Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple

Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple
  • Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple
  • Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple
  • Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple
  • Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple
  • Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple
  • Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple
  • Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple
  • Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple

Mobiiltelefon iPhone 4S (16 GB), Apple

Tootekood: MD235B/A Tootja: Apple
639.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kahetuumaline A5 kiip. Uhiuus 8-megapiksline kaamera ja optika. iOS 5 ja iCloud. Parim iPhone siiani.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kahetuumaline A5 kiip - Kõigi aegade võimsaim iPhone'i protsessor.
A5 kiibi kaks tuuma tagavad kuni kaks korda suurema võimsuse ja kuni seitse korda kiirema graafikaesituse. Mõju on käegakatsutav. Kiire. iPhone 4S on kiire ja tundlik. Vahet on tunda rakenduste käivitamisel, veebi sirvimisel, mängimisel ja kõiges muus. Pole tähtis, millega sa tegeled – sa ei pea oma tööd katkestama. Kuna A5 kiip on nii efektiivne, peab iPhone 4S-i aku vastu märkimisväärselt kaua.

Sa ei suuda uskuda, et see on telefonikaamera.
Võimalik, et tegemist on parima telefonikaameraga üldse. Kaameral on täiesti uus optika – võib juhtuda, et teisi kaameraid ei lähegi enam tarvis. Iga foto teevad ära 8-megapiksline eraldusvõime ja suure avaga (f/2,4) objektiiv. Muidugi ei saa mainimata jätta täiustatud tagantvalgustusega sensorit, automaatset valge balanssi, täiustatud värvitäpsust, näotuvastust ja liikumisest tingitud hägususe vähendamist. See kõik tähendab, et pole tähtis, kui palju inimesi, kui palju valgust ja kui palju liikumist sa jäädvustad – kõik näeb välja täpselt nii, nagu peab. Oota vaid, kuni sa neid fotosid näed.

Video salvestamine. Suurepärane 1080p-formaadis HD.
Nüüd saad 1080p HD-videot filmida igal pool ja igal ajal. Tänu uhiuuele optikale on valgus alati õige, värvid alati erksad ja kõik näeb välja parem kui sinu meenutused. Videostabiliseerimise abil pole vaja karta kätevärinat. Videot saab töödelda ja monteerida otse iPhone'is. Nii on lihtne oma elu kohe sõpradega jagada.

iOS. Maailma täiuslikeim mobiilne opsüsteem on ka kõige lihtsamini kasutatav.
Iga iOS-i täiustusega muutuvad vajalikud toimingud veelgi lihtsamaks. Just tänu sellele on iOS kõigist teistest mitme aasta võrra ees. iOS 5 astub veelgi pikema sammu edasi, tuues iPhone 4S-i kaasa üle 200 uue funktsiooni. Väike ülevaade meie lemmikutest.

iCloud. Sinu sisu. Kõigis sinu seadmetes.
iCloud on kõige lihtsam viis kogu oma kraami hallata, kuna see teeb kõik vajaliku sinu eest ise ära. iCloud salvestab sinu muusika, fotod, rakendused, e-posti, kontaktid, kalendrid, dokumendid ja veel palju muud. Kõik vajalik toimetatakse juhtmevabalt kõigisse sinu seadmetesse. Automaatne, murevaba ja sujuv. See lihtsalt töötab.

Retina ekraan. Lihtsalt silmapaistev.
Uues iPhone 4S-is on absoluutselt kõik erk ja terav. Retina ekraan on kõigi aegade suurima eraldusvõimega telefoniekraan. Pikslitihedus on nii suur, et inimsilm ei suuda üksikuid piksleid eristada. Pole aga kahtlustki, et märkad seda, kui selge on tekst, kui terav on graafika ja kui rabavalt kaunid on pildid. See on veelgi parem kui väljatrükk. Haarates sind täielikult.

