaugjuhtimispuldi ümber, pääsete ligi täielikule klaviatuurile, et tekstisisestus oleks igas olukorras lihtne. Lisaks on meie arukal kaugjuhtimispuldil güroskoopandurid, mille abil tunneb pult ära, et teda keerati ümber – mis tähendab, et võite teksti sisestada, ilma et peaksite muretsema kanali vahetamise pärast.

Wi-Fi Miracast™

Vaadake seda, mida soovite, kus soovite ja millal soovite. Peegeldage seadmetes olevat sisu ja vaadake seda suurel ekraanil. Jagage fotosid oma nutitelefonist, sülearvuti ekraanilt jm-lt. Ühendust on lihtne luua ja tehnoloogia toimib mitmes seadmes.

SimplyShare TV

Jagage DLNA abil oma nutitelefonis, tahvel- või lauaarvutis olevaid fotosid, muusikapalu, videosid ja filme ning nautige neid suurelt ekraanilt. Jagamine on lihtsaks tehtud.

MyRemote

Juhtige oma telerit ja salvestage liikvel olles ilma kaugjuhtimispuldita ühe lihtsa rakenduse abil. Muutke oma tahvelarvuti või nutitelefon universaalpuldiks, millel on kõik teie originaalpuldi võimalused ning lisafunktsioonid, nt tekstisisestus. Funktsioon SimplyShare edastab sisu telerisse. Tõugake digisaated oma seadmetesse funktsiooni Wi-Fi Smart Screen abil. Käige ajaga kaasas, salvestades liikvel olles oma lemmiksaateid MyRemote'i salvestamise abil. Lihtsalt sirvige telekava sisu, et valida, milliseid saateid salvestada ja hiljem vaadata. Smart TV väärib tõeliselt nutika rakenduse nime.

Kahekülgne Ambilight 2 XL

Tänu sellele patenteeritud Philipsi tehnoloogiale tundub teie ekraan laiem – ja teie vaatamiselamus kaasahaaravam, sest see heidab kahel teleri ekraani küljel eriti laia valguskuma ümbritsevale seinale. Värvid kohanduvad automaatselt vastavalt ekraanil kuvatavale pildile. Tänu seinaga kohandumise funktsioonile sobib valguse värv suurepäraselt teleripildiga, sõltumata seina värvist. Võite oma elamust kohandada erinevate seadete abil vastavalt oma vaatamiseelistusele.

Pixel Precise HD

Edukale Pixel Plusile tuginedes viisime kõrglahutusega pildi kvaliteedi uuele tasemele. Nelja triljoni värviga ülikõrge lahutusvõimega tehnoloogia abil toome teieni parima Full HD teleri pildikvaliteedi, sõltumata sisust. Te naudite nii internetist video kui ka kvaliteetse Blu-ray-filmi vaatamist.

Energia

Philips on töötanud palju aastaid energiatõhususe kallal. Selle tulemusena on saanud enamik Philipsi toodetest rohelise energiamärgise. Mida rohelisem märgis, seda madalam energiatarve ja väiksem elektriarve ning seda keskkonnasõbralikum on toode.

Smart TV

Smart TV toob teieni veebirakenduste, videote laenutamise ja telesaadete tagantjärele vaatamise maailmaAvastage seda, mis jääb tavateleri piiridest välja. Laenutage ja voogedastage veebipõhistest videokauplustest filme, videosid, mänge jpm otse oma telerisse. Vaadake tagantjärele oma lemmikkanalite saateid ja nautige Smart TV rikkalikku võrgurakenduste valikut. Võtke ühendust pere ja sõpradega Skype™-i või suhtlusvõrgustiku vahendusel. Või ... lehitsege lihtsalt internetti!

Kahetuumaline

Kahetuumaline protsessor võimaldab ülikiireid nutifunktsioone.
Philipsi teleril on kahetuumaline protsessor ja Smart TV funktsioonid, mille kasutamine on kiire ja intuitiivne. See tõstab saadete üldist kiirust, võimaldades töödelda mitme rakenduse andmeid samaaegselt, tänu millele saate teha videokõnesid, vaadata telerit ja pidada ülikiireid vestlusi - kõike korraga oma teleris!

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 60" / 152 cm
    ekraani tehnoloogia
    3D LED LCD
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
    heledus
    400 nitti (cd/m²)
    ekraani valgustus äärtest
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem
  • Pildiparandus / täiustus

    televiisori taustvalgustus
    pildiparanduse süsteemid Pixel Precise HD
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad Clear Sound, Incredible Surround, Pure Bass, 3D wOOx
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    27 kg
    kaal ilma jalata 25 kg
    laius 135,2 cm
    kõrgus 85,7 cm
    sügavus 28 cm
    kõrgus ilma jalata 78,6 cm
    sügavus ilma jalata 3,35 cm
    VESA kinnituse suurus 400 x 400
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A+
    tootja Philips
    eriomadused Rakendus MyRemote (iOS & Android), USB klaviatuuri ja hiire tugi), Miracast, Wi-Fi Smart Screen
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.