FaceTime. Silmast silma on ikka parem suhelda.
FaceTime'is kuuled nii vestluskaaslase häält kui ka näed tema nägu – WiFi kaudu iPhone'ist iPhone'i, iPad 2, iPod touchi või Maci. Pole tähtis, kus nad asuvad või kus asud sina – saad alati sõpradega koos olla. FaceTime kõne tegemine on niisama lihtne kui telefoniga helistamine. Puuduta selle inimese nime, keda soovid näha. Ilmud ekraanile ja saadki tervituseks lehvitada. Sa ei pea kunagi muretsema, et jääd ilma olulisest koosolekust, põnevast üritusest või lihtsalt mõnusast koosviibimisest. Kellel poleks hea meel näha su nägu?

App Store. Üle 500 000 rakenduse nii tööks, mängimiseks kui ka kõigeks muuks.
Sinu iPhone'iga kaasas olevad rakendused on alles algus. App Store'ist leiad veel sadu tuhandeid rakendusi pea igas kategoorias – ja paljud neist on tasuta. Mida rohkem rakendusi sa alla laed, seda rohkem oskab sinu iPhone ära teha. Ning seda rohkem saad ka sina oma iPhone'iga ära teha. Iga käik App Store'i on täis lõpmatul hulgal võimalusi.

AirPlay. Väikselt ekraanilt suurele ekraanile.
AirPlay abil saad oma iPhone'i sisu Apple TV kaudu juhtmevabalt esitada nii oma HDTV-teleris kui ka kõlarites. AirPlay Mirroring on funktsioon, mille kasutamisel kuvatakse see, mida sa parajasti oma iPhone'is näed või teed, samal ajal ka sinu HDTV-teleris.

AirPrint prindib kõike juhtmevabalt.
WiFi abil saad e-kirju, fotosid, veebilehti ja dokumente printida otse oma iPhone'ist. Selleks pole vaja alla laadida eraldi tarkvara, installida draivereid või ühendada kaableid. Vaid paari sõrmepuudutusega saad muuta iPhone'i ekraanil nähtu prinditud leheks.

Parem, kiirem ja maailma näinum.
iPhone 4S on esimene telefon, mis oskab saatmiseks ja vastuvõtmiseks nutikalt vaheldumisi kasutada kahte antenni – nii on kõnede kvaliteet senisest parem. Samuti pakub see kaks korda kiiremat HSDPA-andmeedastust – kuni 14,4 Mbit/s. See tähendab kiiremat ühendust, kiiremat laadimist ja taaslaadimist ning kiiremat allalaadimist. iPhone 4S on rahvusvaheline telefon, mida saab kasutada peaaegu igal pool. Pole tähtis, kas oled GSM või CDMA klient – selle telefoniga saad roaminguks kasutada GSM-võrke 200 riigis üle kogu maailma.

Sisseehitatud rakendused teevad kõike, just nagu sinagi.
iPhone 4S annab ka kõige argisematele toimingutele uue ilme. Suurepärased fotod ja HD-video. FaceTime'i kaudu saad sõprade ja perega silmast silma suhelda. Retina ekraan muudab veebisirvimise mõnusaks. E-posti vaatamine. Sõnumite saatmine. Meeldetuletuste seadmine. Kalendrite vaatamine. Ning palju muud.

Tagasi

  • Telefon

    tüüp mobiiltelefon
    platvorm Apple iOS 5
    protsessori kiirus 1 GHz
    töösagedus 800, 850, 900, 1800, 1900, 2100
    ekraani tüüp 3.5" LED IPS Multi-Touch
    ekraani resolutsioon 960x640 px
    aku liitium-ioon
    kõneaeg kuni 200 h
    ooteaeg kuni 14 h
    kaamera 8 Mpx
    telefoni mälu 16 GB
  • Andmeside

    3G Jah
    EDGE Jah
    GPRS Jah
    HSCSD Jah
    WAP Ei
    WiFi IEEE 802.11b
    , IEEE 802.11g
    , IEEE 802.11n
    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
    USB-A 2.0
    Ei
  • Mõõtmed

    laius 5,86 cm
    kõrgus 11,52 cm
    sügavus 0,93 cm
    kaal 140 g
  • Tarkvara

    operatsioonisüsteemide tugi Windows 7
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
    värvus must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.